Web Analytics Made Easy - Statcounter

سجاد عساکره گفت: "خودمان باید چرخ اقتصاد را بچرخانیم" شعار مهمی که اگر یکایک ما با توجه به استعداد‌ها و ظرفیت هایمان در حد وسع اقتصادیمان آن را عملیاتی کنیم علاوه بر تامین معیشت خود کمک بزرگی به اقتصاد کشور کرده ایم.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، هیچ دو نفری شبیه هم نیستند، هر آدمی قصه‌ای دارد و هر زندگی روایتی، با سلام، بازار هزار قصه‌ای است از آدم‌های متفاوت و کسب و کار‌های گوناگون، با سلام بستری فراهم می‌کند تا آدم‌ها بتوانند استعدادهایشان را شکوفا کنند، کسب و کار دلخواهشان را به دست بیاورند و آن را رونق دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
با سلام متعلق به همه آدم هاست، آدم‌هایی از فرهنگ‌های مختلف، قومیت‌ها و مذهب‌های متفاوت و با سلیقه‌های گوناگون (با سلام) به همه‌ی آدم‌ها سلام می‌کند تا یک بار دیگر جرات سلام کردن و دیده شدن پیدا کنند، کوچک و بزرگ، شهری و روستایی. در با سلام همه آدم‌ها می‌توانند با کمترین سرمایه کسب و کار خانگی و محلی خود را راه اندازی کنند و تولیداتشان را از طریق اینترنت به سراسر ایران عرضه کند. سجاد عساکره؛ بنیانگذار و مدیرعملیات "با سلام" در این گفتگو بخشی از کارآفرینی جدید استارآپی که موفق به ۲۰ هزار کارآفرینی شده است را با ما بازگو کرده است.

با سلام به عنوان یک استارآپ در جغرافیای ایران برای بسیاری شناخته شده و برای بسیاری همچنان ناشناخته است، استارآپ شما در عرصه اقتصاد کشور چه فعالیتی می‌کند و تفاوت کسب و کار شما با کسب و کار‌های اینترنتی چیست؟
"با سلام" یک بازار آنلاین اجتماعی با محصولات خانگی و محلی است که فعالیت رسمی خود را از سال ۱۳۹۵ آغاز کرده است. این استارآپ که با همکاری تعدادی از دانشجویان و فارغ التحصیلان به ثبت و فعالیت رسیده است تا کنون جوایزی کسب کرده که از جمله آن‌ها می‌توان به جایزه کسب و کار اینترنتی برتر سال ۱۳۹۷ و جایزه بازار آنلاین واسطه خرید و فروش برتر در سال ۹۸ نام برد، " با سلام" تنها راه یافته ایرانی به فینال نمایشگاه بین المللی جیتکس در دبی است که ماحصل تلاش و فعالیت جوانان نخبه ایرانی و کار آفرینی است که دل در گرو مهر وطن و تبلیغ نوآوری‌ها و ارائه و عرضه خلاقیت‌های ایرانی به عرصه بین الملل دارند. تفاوت "با سلام " با سایر کسب و کار‌های مشابه در مدل ارائه خدمت و آگهی است، به این معنا که بسیاری از کسب و کار‌های اینترنتی آگهی خود را در معرض دید مردم می‌گذارند، این آگهی گا‌ها منتج به فروش می‌شود و گاهی نیز محصول معرفی شده به فروش نمی‌رسد، یا اینکه سایت‌های فروشنده به صورت مستقیم کالا را به فروش می‌رسانند، یعنی خود فروشنده هستند و کالا را از انبار متعلق به خود به دست مشتری می‌رسانند، اما " با سلام" این بستر را برای عرضه محصولات سایر هموطنان از جای جای ایران عزیز فراهم نموده و مشوق خوبی برای فروش محصولات خانگی و دستی است که تا کنون به صورت محلی و بسیار محدود عرضه و به فروش می‌رسیده است.

شما به عنوان استارآپ کار آفرین در با سلام چه خدماتی به مردم ارائه می‌دهید که منجر به کار آفرینی و گردش مالی در اقتصاد کشور شده است؟
بسیاری از افرادی که توانایی اجاره مکانی برای تولید یا فروش کالایشان را ندارند و نمی‌توانند دامنه فروش خود را به کل کشور وسعت بدهند در با سلام ساماندهی می‌شوند، به این صورت که برای هر یک از این کاربران و متقاضیان تولید کننده یک صفحه اینترنتی مجازی ساخته می‌شود که اصطلاحا ما آن را غرفه می‌نامیم، تولید کننده در فضای مجازی صاحب غرفه‌ای مخصوص خود می‌شود واز آن زمان می‌تواند فرآیند عرضه کالا و فروش خود را آغاز کند. تولید کنندگان و فروشندگانی که در با سلام فعالیت دارند با قابلیت‌هایی بسیار مستقل عمل می‌کنند به این معنا که آن‌ها با استفاده از این سرویس به طور مثال از سیستم حسابداری حرفه‌ای برخوردار می‌شوند که گزارش مالی به آن‌ها داده می‌شود، دائما تصفیه مالی دارند و طرح‌های نوآورانه‌ای به آن‌ها ارائه می‌شود که منجر به افزایش فروش به نفع فروشنده و کاهش قیمت به نفع مصرف کننده بدون حضور واسطه دراین عرصه می‌شود.

با سلام تا کنون موفق به ایجاد چندین کسب و کار در داخل کشور شده و آیا در عرصه بین الملل هم برای فروش و عرضه کالای ایرانی ورودی داشته اید که منجر به ارز آوری شود؟
ما در با سلام با تکیه بر یک شعار را خود را آغاز کردیم و به عنوان دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه‌های ایران عزیز بر این موضوع تاکید می‌کنیم که " خودمان باید چرخ اقتصاد را بچرخانیم" شعار مهمی که اگر یکایک ما با توجه به استعداد‌ها و ظرفیت هایمان درحد وسع اقتصادیمان آن را عملیاتی کنیم علاوه بر تامین معیشت خود کمک بزرگی به اقتصاد کشور کرده ایم. ما مفتخریم که در این مجموعه تا کنون نزدیک به ۲۰ هزار کسب و کار خرد و سنتی را با استفاده از بستر اینترنتی به عرصه فعالیت‌های اقتصادی آورده ایم، اما در خصوص ورود به بازار‌های بین المللی تا کنون فعالیتی نداشتیم، اما مجموعه با سلام به این امر مهم فکر کرده وامیدواریم با برنامه ریزی‌های مورد نظر در آینده‌ای نه چندان دور در عرصه بین المللی هم بتوانیم چرخ‌های اقتصاد را به حرکت در آوریم ودر این عرصه نیز با ارز آوری مثمرثمر واقع شویم.  
با توجه به اینکه بسیاری از کسب و کار‌ها با بحران کرونا تعطیل شدند، کسب و کار‌های اینترنتی نشان دادند که در چنین بحران‌هایی آسیب کمتری می‌بینند شما در این وضعیت به غرفه داران خود چه خدماتی ارائه کرده اید؟
در حال حاضر به خاطر شرایط بحرانی گسترش ویروس کرونا با سلام با حمایت ازغرفه داران سرویس‌های خود را به صورت رایگان به آن‌ها ارائه می‌دهد، یعنی از هیچ غرفه داری هزینه‌ای دریافت نمی‌کنیم و برای افزایش سود آوری تولید کنندگان سعی کرده ایم کارمزد دریافتی شرکت را از این فروشندگان به صفر برسانیم.

آیا درآمد تولید کنندگان دارای غرفه‌های اینترنتی کفاف زندگی آن‌ها را می‌دهد؟
بسیاری ازغرفه داران دارای درآمد‌های قابل توجهی هستند، شاید جالب باشد که بدانید یکی از فروشندگان ما ماهیانه ۷۰ میلیون تومان فروش دارد، بنابراین بسته به کالا‌ها وکیفیت آن‌ها که همه از کالا‌های با کیفیت به شمار می‌روند فروش در حد رضایت بخش و تامین معیشت تولید کنندگان است.

غرفه داران شما در چند نقطه کشور فعالیت می‌کنند؟
در حال حاضر بیش از ۶۰۰ نقطه جغرافیایی ایران غرفه داران با سلام با استفاده از بستر‌های اینترنتی فعالیت می‌کنند، حدود ۱۹۰ هزار محصول تعریف شده در"با سلام" به مشتریان عرضه می‌شود. هر یک از این تولید کنندگان نیز کارگران و کارکنانی دارند بنابراین کارآفرینی بیش از رقم اعلام شده رسمی ما صورت گرفته است.

تیم شما متشکل از چند جوان دانشجو و فارغ التحصیل است که تولید و ورود به عرصه اقتصاد را از دریچه کسب و کار‌های دانش بنیان دنبال می‌کنند؟
خوشبختانه تمامی شرکت‌های استارآپ متشکل از گروه‌های جوانی هستد که بخش‌های عظیم کار‌ها بر عهده آن هاست، گروه‌هایی که عمدتا در حال تحصیل هستند یا به تازگی فارغ التحصیل شده اند، با سلام متشکل از یک تیم ۱۲۰ نفره است که تا کنون موفق به تعداد قابل توجهی کارآفرینی به صورت غیر مستقیم شده است.

