Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-03-28@12:30:25 GMT

بنی گانتس رئیس کنست شد

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۳۱۷۱

ساعت 24- بنی گانتس، رهبر ائتلاف آبی _ سفید و رقیب اصلی بنیامین نتانیاهو در انتخابات، در یک چرخش غیرمنتظره به ریاست پارلمان اسرائیل (کنست) برگزیده شد. این تحول، راه را برای به قدرت رسیدن دوباره نتانیاهو باز می‌کند.

شامگاه پنجشنبه پارلمان رژیم صهیونیستی در پی استعفای "یولی ادلشتاین" از حزب راست‌گرای لیکود، بنی گانتس، رهبر ائتلاف آبی سفید و امید اصلی اپوزیسیون را به ریاست کنست برگزید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالیکه تمام، یا دست‌کم اکثریت قریب به اتفاق نمایندگان انتظار داشتند رهبر جریان آبی سفید، یکی از اعضای حزب را به عنوان کاندیدای ریاست پارلمان معرفی کند، وی خود را نامزد این پست کرد. پارلمان اسرائیل با ۷۴ رای موافق و ۱۸ رای مخالف وی را به ریاست کنست برگزید.

اعضای حزب لیکود و جریان‌های همسو با بنیامین نتانیاهو از جمله نمایندگانی بودند که به رهبر جریان مخالف برای ریاست پارلمان رای دادند. با این حال شماری از همقطاران بنی گانتس، با انتقاد شدید از این حرکت، فرد شماره ۱ جریان آبی سفید را به خیانت به رای شهروندان متهم کردند.

یائیر لاپید، نفر دوم حزب آبی سفید در یک کنفرانس خبری گفت: «بنی گانتس آرای شهروندان اسرائیلی را دزدیده و به بنیامین نتانیاهو تحویل داده است.»

در صورت تشکیل دوباره دولت به ریاست بنیامین نتانیاهو، اسرائیل بر بزرگ‌ترین بحران سیاسی داخلی خود از زمان تاسیس تاکنون،‌خاتمه خواهد داد. شهروندان اسرائیلی در کمتر از یک سال گذشته سه بار در انتخابات زودهنگام پارلمانی شرکت کردند. با این حال عدم توانایی احزاب حاضر در پارلمان، امکان تشکیل یک جریان اکثریت و دولت را نمی‌داد.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: بنیامین نتانیاهو بنی گانتس آبی سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۳۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گمانه زنی رسانه جبهه پایداری در باره انتصاب معاون اول محسنی اژه ای

به گزارش خبرآنلاین این استعفا پس از آن صورت گرفت که دو فرزند وی به اتهام تخلفات مالی محاکمه شدند.

مصدق دلیل استعفای خود را «جلوگیری از ایجاد هرگونه شائبه اعمال نفوذ یا تاثیرگذاری در پروندۀ فرزندانش» عنوان کرد. این استعفا مورد قبول رئیس قوۀ قضائیه قرار گرفت.

سایت رجانیوز واسته به جبهه پایداری 4گزینه احتمالی را برای معاون اولی قوه قضاییه مطرح کرده است.

رجایوز نوشته است: پرسش این است که چه کسی به‌جای مصدق بر صندلی دومین مقام قوۀ قضائیه خواهد نشست؟

علی عبدالهی: حجت‌الاسلام عبدالهی، رئیس فعلی حفاظت و اطلاعات قوۀ قضائیه، یکی از گزینه‌های مطرح برای جایگزینی مصدق است. عبدالهی که سال‌ها در دادسرای ویژۀ روحانیت مشغول به کار بود، در تیر ماه سال ۹۸ جایگزین حجت‌الاسلام خطیب در ریاست حفاطت و اطلاعات دستگاه قضا شد و تاکنون نیز در این سمت باقی مانده است. باتوجه به اینکه در سال گذشته لایحۀ تبدیل مرکز حفاظت و اطلاعات قوۀ قضائیه به سازمان حفاظت و اطلاعات قوۀ قضائیه به مجلس رفت و کلیات آن نیز تصویب شد، به‌نظر می‌رسد انتصاب عبدالهی به‌عنوان معاون اولی بیانگر آن باشد که برای سازمان احتمالی حفاظت و اطلاعات قوۀ قضائیه رئیس دیگری درنظر گرفته شده است.

