Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نوشته یک روزنامه آمریکایی، رسیدن ویروس کرونا به کمپ‌های پناهجویان در نقاط مختلف که از امکانات اولیه بهداشتی نیز محروم هستند، می‌تواند فاجعه بار باشد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسیدن بیماری «کووید-۱۹» به کمپ‌های پناهجویان در نقاط مختلف که از حداقل امکانات بهداشتی نیز محروم هستند، می‌تواند به فاجعه انسانی منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته روزنامه «نیویورک تایمز»، از یک سو گفته می‌شود در نواحی تحت کنترل معارضان در سوریه، شماری از افراد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا فوت کرده‌اند و امکانات کافی برای مداوای بیماران مبتلا به این بیماری وجود ندارد و از سوی دیگر، در کمپ‌های پناهجویان در بنگلادش، تراکم جمعیت به قدری بالا است که امکان فاصله‌گیری مناسب برای ممانعت از ابتلا به ویروس کرونا وجود ندارد.

در شرایطی که کشورهای ثروتمند جهان نظیر آمریکا و ایتالیا برای مقابله با ویروس کرونا در حال تقلا هستند، متخصصان بین‌المللی بهداشت و سلامت نگران بلایی هستند که این بیماری می‌تواند بر سر ده‌ها میلیون پناهجو در نقاط مختلف جهان بیاورد.

کمپ‌های پناهجویان در نقاط مختلف آفریقا، خاورمیانه و آسیا مملو از افراد آسیب‌پذیری است که از دسترسی به ساده‌ترین وسایل بهداشتی نظیر آب و صابون محروم هستند و ویروس کرونا می‌تواند بسرعت در میان آن‌ها منتشر شده و مرگ و میر فاجعه‌باری را ناشی شود.

«آدام کوتس» محقق بهداشت عمومی در دانشگاه کمبریج در این باره گفت: «فکر می‌کنیم [شیوع کرونا] در آمریکا و اروپا مسئله بزرگی است، اما هنوز ندیده‌ایم که این بیماری می‌تواند جمعیت پناهجویان چه کند. [در این کمپ‌ها] مردم حتی نمی‌تواند کودکان خود را بشویند چه برسد به شستن دست‌ها».

در حال حاضر بسیاری از درمانگاه‌های این کمپ‌ها در حال مبارزه با بیماری‌هایی نظیر وبا  هستند و ظرفیت پاسخ در برابر شیوع کرونا را نخواهند داشت. برای مثال یکی از کمپ‌های پناهجویان سوری در یونان که برای اسکان ۳۰۰۰ نفر ساخته شده است، در حال حاضر ۲۰ هزار نفر را در خود جای داده است.

تا کنون شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به بیش از ۵۳۰ هزار نفر رسیده است و بیش از ۲۴ هزار نفر نیز در اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: مرگ و میر پناهجویان سوریه ویروس کرونا کمپ های پناهجویان نقاط مختلف ویروس کرونا کمپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۴۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۵ مرکز درمانی بیماری کرونا در ایام نوروز در مشهد فعال و به نحوی است که دسترسی برای همه مردم فراهم باشد و افراد دارای علائم می‌توانند برای انجام تست و مراقبت‌های  نخست مراجعه کنند.

دکتر زهرا نهبندانی، با اشاره به اینکه مراکز خدمات جامع سلامت شاهد، وحدت، احمدی، امام علی (ع) و سیدی در ساعات اداری به بیماران دارای علائم بیماری‌های حاد تنفسی خدمت رسانی می‌کنند، افزود: با توجه به اینکه در ایام تعطیلات نوروزی احتمال برگزاری تجمعات و دورهمی‌ها بیشتر است، توصیه می‌شود افراد دارای علائم با خود قرنطینگی در منزل و استفاده از مایعات فراوان به پزشک معالج مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه بیماری‌های حاد تنفسی می‌تواند برای سالمندان، مادران باردار، کودکان و بیماران زمینه‌ای خطر آفرین باشد، تصریح کرد: از عموم مردم نیز خواهشمندیم در صورت حضور در تجمعات از ماسک استفاده کرد و شست و شوی دست را فراموش نکنند.

رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: افراد دارای علائم سرما خوردگی با درمان مناسب بیماری تا حد امکان از افراد خانواده فاصله بگیرند تا در صورت ابتلا به کرونا زمینه چرخش بیماری فراهم نشود.

دیگر خبرها

  • آمریکا تمام اطلاعات حمله تروریستی مسکو را به روسیه نداد
  • نیویورک‌تایمز: آمریکا نخواست اطلاعات کامل تهدید تروریستی را به روسیه بدهد
  • افراد بزرگسال تا ۸۰۰ بار در روز صورت خود را لمس می‌کنند/ ما چطور مریض می‌شویم؟
  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • راز کثیف؛ دستان ما چگونه بیماری‌ها را انتقال می‌دهند؟
  • دستان ما چگونه بیماری‌ها را منتشر می‌کنند؟
  • نیویورک تایمز: تمرکز داعش بر یارگیری از تاجیک‌ها
  • نیویورک تایمز: تمرکز داعش بر یارگیری از تاجیک ها
  • نیویورک تایمز: داعش بر یارگیری از تاجیک ها متمرکز شده است/ داعش برخلاف ادعاها نابود نشده است
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا