Web Analytics Made Easy - Statcounter

" حجت الاسلام حاجی سید محمد موحد " در گفت و گو با خبرنگار ایلنا گفت: متاسفانه تعدادی از بیماران کرونایی در استان کهگیلویه و بویراحمد و حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ فوت کرده که ضمن تاثر فراوان از این حوادث تلخ، امیدوارم دیگر شاهد تکرار این وقایع تلخ نبوده و به نوبه خود به خانواده های این عزیزان تسلیت عرض می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همه مردم کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد باید به توصیه پزشکان، متخصصان، کارشناسان و کادرهای درمانی عمل کرده تا بتوانیم در کنار هم این ویروس را شکست دهیم، خاطرنشان کرد: همه ما باید با همکاری با مسئولان و تصمیم‌گیران در تحقق طرح فاصله گذاری اجتماعی جهت پیشگیری از انتشار ویروس کرونا و در نهایت شکست این ویروس، مشارکت فعال تری داشته باشیم.

نماینده ۲۰ ساله مجالس شورای اسلامی افزود: با اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و پاسخ به درخواست‌های مسئولان، بطور حتم شاهد کاهش رشد نگران‌کننده بیماران مبتلایی به ویروس کرونا در کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد خاصه حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ خواهیم بود.

موحد با تاکید بر همکاری مردم با مسئولان در ایام تعطیلات نوروزی جهت پیشگیری از گسترش ویروس کرونا، خاطرنشان کرد: پزشکان و کادرهای درمانی نیز بدانند که همه ما قدردان زحمات شبانه روزی و صادقانه آنان در کنترل این ویروس بوده و بطور حتم این تلاش های دلسوزانه در تاریخ پرافتخار ما به نیکی ثبت خواهد شد.

وی با اشاره به برخی از مشکلات و کمبودهای حوزه بهداشت و درمان در حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ، ادامه داد: حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ اکنون با برخی مشکلات در حوزه بهداشت و درمان مواجه بوده که البته رفع مشکلات آن مانند افتتاح بیمارستان ها نیازمند وقت و زمان بیشتری است.

منتخب یازدهم حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای گفت: آنچه که این روزها حوزه بهداشت و درمان حوزه انتخابیه اینجانب به آن نیاز فوری دارد گسیل نمودن امکانات و تجهیزات درمانی مورد نیاز پزشکان و کادرهای درمانی است که با امکانات محدود اقدامات ارزنده ای داشته اند.

موحد با تاکید براینکه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با وجود تلاش‌های شبانه روزی که تاکنون برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد انجام داده و قابل تقدیر است، اظهارداشت: بنظر می رسد حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ بدلیل وسعت جغرافیایی، کثرت جمعیت، عمیق بودن محرومیت ها و بالا بودن نرخ بیماری کرونا نسبت به سایر حوزه های انتخابیه استان، اکنون نیازمند توجه بیشتر مسئولان ارشد استانی بویژه مسئولان ارشد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج است.

این نماینده باسابقه مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه براساس برخی گزارش‌های دریافتی، در شهرستان‌های چهارگانه حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ، تیم‌های پزشکی از کمبود برخی امکانات و تجهیزات اولیه نظیر ماسک، دستکش و مایعات ضدعفونی کننده بشدت نگران و دچار مشکل شده اند.

منتخب یازدهم حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی با اظهار تاسف از فوت بیماران کرونایی در کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهارداشت: از فوت تعدادی از هموطنان مان بدلیل ابتلا به ویروس کرونا بسیار متاثر بوده و امیدوارم در آینده شاهد فوت بیماران مبتلا به این ویروس در کشور نباشیم.

وی از مردم استان کهگیلویه و بویراحمد بویژه حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ خواست به پویش " در خانه بمانید "بپیوندند و از سفرهای غیر ضروری پرهیز کرده چرا که مردم نقش اصلی را در قطع زنجیره انسانی دارند.

موحد از همکاری و همراهی نیروهای نظامی، انتظامی و دستگاه قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد و همچنین نیروهای جهادی و داوطلبان مردمی با دولتمردان در جهت مقابله با ویروس کرونا نیز تقدیر کرد. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان کهگیلویه و بویراحمد دانشگاه علوم پزشکی مجلس شورای اسلامی ویروس حوزه انتخابیه حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ استان کهگیلویه و بویراحمد ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۶۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • کهگیلویه و بویراحمد رویشگاه بزرگ لاله های واژگون
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • مدیریت بحران سیستان و بلوچستان تجهیزات کافی ندارد