Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-24@23:10:54 GMT

سروری: شورای ائتلاف برنامه اقتصادی به نمایندگان می‌دهد

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۴۳۴۵

سروری: شورای ائتلاف برنامه اقتصادی به نمایندگان می‌دهد

خبرگزاری مهر: سروسامان دادن به اقتصاد ایران و رسیدگی به مشکلات و معیشت مردم را اولویت مجلس یازدهم می‌داند و می‌گوید: مجلس یازدهم در سخت‌ترین شرایط، فرمان نهاد قانون گذاری کشور را به دست می‌گیرد، بنابراین باید برای برون رفت از مشکلات اساسی کشور طرح‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت داشته باشد.

ارائه برنامه را فقط مختص به ساکنان جدید میدان بهارستان نمی‌داند و از برنامه محوری جریان متبوعش در زمان انتخابات مجلس سخن گفت و اعلام کرد: اولین بار بود که ما برنامه ریزی برای مجلس آینده را از روز اول در دستور کار قرار دادیم و در این راستا کارگروه‌هایی تشکیل شد و اکنون همان کارگروه‌ها و عزیزان تلاش می‌کنند آن برنامه‌ها جلو برود تا نمایندگان بتوانند با دست پُر وارد مجلس شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجا که به عنوان یک کنشکر سیاسی در اردوگاه نیرو‌های انقلاب شناخته می‌شود و سابقه حضور در هرم سبز بهارستان را نیز در کارنامه خود ثبت و ضبط کرده است درباره نحوه تعامل مجلس یازدهم با دولتِ اعتدال از او سوال کردیم و او در پاسخ به این نکته اشاره کرد که، بعضی‌ها نیت درستی نسبت به مجلس یازدهم ندارند؛ مجلس یازدهم مقتدر خواهد بود و اهل مجامله و معامله خلاف منافع ملی کشور نیست از این رو حتماً مجلس یازدهم ظرفیت‌های کشور را به تاراج نخواهد داد.

این بخش‌هایی از اظهارات پرویز سروری است. وی نماینده مجلس در دوره‌های هفتم و هشتم و عضو سابق شورای شهر تهران است که پس از شکل گیری جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در سال ۸۷، به این مجموعه سیاسی پیوست؛ تشکلی که در جغرافیای سیاسی به نام «اصولگرایان تحول خواه» شناخته می‌شود و در ادوار پیشین انتخابات یک مهره پازل وحدت بود و در مقطع کنونی هم اعضا هیئت مؤسس آن از بازیگران فعال جریان اصولگرا به حساب می‌آیند. او در انتخابات مجلس یازدهم دبیر شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب بود.

آنچه پیش رو دارید گفتگوی مشروح با پرویز سروری است:

مجلس یازدهم، هفتم خرداد ماه سال ۹۹ فعالیت خود را رسماً آغاز می‌کند. مهمترین اولویتی که مجلس جدید باید پیگیری کند چیست؟

شعار جریان انقلاب در زمان تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی «نجات اقتصاد ایران» بود براین اساس، مهمترین موضوع سروسامان دادن به اقتصاد بسیار مشکل دار کشور است، البته این نکته نیز حائز اهمیت است که شرایط با وجود شیوع ویروس کرونا بسیار تشدید شده است به همین جهت کسبه و تولیدکنندگان در بدترین شرایط به سر می‌برند.

از سوی دیگر با توجه به کاهش قیمت نفت، درآمد‌های کلی کشور هم کاهش پیدا کرده و از طرفی تولید داخلی هم به علت وجود ویروس منحوس کرونا ضربه جدی خورده است. اگر موارد ذکر شده کنار هم قرار گیرد نتیجه می‌گیریم مجلس یازدهم در سخت‌ترین و بدترین شرایط، فرمان نهاد قانون گذاری کشور را به دست می‌گیرد بنابراین باید عزم خود را جزم کند و برای برون رفت از مشکلات اساسی کشور طرح‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت داشته باشد.

