Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن خون و سرطان کودکان ایران با بیان اینکه کشور ما پیشروترین کشور منطقه در زمینه پلاسماست، گفت: پلاسمادرمانی در ۲۰ بیمار تست شده و نتایج ۱۲ مورد از آن‌ها نسبتاً خوب گزارش شده است. ۰۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

دکتر حسن ابوالقاسمی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه روش پلاسمادرمانی یعنی تزریق پلاسمای بیماران بهبودیافته از قبل نیز سابقه داشته است، اظهار کرد: در زمان شیوع کرونای خاورمیانه و ابولا این کار در جهان انجام می‌شد؛ در همه‌گیری کرونا، چینی‌ها هم این کار را انجام دادند و به‌صورت غیررسمی اعلام کردند که تزریق پلاسمای بهبود یافتگان کرونا به بیماران مبتلا به کرونا توانسته است مرگ‌ومیر و مدت زمان بستری مبتلایان را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در کشور ما نیز برای انجام این روش پروپوزالی در این زمینه نوشته و از آن دفاع و تحویل سازمان انتقال خون شد و در نهایت کد اخلاقی آن را گرفتیم؛ لجستیک و واحدهای سیار جهت اهدای پلاسما توسط شرکتی از بخش خصوصی تدارک دیده شد و افرادی برای اهدای پلاسما انتخاب شدند.

ابوالقاسمی ادامه داد: دو گروه از بیماران مبتلا به کرونا انتخاب شدند و گروهی با رضایت خود تحت پلاسمادرمانی قرار گرفتند و به گروه دیگر پلاسمای بهبودیافتگان تزریق نشد تا نتایج این روش با یکدیگر مقایسه شود؛ تاکنون 20 مورد تزریق پلاسما انجام گرفته است و تا دیروز که 12 مورد آن گزارش شده است، نتایج رضایت‌بخش بود، برای مثال دو بیمار که در ICU بستری بودند پس از اعمال این روش به بخش منتقل شدند و یک بیمار نیز از بخش ترخیص شد.

وی با اشاره به پیشرو بودن ایران در زمینه پلاسما در منطقه، در خصوص روند انتخاب بیماران جهت اهدای پلاسما تصریح کرد: افرادی که تست کرونایشان مثبت بوده است و علائم بالینی بیماری در این افراد بروز پیدا کرده و دو هفته از بیماری آنها گذشته بود جهت اهدای پلاسما انتخاب شدند. مصاحبه‌ای با اهداکنندگان جهت اهدای خون صورت گرفت و برای اطمینان از ایمن بودن خون آنها برای انتقال، آزمایش‌های مربوط به هپاتیت B و C HIV، سفلیس و‌... و همچنین PCR (جهت تشخیص سلامت خون از نظر کرونا) انجام شد و میزان پادتن خون آنها از لحاظ کافی بودن برای اهدا، چک شد.

رئیس انجمن خون و سرطان کودکان ایران خاطرنشان کرد: این کار مورد تایید بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی نیز قرار گرفته است و پلاسمادرمانی تداخلی در روند درمان بیماران کرونا ایجاد نمی‌کند و روشی ایمن است.

ابوالقاسمی یادآور شد: در قم نیز مرکزی برای اهدای پلاسما تجهیز شد و در تهران نیز پس از بیمارستان بقیه‌الله، در بیمارستان مسیح دانشوری کلید خورد؛ نتایج این مطالعه در آینده نزدیک منتشر خواهد شد. 

وی همچنین از افراد بهبودیافته دعوت کرد تا با اهدای پلاسمای خود به مراکز مسیح دانشوری، بیمارستان بقیه‌الله و بیمارستان شهید بهشتی قم، به گسترش این مطالعه کمک کنند و از افزایش تعداد بیماران مورد مطالعه به 200 نفر در آینده خبر داد.

درخواست انتقال خون چابهار از مردم برای اهدای خون / شیوع کرونا نیاز بانک خون را جدی کردتزریق پلاسمای خون بهبودیافتگان کرونا به مبتلایانهرمزگان| 19 بیمار تالاسمی در پارسیان چشم انتظار اهدای خون هستندآیا گروه خونی A در برابر کرونا آسیب‌پذیرتر است؟/ احتمال تأثیر ویروس بر برخی ژنتیک‌‌ها

انتهای پیام/

R7573/P/S2,24/CT1 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا اهدای پلاسما تزریق پلاسما جهت اهدای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۴۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسر خرمشهری با اهدای عضو به ۲ شهروند زندگی دوباره داد

دکتر سید مهدی حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از خرمشهر اظهار کرد: هفته گذشته، پسر ۱۲ ساله و اهل خرمشهر در اثر تشنج و ایست قلبی تنفسی در بیمارستان ولیعصر(عج) بستری شد.

وی اضافه کرد: با وجود تلاش کادر بیمارستان برای بازگرداندن پسر یادشده به زندگی، در نهایت مرگ مغزی او توسط کمیته مرگ و میر بیمارستان تایید و بعد از جلب رضایت خانواده ایشان، بیمار برای اهدای عضو به مرکز استان اعزام شد.

دکتر حسینی تصریح کرد: ۲ کلیه بیمار به بیماران خوزستانی نیازمند به اهدا داده شد.

وی افزود: کلیه‌های این فرد به یک آقای ۲۷ساله و خانمی ۲۴ساله اهدا شد.

خبرنگار:نسترن ریاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227993 برچسب‌ها ایسکانیوز

دیگر خبرها

  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • پسر خرمشهری با اهدای عضو به ۲ شهروند زندگی دوباره داد
  • بیماریابی در بوشهر افزایش یافت/ تقویت مراکز مراقبت سلامت در استان
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار در ایران
  • درمان رایگان بیماران هپاتیت C؟
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران
  • روزنه امید برای بیماران مبتلا به سرطان خون