Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سازمان دامپزشکی، در حالی‌که کشور با مشکل بیماری کرونا روبرو بوده و توجه بیشتر به سمت مبارزه با این بیماری جلب شده است، سیل در مناطقی از استان‌های کرمان، بوشهر، خراسان جنوبی، هرمزگان، فارس و تعدادی دیگر از استان‌های کشور سبب تلفات انسانی و خسارت مالی به مردم ساکن این مناطق از جمله دامداران بواسطه تخریب اماکن دامی و دام‌های آنها، وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان دامپزشکی کشور از طریق ادارات کل دامپزشکی استان‌های درگیر سیل از جمله دستگاه‌های اجرایی بوده است که بلافاصله پس از وقوع سیل در کنار سایر دستگاه‌های امدادرسان در این مناطق حضور داشته و به ارائه خدمات پرداخته است.

علرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در تشریح اقدامات این سازمان در مناطق سیل زده گفت: پس از بروز سیل در استان‌های جنوبی کشور، اکیپ‌های عملیاتی دامپزشکی به مناطق مختلف بویژه مناطق روستایی اعزام و نسبت به بررسی خسارات وارده و جمع آوری لاشه دام‌های تلف شده با همکاری دهیاری‌ها و سایر مقامات محلی اقدام کردند.

رفیعی پور ضدعفونی اماکن دامی آسیب دیده و محل دفن لاشه ها، تزریق رایگان واکسن‌های دامی و توزیع مکمل تقویتی دام و درمان دام در منطقه را از اقدامات دیگر دامپزشکی در منطقه بر شمرد و افزود بمنظور مبارزه با انگل‌های خارحی دام نیز نسبت به سم پاشی دام‌های سبک و سنگین و جایگاه‌های نگهداری آن‌ها اقدام شد که این اقدامات همچنان در منطقه ادامه دارد و اکیپ‌های دامپزشکی بمنظور انجام اقدامات پس از فروکش نمودن سیل در منطقه حضور خواهند داشت.

رفیعی پور در ادامه افزود دامپزشکی با ابلاغ دستورالعمل مدیریت بحران سیل از اواخر سال ۹۷ تاکنون در موارد وقوع سیل در استان‌های مازندران، گلستان، لرستان، خوزستان و سیل اواخر سال ۹۸ استان سیستان و بلوچستان و اخیراً در سیل تعدادی از استان‌های کشور در سال ۹۹ حضور فعال داشته و تمامی امکانات خود را در سه مرحله هشدار، وقوع سیل و پس از فروکش کردن آن در منطقه در جهت کاهش خسارت وارده به دامداران و پیشگیری از شیوع اپیدمی بیماری‌های واگیر دامی و بیماری‌های مشترک انسان و دام بکار گرفته که این اقدامات سبب گردیده تاکنون شاهد شیوع این بیماری‌ها در مناطق سیل زده نباشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مناطق سیل زده سازمان دامپزشکی خسارت سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۰۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟

به گزارش پارس نیوز ، بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت اقدامات امدادی جمعیت هلال احمر برای سیل‌زدگان در سه استان سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان گفت:‌ عملیات امدادرسانی به سیل‌زدگان مناطق جنوب شرقی کشور همچان ادامه دارد. این ماموریت از ۲۷ فروردین ماه و همزمان با موج جدید بارش های شدید در جنوب شرق کشور آغاز شده است و نیروهای جمعیت هلال احمر در همان لحظات اولیه در محل حاضر شده و اقدامات خود را آغاز کردند.

وی با بیان اینکه مجموعا تا صبح امروز به ۶۵ هزار و ۵۲۳ نفر در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان امدادرسانی شده‌است، گفت:‌بیشترین ماموریت مربوط به استان سیستان و بلوچستان بوده است. در این ماموریت در گام نخست سه اردوگاه اضطراری در مناطق سیل‌زده ایجاد و در مجموع نیز برای ۴۵۰۹ نفر شرایط اسکان اضطراری فراهم شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به این که ناوگان هوایی هلال احمر در امدادرسانی به سیل‌زدگان مشارکت داشتند، گفت: با  بهره‌گیری از توان بالگردها، ۱۲۰۰ نفر از متاثرین حوادث جوی به مناطق امن منتقل شده و ۹ نفر از مصدومین سیل نیز به مراکز درمانی منتقل شدند. در مجموع ۱۴۰۰ نیروی هلال احمر در ماموریت امدادرسانی به سیل‌زدگان جنوب شرق کشور مشارکت داشتند که علاوه بر امدادرسانی، از ۳۵۰ واحد مسکونی آب را تخلیه کردند.

وی تصریح کرد: از تاریخ ۲۷ فرویدن ماه لغایت سوم اردیبهشت ماه ۴۶ سورتی پرواز برای کمک رسانی به متاثرین از حوادث جوی در جنوب شرقی کشور انجام و ۳۴ تن اقلام امدادی و زیستی برای آن‌ها ارسال شد.

محمودی ادامه داد:‌ بر همین اساس ۸۹۷ دستگاه چادر، ۸۳۹۹ تخته پتو، ۴۴۲۹ تخته موکت، ۱۰ هزار کیلوگرم نایلون پوششی، ۴۲۶ ست شستشو، ۳۹۵ ست بهداشتی، ۱۱ هزار و ۲۷۶ بسته غذایی، ۱۱ هزار و ۳۸۶ بطری آب معدنی و ۱۱ هزار و ۱۰۰ کیلوگرم برنج در میان سیل‌زدگان توزیع شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به وضعیت مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان گفت: سیل اخیر بیشترین آسیب را به سیستان و بلوچستان و مناطق جنوبی آن وارد کرده و به همین علت امدادگران جمعیت هلال احمر تا حل مشکلات مناطق سیل زده در کنار مردم حاضر خواهد بود و کمک رسانی را ادامه می دهد.

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟
  • ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • حضور مجدد استاندار سیستان و بلوچستان از مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان
  • ۸۳ سورت پرواز برای امدادرسانی به مناطق سیلزده بلوچستان انجام شد
  • انجام ۸۳ سورت پرواز برای امدادرسانی به سیل‌زدگان بلوچستان
  • ترانه علیدوستی درگیر با بیماری سخت ؛ بستری در بیمارستان
  • جزئیات سیل در ۲۵ شهرستان کشور / وضعیت در سیستان و بلوچستان اضطراری است
  • اقدامات و فعالیت های دامپزشکی استان بوشهر