همچنین مجلس یازدهم باید جبران وضعیتی که امروز برای مردم ما بوجود آمده و منجر به کوچک شدن سفره آن‌ها و کاهش قدرت خریدشان شده است فکر اساسی کند، از این منظر معتقدم مجلس یازدهم در شرایط اضطراری فعالیت خود را شروع می‌کند و به همین دلیل این مجلس باید برخلاف مجالس گذشته تلاش کند مسیر سامان یافتن خود را خیلی کوتاه کند و با سرعت به موضوعات اساسی کشور رسیدگی کند.

از آنجا که ۷ خرداد، مجلس یازدهم فعالیت رسمی خود را آغاز می‌کند این ۳ ماه برای نمایندگان مجلس یازدهم فرصت طلایی است چرا که می‌توانند از الان برنامه ریزی جدی برای حل و فصل مشکلات مردم داشته باشند و با برنامه وارد مجلس شوند. البته این نکته هم باید مورد توجه قرار گیرد که شیوع ویروس منحوس کرونا این مشکل را ایجاد کرد تا منتخبان مردم در مجلس نتوانند از نزدیک با هم ارتباط برقرار کنند، اما با این حال منتخبانی که در حوزه اقتصاد صاحب نظر هستند باید احساس مسئولیت بیشتری کنند تا ان شاءالله با برنامه مدون وارد نهاد قانون گذاری کشور شوند.

شما به برنامه محوری نمایندگان مجلس یازدهم تاکید کردید، حال این سوال مطرح می‌شود از آنجا که در شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب مسئولیتی برعهده داشتید و اکثر منتخبان مجلس آینده نیز از فهرست شورای وحدت وارد مجلس یازدهم می‌شوند، شورای ائتلاف در ایام انتخابات برنامه‌هایی را در صورت پیروزی تهیه کرده بود که بعد از انتخابات به نمایندگان پیروز ارائه دهد؟ یا بعد از انتخابات مشورت‌های به آن‌ها داده است؟

سوال خیلی خوبی مطرح شد. اولین بار بود که ما برنامه ریزی برای مجلس آینده را از روز اول در دستور کار قرار دادیم و در این راستا کارگروه‌هایی تشکیل شد و اکنون همان کارگروه‌ها و عزیزان تلاش می‌کنند آن برنامه‌ها جلو برود تا نمایندگان بتوانند با دست پُر وارد مجلس شوند.

برنامه‌ها بیشتر مربوط به کدام حوزه است؟

طبیعی است تمرکز بر روی موضوعات اقتصادی است و امیدواریم با شروع به کار مجلس بتوانیم این برنامه‌ها را عملیاتی کنیم.

یکی از انتقاداتی که به مجلس فعلی مطرح می‌شد ضعف در حوزه نظارت بود، نحوه نظارت مجلس آینده را باتوجه به آرایش سیاسی آن چگونه ارزیابی می‌کنید؟ بخصوص اینکه اکثریت مجلس در اختیار منتقدان دولت قرار داد.

از آنجا که بنده سابقه‌ای نمایندگی مجلس را دارم به این مطلب اذعان می‌کنم، مجلس به طور طبیعی در قانون گذاری قدرت زیادی دارد بویژه مجلس در ایران، بنابراین نمایندگان باید ابتدا تعریف درستی از تعامل با دولت و نه تقابل و سرسپردگی ارائه دهند تا بدین وسیله دولت بداند که مجلس در اعمال نظارت خود تیزبین است و در عین حال به دنبال مچگیری نیست. می‌خواهد دولت بتواند دستگاه‌های اجرایی را بر روی ریلی که برنامه ریزی کرده قرار دهد.

دورنمای مجلس یازدهم را در این حوزه چگونه ارزیابی می‌کنید؟

اگر مجلس یازدهم بتواند این تعریف درست را در بحث تعامل با دولت و سایر قوا داشته باشد و نه تقابل و نه سرسپردگی بلکه تعامل سازنده ما شاهد شکل گیری نظارت مؤثر تری در کشور خواهیم بود.

