Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از رونمایی از محصولات جدید دفاعی در سال ۹۹ خبر داد. وی با بیان این که «در حوزه موشکی به‌خصوص موشک های زمین به زمین که به یک دقت کامل رسیدیم، کارهای ارتقاء کیفیت ویژه‌ای را انجام خواهیم داد»، گفت: در تحرک پذیری موشک های کروز یعنی شلیک در حال حرکت یک کار خیلی خوب دنبال می شود که بسیار مهم است و در سال ۹۹ شاهد آن خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امیرسرتیپ امیر حاتمی، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در برنامه‌ای تلویزیونی درباره وضعیت دفاعی کشور در سال ۱۳۹۸، خاطرنشان کرد: در حوزه دفاعی رویکردمان بازدارندگی است که متکی به قدرت و توان دفاعی است تا شرایطی داشته باشیم که دشمن جرات تجاوز و تعدی نسبت به خاک و ملت جمهوری اسلامی ایران نداشته باشد.
وی افزود: در سال ۹۸ تلاش کردیم که این وضعیت را حفظ و تثبیت کنیم. برای ما سال ۹۸ سال خاصی بود؛ چراکه فراز و نشیب‌های زیادی در این سال داشتیم. در واقع این فراز و نشیب‌ها از سال ۹۷ شروع شد و دشمنان ما خیلی علنی کشاندن ناامنی به داخل جمهوری اسلامی ایران را هدفگذاری کردند. البته ما همه اقدامات آنها را با قدرت پاسخ دادیم و دشمن هم متوجه شد با کارهای نیابتی نمی‌تواند قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران را به چالش بکشد.
وزیر دفاع با بیان این که «روند رو به رشدی را در حوزه تسلیحات و تجهیزات داشته‌ایم»، خاطرنشان کرد: سال ۹۸ جزو سال‌های پر افتخار صنعت دفاعی بود. در حوزه پدافندی دو کار بزرگ یعنی سامانه پانزده خرداد و باور ۳۷۳ را بعنوان یک نقطه عطف پدافندی داشتیم.
امیر حاتمی ادامه داد: در حوزه موشکی در سال ۱۳۹۸ با قاطعیت اعلام کردیم که همه موشک های جمهوری اسلامی ایران چه آنهایی که قبلا تولید شده است و چه آنهایی که جدید تولید شده، نقطه‌زن شده است.
وی با اشاره به طراحی، تولید و پرواز جت آموزشی کوثر در سال گذشته گفت: در حوزه هوایی خط تولید کوثر را ادامه دادیم که انشاءالله در سال ۹۹ چند محصول را از کوثر خواهیم داشت.
وزیر دفاع با بیان این که «در حوزه رزم زمینی هم سال گذشته رعد، طوفان و ارس ۲ را داشتیم»، اظهار کرد: در مجموع ۱۵۲ کار تحقیقاتی طراحی کرده بودیم و در حالی که دشمن با فشار حداکثری در تلاش بود ما به اهدافمان نرسیم اما بحمدالله تمام این ۱۵۲ پروژه به نتیجه رسید.
امیر حاتمی از به ثمر رسیدن ۲ تا ۳ محصول خوب در حوزه دریایی در سال ۹۹ خبر داد و گفت: ناوشکن دنا و یک ناو مین شکار انشاءالله به نیروی دریایی ارتش تحویل داده خواهد شد و در حوزه قایق های پرنده و قایق‌های تندرو نیز اتفاقات خوبی در پیش خواهد بود.
وی همچنین با بیان این که «در حوزه موشکی به‌خصوص موشک های زمین به زمین که به یک دقت کامل رسیدیم، کارهای ارتقاء کیفیت ویژه‌ای را انجام خواهیم داد»، تصریح کرد: از جمله این کارها افزایش اثرگذاری سرجنگی‌ها با افزایش قدرت انفجار است تا موشک‌ها موثر‌تر باشند. همچنین در سرعت، مانورپذیری و چابکی برنامه های تحقیقاتی بسیار خوبی وجود دارد.
وزیر دفاع با تاکید بر این که در حوزه کروز نیز انشاءالله کروز هواپایه را خواهیم داشت، گفت: در تحرک پذیری موشک های کروز یعنی شلیک در حال حرکت یک کار خیلی خوب دنبال می شود که بسیار مهم است و در سال ۹۹ شاهد آن خواهیم بود.
امیر حاتمی به دستاوردهای جدید در حوزه رزم زمینی نیز اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در حوزه رزم زمینی یک بسته خوب آماده خواهد بود هم در تسلیح بالگردها، بالگردها را برد ضدزره‌شان را بیشتر خواهیم کرد و توان پرواز و عملیات در شب را بیشتر خواهیم کرد.
امیر حاتمی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اقدامات انجام شده در این وزارتخانه در زمینه مقابله با ویروس کرونا گفت: از روزی که متوجه شدیم کشور با موضوع کرونا مواجه شده است، بلافاصله ابلاغ کردم ظرفیتی که در تولید ماسک و همچنین مواد اولیه مواد ضد عفونی مثل الکل برای مأموریت های دیگری داشتیم، در افزایش ظرفیت یابد. در این راستا ظرفیت تولید ماسک در وزارت دفاع را از تولید روزانه ۳ هزار قطعه، بلافاصله به ۳۵ هزار قطعه رساندیم.
وی ادامه داد: در این فاصله بیش از ۲ میلیون و پانصد هزار قطعه ماسک N95 و ۲ میلیون و پانصد لیتر مواد ضد عفونی تولید شده در اختیار نیروهای مسلح و مجموعه های بهداشتی وزارت بهداشت قرار گرفته است.
وزیر دفاع اظهار کرد: ظرفیت تولید لباس و اقلامی مثل برانکارد ایزوله آمبولانس های ایزوله که از نیازهای نیروهای مسلح برای استفاده در جنگ‌های نوین بود که به سرعت در اختیار موضوع کرونا قرار گرفت.
منبع: ایسنا برچسب ها: وزیر دفاع ، توان موشکی