ذبیح‌الله خدائیان: هرچند که تاکنون هر چهار معاون اول پیشین قوۀ قضائیه روحانی بوده‌اند، اما این موضوع بیانگر آن نیست که افراد غیرروحانی شانسی برای تصدی این سمت نداشته باشند. از بین افراد غیرروحانی کسی که بیشترین احتمال را برای تصدی معاون اولی دارد، ذبیح‌الله خدائیان، رئیس فعلی سازمان بازرسی کل کشور است. خدائیان که در زمان ریاست آملی لاریجانی معاون حقوقی قوۀ قضائیه و در زمان ریاست سیدابراهیم رئیسی، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک بود، در دورۀ جدید قوۀ قضائیه ترقی یافت و تصدی همزمان دو سمت سخنگویی قوه و ریاست سازمان بازرسی را عهده‌دار شد. البته وی پس از مدتی سمت سخنگویی را به مسعود ستایشی واگذار کرده و رئیس سازمان بازرسی باقی ماند. انتصاب خدائیان به‌عنوان معاون اول یک تغییر رویه در دستگاه قضا خواهد بود؛ چرا که پس از ۲۴ سال سمت معاون اولی قوۀ قضائیه به یک شخص غیرروحانی خواهد رسید.

محمد موحدی‌آزاد: حجت‌الاسلام موحدی‌آزاد نیز یکی دیگر از گزینه‌های احتمالی معاون اولی است. در کارنامۀ موحدی‌آزاد مسئولیت‌هایی چون ریاست دادگاه تجدید نظر تهران، ریاست دادگاه انقلاب تهران، دادستان انتظامی قضات و ریاست دادگاه انتظامی قضات به چشم می‌خورد. در مرداد ماه سال گذشته نیز وی جایگزین جعفر منتظری در دادستانی کل کشور شد تا مجتهد بودن او نیز ثابت شود. آنچه شانس موحدی را برای تصدی معاون اولی تقویت می‌کند این است که حجت‌الاسلام اژه‌ای پیش از معاون اولی و حجت‌الاسلام رئیسی پس از معاون اولی سمت دادستانی کل کشور را برعهده داشته‌اند. همچنین مرحوم مروی نیز پیش از معاون اولی رئیس دادگاه انتظامی قضات بوده است؛ سمتی که در کارنامۀ موحدی نیز به چشم می‌خورد. اگر موحدی به معاون اولی قوۀ قضائیه برود، او کوتاه مدت‌ترین دادستان کل کشور انقلاب اسلامی بوده است.

حکمتعلی مظفری
: هرچند شانس حجت‌الاسلام حکمتعلی مظفری به اندازۀ سایر گزینه‌ها نیست، اما وی نیز از گزینه‌های مطرح برای معاون اولی قوۀ قضائیه است. مظفری در زمان ریاست ابراهیم رئیسی مسئولیت معاونت قضایی قوۀ قضائیه و در زمان ریاست غلامحسین محسنی اژه‌ای ریاست دیوان عدالت اداری را برعهده گرفت. جالب آنکه محمد مصدق معاون اول مستعفی نیز پیش از تصدی صندلی معاون اولی، رئیس دیوان عدالت اداری بوده است.

1717

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888218

دیگر خبرها

  • نماینده کنست: دستاوردهای حماس ۱۰ برابر اسرائیل است
  • خروج جریان صدر از روند سیاسی عراق/ راهبردی برای بازگشتی دوباره
  • خروج جریان صدر از روند سیاسی عراق؛ راهبردی برای بازگشتی دوباره
  • ونزوئلا در تب و تاب انتخاباتی
  • رسانه پایداری گزینه‌های معاون اولی محسنی اژه‌ای را معرفی کرد
  • گمانه زنی رسانه جبهه پایداری در باره انتصاب معاون اول محسنی اژه ای
  • سفر اسماعیل هنیه به تهران
  • لزوم توجه به نامگذاری سال به‌عنوان منشور و حکم حکومتی
  • سفر هیأت صهیونیست به آمریکا لغو شد/ کاخ سفید ابراز ناامیدی کرد
  • کاخ سفید: سیاست آمریکا درباره جنگ غزه تغییر نکرده است