برخی از هم اکنون مجلس یازدهم را به دلیل اینکه در اختیار منتقدان دولت قرار گرفته است در تقابل با دولت می‌دادند، شما نحوه تعامل و همکاری مجلس آینده با دولتِ اعتدال را چگونه تحلیل می‌کنید؟

بعضی‌ها نیت درستی نسبت به مجلس یازدهم ندارند؛ مجلس یازدهم مقتدر خواهد بود و اهل مجامله و معامله خلاف منافع ملی کشور نخواهد بود از این رو حتماً مجلس یازدهم ظرفیت‌های کشور را به تاراج نخواهد داد.

بالاخره مجلس یازدهم حدود یک سال و نیم با همین دولت (دولت دوازدهم) کار می‌کند و این دولت باید امور کشور را جلو ببرد. قطعاً با تقابل‌های غیر سازنده نمی‌توانیم به این هدف مهم برسیم. از سوی دیگر باید یادآوری کرد مجلس یازدهم دو نوع برنامه ریزی را پیش رو دارد. یک برنامه ریزی با دولت فعلی است و دیگری نیز با دولت آینده است.

ما باید حتماً در مجلس یازدهم این ذهنیت را برای دولت بوجود آوریم که این مجلس (مجلس یازدهم) آمده تا باری از دوش مردم بردارد. دولت هم باید این مسئله را متوجه شده باشد مجلس یازدهم، مجلس دهم نیست و اگر دولت نخواهد براساس ریل گذاری مجلس حرکت کند آن هنگام مجلس از تمام ظرفیت‌های خود استفاده می‌کند.

این مطالب شاید از سوی عوام مورد پذیرش قرار نگیرد، بالاخره مجلس یازدهم (اکثریت نمایندگان) منتقد برنامه‌ها و سیاست‌های دولت هستند، براین اساس ما با چه رویکردی از سوی مجلس منتقد وضع موجود با دولت دوازدهم روبه رو خواهیم شد؟

در همین راستا برای شما مثالی را خواهم زد. ذهنیتی درباره قوه قضائیه (در دوره جدید) وجود داشت و آن این بود که قوه قضائیه با دولت تقابل خواهد کرد، اما این اتفاق رخ نداد و مهمترین همکار و کمک کار قوه مجریه، قوه قضائیه است. او است که دست مفسدانی که منابع کشور را به غارت برده‌اند قطع می‌کند.

کسانی که از بیرون قوه قضائیه را می‌بینند حتی کسانی که این ذهنیت غلط را نمایندگی می‌کردند اکنون به این نتیجه دست یافتند، قوه قضائیه نسبت به همه دوره‌های دیگر در کمک به دولت پیش قدم شده است؛ ان شاءالله مجلس یازدهم نیز همین مشی را که تعامل سازنده، اما با رویکرد اقتدار و بدون مصلحت اندیشی‌های غیر مفید است دنبال می‌کند.

منبع: فردا

کلیدواژه: سروری شورای ائتلاف برنامه اقتصادی مجلس یازدهم شورای ائتلاف مجلس یازدهم قانون گذاری برنامه ریزی قوه قضائیه مجلس آینده کارگروه ها وارد مجلس برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۴۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوالات بسیج دانشجویی از نامزدهای انتخابات برای شناخت بیشتر

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در راستای شناخت دیدگاه‌ها و برنامه‌های نامزدهای راه یافته به دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در تهران راهکاری را اجرایی کرده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در راستای شناخت مردم تهران از نامزدهای راه یافته به دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و برنامه‌ها و دیدگاه‌های آنها با صدور نامه و طرح سوالاتی از این افراد فضایی را برای شناخت بهتر آنها از سوی دانشجویان و مردم فراهم کرده است.