منبع: خرداد

کلیدواژه: وزیر دفاع توان موشکی جمهوری اسلامی ایران نیروهای مسلح امیر حاتمی وزیر دفاع سال ۹۹ موشک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۰۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، عرفان خسرویان رییس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای در افتتاحیه اولین کنفرانس ملی مهارتی ایران که سوم اردیبهشت ماه 1403 در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد گفت: هدف اصلی کنفرانس شکل‌دهی و سیاست‌گذاری به اکوسیستم حوزه مهارتی کشور است.

بیشتر بخوانید: برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای

وی ادامه داد: در ابتدای برنامه هفتم توسعه کشور قرار داریم و این کنفرانس می‌تواند چراغ راهی برای مجریان و برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران برای تحقق اهداف مهارتی کشور باشد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای خاطرنشان کرد: یکی از اصلی‌ترین سوالاتی که مطرح می‌شود نوع، نحوه و کنش نهاد های دولتی و خصوصی در حوزه آموزش‌ها و توسعه برنامه‌های فنی‌حرفه‌ای است.

وی ادامه داد: دولت‌ها برای افزایش نرخ رشد و توسعه و پیشرفت برنامه‌ریزی‌ها می‌کنند یک دولتی اگر بتواند کم‌تر از دو دهم درصد جی دی پی را افزایش دهد می‌توان گفت دولت موفقی است و این شاخص‌ها شاخص‌هایی است که دائماً مقایسه می‌شوند و محاسبه می‌شوند.

خسرویان تاکید کرد: سیاست‌ها باید ارزیابی شوند سیاست‌های اقتصادی، صنعتی و برنامه‌های توسعه‌ای کشور یکی از این برنامه ها، برنامه حوزه کارآفرینی و مهارت است.

وی افزود: مدل‌های مختلفی در دنیا کار شده است که در طول کنفرانس مقالات ارزشمندی در این زمینه در پنل ها ارائه می‌شود معروف‌ترین مدل فنی و حرفه ای، مدل کشور آلمان است کشوری که اقتصاد قدرتمند و پایدار دارد و برنامه‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای را دنبال می‌کند.

خسرویان افزود: در کشور چین یک چرخش راهبردی اتفاق افتاده است بازی و برنامه‌های آموزشی نخبه پرورانی به برنامه‌های آموزشی انبوه تغییر یافته است که محور آن کالج‌های فنی و حرفه‌ای هستند. کشور چین برنامه‌های جدی در حوزه فنی و حرفه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌است و چند ده میلیارد به این حوزه اختصاص داده است.

وی ادامه داد: کشور هند نیز به‌عنوان یک اقتصاد نوظهور، برنامه‌های مفصلی را در حوزه آموزش مهارتی و توسعه برنامه مهارتی طراحی کرده در حقیقت هند خود را پایتخت مهارت جهان معرفی کرده‌است می‌بینیم که همه کشورها برنامه‌های گوناگون دارند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای افزود: ما در ابتدای برنامه هفتم توسعه هستیم مقام معظم رهبری شعار امسال را بحث تولید با مشارکت مردم قرار داده‌اند اگر جهش تولید بخواهیم یکی از محورهای آن جهش حوزه مهارت در کشور است و باید با همکاری بین دستگاهی و سیاست‌گذاری های دقیق در بالادست بتوانیم برنامه‌های حوزه مهارتی و فنی‌حرفه‌ای را در کشور طراحی کنیم.

وی افزود: امیدواریم در این دو روز به این اتفاقات پرداخته شود افتخار ما این است که از ابتدای دولت سیزدهم در دوره جدید وزارت علوم با توجه وزیر علوم دانشگاه فنی‌حرفه‌ای ارتقای خوبی یافته است و دانشگاه فنی‌حرفه‌ای در نظام آموزش عالی کشور در شاخص‌های مختلف رشد خوبی داشته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228056 برچسب‌ها دانشگاه فنی و حرفه‌ای

دیگر خبرها

  • واکنش روسیه به کمک ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین | اوکراین ۵۰۰ هزار سرباز از دست داده است
  • تشریح ابعاد پاسخ موشکی و پهبادی ایران در برنامه گفتگوی ویژه خبری
  • وزیر کشور: استاندار جدید مازندران در حوزه اقتصاد متخصص است/ نوری: توجه جدی به اقتصاد دریا پایه خواهیم داشت
  • تشریح برنامه‌های هفته سلامت در هرمزگان
  • مأموریت ارتش دفاع از تمامیت ارضی و حفظ استقلال کشور است
  • با تشکیل سپند شاهد پیشرفت فناوری‌های نو و بدیع در نیروهای مسلح خواهیم بود
  • تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور
  • امریکا / برنامه تبدیل سکوی نفتی به پایگاه‌‌ موشکی
  • سردار بلندپایه سپاه: در عملیات‌های بعدی از موشک‌های پیشرفته تری استفاده می‌کنیم
  • روحیه جهادی و دانش‌پایه بودن نظام دفاعی عامل برتری قدرت نظامی ایران است