در حال حاضر نیازمند چه حمایتی از سوی دولت و مسوولین برای ارتقای کسب و کار‌های خرد و محلی هستید؟
یکی از مواردی که انتظار می‌رود دولت و مسوولین فکری به حال آن کنند، گران بودن هزینه پست است، کاهش هزینه بسته‌های ارسالی توسط پست کمک شایان توجهی به کسب و کار‌های اینترنتی است که با پست سر و کار دارند.

وضعیت استارآپ‌های ایران را نسبت به نمونه‌های خارجی مشابه چگونه ارزیابی می‌کنید؟
مسلما تحریم برپیشرفت استاراپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان داخلی بی تاثیر نیست، اما به گونه‌ای نیست که بگوییم از دنیا بسیار عقبیم، متاسفانه حمایت‌های دولتی چندان شایان توجه نیست، اگر شرکت‌های دانش بنیان مورد حمایت‌های حداکثری قرار بگیرند ظرفیت‌ها واستعداد‌های درخشانی برای تولیدات بی نظیری داریم که می‌تواند از مشابه خارجی هم بهتر باشد، به هر حال در برخی کسب و کار‌های دانش بنیان از نمونه‌های خارجی بهتریم و در برخی کسب و کار‌ها جای کار زیادی برای ارتقای خود و رسیدن به وضعیت مورد نظر داریم، اما در کل نسبت به بسیاری از کشور‌ها در وضعیت بسیار خوبی قرار داریم و امید فراوانی به رشد و ارتقای فعالیت‌های استارآپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان درایران می‌رود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: استارت آپ فروش اینترنتی کرونا شرکت دانش بنیان اشتغالزایی کسب و کار های اینترنتی دانش بنیان تولید کنندگان کسب و کار ها اقتصاد کشور غرفه داران تا کنون آدم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۶۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به طرح‌های فناورانه برای توسعه گردشگری زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ صفوی گفت: از ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ در قالب ستاد خدمات سفر با برنامه‌ریزی انجام شده میزبان مسافران و گردشگران بودیم.

وی با اشاره به اینکه امسال بهار طبیعت با بهار قرآن مقارن شده بود، افزود: در ابتدای این طرح حجم ترافیک در جاده‌ها حاکی از کاهش ۱۰ درصدی تردد‌ها در کشور بود؛ اما آمار‌ها نشان می‌دهد، ورود مسافران به استان زنجان نسبت به سال قبل ۱۰ درصد افزایش یافته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان بابیان اینکه حدود ۲۶۰ موزه و اماکن در ارزیابی رسمی کشور وجود دارد، گفت: موزه رختشویخانه، موزه مردان نمکی و پایگاه جهانی سلطانیه جزو ۵۰ مکان نخست و ۲۰ درصد پربازدید اماکن و موزه‌های کشور بودند.

صفوی افزود: باید در حوزه زیرساخت‌های گردشگری سرمایه‌گذاری کنیم و بویژه معرفی آثار تاریخی و طبیعی، گردشگری و صنایع دستی استان در همه حوزه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی ادامه داد: رئیس جمهور در نمایشگاهی، از گردشگری فناورانه یاد کردند و کارگاه گردی از موضوعاتی است که باید به آنها پرداخته شود و معرفی این ظرفیت‌ها در شبکه‌های اجتماعی و صدا و سیما می‌تواند به تحقق آن کمک کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با اشاره به اینکه در مجموعه استان تمرکز توجه به حوزه‌های سه گانه میراث فرهنگی و صنایع دستی را می‌بینیم، گفت: در حال حاضر سه سرمایه‌گذار برای احداث هتل پنج ستاره داریم که کار‌های مقدماتی انجام شده است.

وی افزود: در دو سال اخیر حدود ۹۰ موافقت اصولی برای ایجاد تأسیسات گردشگری صادر کردیم و بخشی از اینها به پروانه ایجاد رسیده است.

دیگر خبرها

  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • صادرات صنایع‌ دستی رونق می‌‌گیرد
  • تنوع فرصت‌های شغلی برای جوانان شرط مهم حضور سازمان‌ها در نمایشگاه بازار کار
  • انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان
  • ثبت۳۱۷هزار فرصت شغلی در سامانه جستجوی شغلی
  • اصفهان شناسنامه کشور در بخش میراث فرهنگی است
  • همواره از حضور هنرمندان ترکیه در کشورمان استقبال می‌کنیم
  • مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اصفهان منصوب شد
  • لزوم توجه به طرح‌های فناورانه برای توسعه گردشگری زنجان