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران اعلام کرده پاسخ  و یا عدم پاسخ این نامزدها را در نامه‌های جداگانه‌ای به اطلاع مردم می‌رساند.

به گزارش تسنیم در بخشی از این نامه آمده است: 

اکنون که پس از برگزاری دور اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و تعیین 14 نفر از نمایندگان تهران با رای مردم، تعیین تکلیف 16 کرسی باقی مانده از مجموع 30 کرسی تهران، به دور دوم کشیده شده است، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران قصد دارد در راستای کمک به شناخت دقیق‌‌‌‌تر از نامزدهای انتخاباتی، تحقق انتخاب اصلح و در پی آن تشکیل مجلسی قوی و کارآمد و همچنین دوری از جنجال‌های رسانه‌ای که توجه به مسائل و اولویت‌های مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به حاشیه می‌برد، به طرح مجموعه‌ای‌ از سوالات پیرامون دیدگاه‌ها و برنامه‌های نامزدهای انتخاباتی بپردازد.

لذا باتوجه به اینکه یکی از اقتضائات انتخاب صحیح، شناخت دقیق مسائل کشور و در نظرداشتن راهکار‌های واقعی و متناسب با ظرفیت‌ها به دور از شعارزدگی است، انتظار می‌رود که با پاسخگویی دقیق و صادقانه و اجتناب از هرگونه کلی گویی، مواضع و برنامه‌های خود را اعلام نمایید.

همچنین بدیهی است، کسانی که به عنوان نامزد انتخاباتی، هیچ برنامه دقیقی برای حل مسائل کشور ندارند و یا حتی پیش از تکیه زدن به صندلی‌های سبز بهارستان، خود را پاسخگوی سوالات مردم نمی‌دانند، به طریق اولی در هنگام حضورشان در مجلس نیز پاسخگو نخواهند بود و شایستگی وکالت مردم را ندارند.

مهلت پاسخگویی به سوالات ذیل، به مدت یک هفته و تا 8 اردیبهشت‌ماه خواهد بود و بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، متعاقبا شرح پاسخ یا عدم پاسخ جنابعالی به سوالات ذیل را به اطلاع عموم خواهد رساند.

پرسش‌ها:

الف) اقتصاد، صنعت، انرژی

1. نظر شما درباره جایگاه ارز (مشخصا دلار) در اقتصاد ایران چیست و مهمترین عوامل قیمت‌گذاری و افزایش نرخ دلار را ناشی از چه ‌می‌دانید و با توجه به این آسیب‌شناسی چه راهکاری را برای کاهش وابستگی به دلار از اقتصاد ایران عملیاتی و چه سازوکاری را برای تحقق آن لازم می‌دانید؟
نقش بانک مرکزی به مثابه یک تنظیم‌گر را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ نظر شما در خصوص تثبیت قیمت ارز و یا چندقیمتی بودن ارز چیست و مزایا و چالش‌های آن را در چه می‌بینید؟ 

2. تحلیل شما از وضعیت سیاست‌های مالی و پولی کشور چیست؟ آیا سیاست‌های انقباضی مالیاتی را پاسخی صحیح برای برون‌رفت از شرایط فعلی می‌دانید؟  

3. نظر شما درباره نحوه تعیین حداقل دستمزد کارگران چیست؟ موافق تعیین حداقل دستمزد در مجلس شورای اسلامی به جای شورای عالی کار هستید؟

در خصوص افزایش حداقل دستمزد کارگران در سال گذشته، عدم توجه به نرخ تورم، عدم تامین نظر نمایندگان کارگری و نقض سه جانبه‌گرایی در تعیین حداقل دستمزد از سوی دولت، چه نظری دارید؟ 

4. سال‌هاست که شاهد عدم پرداخت دیون دولت و عدم شفافیت در مدیریت صندوق‌های بازنشستگی هستیم، راهکار شما برای برون‌رفت از این مشکل چیست؟ آیا با اقدام مجلس یازدهم در خصوص افزایش سن بازنشستگی برای رفع ناترازی صندوق‌ها موافق هستید؟ 

5. با توجه به معضلات موجود در صنعت خودروسازی کشور، نظر شما درخصوص واردات خودرو خارجی چیست؟ این راه‌حل را تا چه میزان بر روی کاهش قیمت خودرو داخلی و افزایش کیفیت آن موثر می‌دانید؟ 

6. وضعیت ناترازی انرژی و زیرساخت‌های آن در کشور را چگونه ارزیابی می‌کنید و درمورد قیمت‌گذاری سوخت و انرژی چه راه‌حلی را مناسب و متناسب با شرایط فعلی قلمداد می‌کنید؟

نگاه شما به مفهومی مصطلح به نام «یارانه پنهان» چیست و سیاستگذار چه تصمیمی درباره آن باید اتخاذ کند؟

ب) سیاست خارجه

1. در حیطه سیاست خارجه، مهم‌ترین‌ اولویت‌های مجلس دوازدهم را چه می‌دانید و ضعف‌های دستگاهی دیپلماسی را چگونه صورتبندی می‌کنید؟ 

2. از نظر شما آیا وزارت خارجه در جنگ غزه به تکالیف خود در دفاع از مسلمانان و مظلومین که در اصل 152 و 154 قانون اساسی به آن اشاره شده است، به خوبی عمل کرده است؟ در غیر این صورت چه اقداماتی را نیاز می‌بینید؟

3‌‌. در موضوع پرونده هسته‌ای، ایده کلان شما در مورد مواجهه با جامعه بین‌الملل چیست؟ بازدارنگی هسته‌ای را باتوجه به تهدیدات جهانی و منطقه 

در چه سطحی برای کشور مناسب می‌دانید؟  

4.نظر و دیدگاه کارشناسی شما درمورد برجام و FATF چیست؟

پ) فرهنگ‌ و رسانه

1. با توجه به نابسامانی‌های گسترده در حوزه عفاف و حجاب، چه ایده‌‌ای برای سازماندهی این حوزه دارید؟‌ آیا شما قائل به برخورد قهری و سلبی در این حوزه هستید؟ در خصوص لایحه عفاف و حجاب چه نظری دارید؟  

2. با توجه به اینکه طبق اصل 175 قانون اساسی، دو نفر از نمایندگان مجلس در شورای نظارت بر صداوسیما حضور دارند، نظارت نمایندگان به چه شیوه‌ای را در شورای نظارت مطلوب می‌دانید؟ آیا موافق ارائه گزارش توسط نمایندگان ناظر از جلسات شورای نظارت در صحن علنی مجلس هستید؟  

3‌. با توجه به ولنگاری گسترده در تولید فیلم‌های سینمایی و سریال‌های شبکه نمایش خانگی، در بخش‌هایی همچون تبلیغ سبک زندگی غربی، پوشش نامناسب، ترویج خشونت، استعمال دخانیات و روابط نامشروع، چه راهبرد و ایده‌ای برای ساماندهی این بخش دارید؟

4. باتوجه به اینکه فضای مجازی جزو بافت زندگی انسان امروزی است و مانند هر پدیده دیگری هم فرصت و هم تهدید تلقی می‌شود، ایده شما برا ساماندهی این فضا چیست و چه پیشنهادی برای مهار آسیب‌های فضای مجازی، در عین بهره‌مندی از جنبه‌های مثبت آن مانند کسب‌ و کار و... دارید؟ 
راهکار شما در مواجهه با پلتفرم‌های بین‌المللی فضای مجازی، به ویژه شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها و فیلترینگ چیست؟ در خصوص صیانت از فضای مجازی چه نظری دارید؟ 

ت) نظام آموزش عالی و دانشگاه

1. با توجه به ساختار معیوب، ناکارآمد و غیر شفاف جذب و ارتقا اساتید، چه راهکاری را جهت بهبود این ساختار موثر می‌دانید؟ عملکرد وزارت علوم را در این خصوص و سایر مسائل مربوطه چگونه ارزیابی می‌کنید؟

2. علت برقرار نشدن ارتباط سازنده میان صنعت و دانشگاه در کشور را چه می‌دانید؟ از نظر شما جای خالی چه قوانینی برای ارتقای ارتباط صنعت و دانشگاه در کشور احساس می‌شود و یا در مقابل، کدام قوانین دست و پاگیر باید در این رابطه اصلاح شوند؟

ث) چالش‌‌ها و مسائل جوانان

1. از نظر شما اقداماتی از قبیل افزایش وام ازدواج، تا چه میزان می‌تواند مشکل ازدواج جوانان را برطرف کند؟ این راهکار‌ها تا چه میزان متناسب با واقعیت‌های موجود در جامعه و چالش‌های مسیر ازدواج جوانان است و به طور کلی از نظر شما چالش اصلی در مسیر ازدواج جوانان چیست و چه راهکاری برای رفع آن دارید؟ 

باتوجه به اینکه حتی راهکارهایی همچون پرداخت وام ازدواج نیز با سنگ‌اندازی بانک‌ها روبه روست، چه تمهیدی برای جلوگیری از قانون‌گریزی بانک‌ها دارید؟

2. در خصوص سربازی در مجلس یازدهم اقدامات مثبتی در مسائلی از قبیل حقوق سربازان، سربازی حرفه‌ای و کاهش مدت سربازی صورت گرفته است. آیا به نظر شما این اقدامات در خصوص سربازی کفایت می‌کند؟ 

همچنین با توجه به عدم توجه برخی از ارگان‌های نظامی به قوانین جدید سربازی، برنامه شما برای نظارت و پیگیری اجرای این قوانین چیست؟

ج) نهاد مجلس

1. نظر شما در خصوص دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات چیست؟ همچنین سقف پیگیری مطالبات محلی توسط نمایندگان را چه می‌دانید؟ و در صورت تعارض مطالبه محلی با برنامه ملی اولویت را با کدام می‌دانید؟

2. نگاه شما به جایگاه ریاست مجلس چیست؟ آیا رئیس مجلس را صرفاً سخنگو می‌دانید یا اختیارات دیگری برای این جایگاه قائل هستید؟

3. نسبت مجلس شورای اسلامی را با نهادهای دیگر همچون مجمع تشخیص مصلحت نظام و شوراهای عالی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ از نظر شما در چه صورت فعالیت این نهادها دخالت در فعالیت مجلس شورای اسلامی محسوب می‌شود؟ 

4. نظر صریح خود را درباره طرح شفافیت آرا نمایندگان مجلس بیان بفرمائید.

4. ارزیابی شما از فعالیت‌ هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان در مجلس یازدهم چیست؟ با توجه به اینکه اعضای هیئت نظارت، نمایندگان مجلس هستند و بررسی تخلفات نمایندگان توسط نمایندگان موجب بروز تعارض منافع می‌شود، موافق تغییر ترکیب هیئت نظارت و یا افزایش مجازات نمایندگان متخلف جهت افزایش بازدارندگی هستید؟  

5. کلان ایده و مسئله نخست شما به عنوان ماموریت اصلی‌تان در مجلس چیست و قصد پیگیری آن را با چه سازوکار و در چه کمیسیونی دارید؟

در پایان، پیشاپیش از حسن توجه و پاسخگویی دقیق و مبسوط حضرتعالی به سوالات سپاسگزاریم.
امید است، مجلس دوازدهم با توجه مضاعف به مسائل کشور و تلاش جهت تغییر ریل‌ها در حوزه‌های اساسی، باب جدیدی در نوع نگاه و عملکرد قوه مقننه ایجاد نماید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم
  • سوالات بسیج دانشجویی از نامزدهای انتخابات برای شناخت بیشتر