Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شفیع ملک زاده رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا ضربه مهلکی به بخش کشاورزی وارد کرده است، اظهار کرد: با توجه به گسترش ویروس کرونا، کشاورزان همانند سال‌های قبل نتوانستند محصولات تولیدی خود را به بازار عرضه کنند که امیدواریم این ویروس هر چه سریع‌تر ریشه کن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: کمرنگ شدن حضور مردم در بازار موجب شده است تا به همان نسبت شتاب برای خرید محصولات کشاورزی دچار محدودیت شود به طوری که اکثر محصولات روی دست کشاورزان مانده است. به عنوان مثال بسیاری از تولیدکنندگان برای احداث گلخانه تولید گل هزینه سنگینی متحمل شدند تا بتوانند در ایام‌نوروز با عرضه محصولات خود علاوه بر هزینه‌های تولید، سودی به دست بیاوردند که متاسفانه ویروس کرونا و ماندن محصول روی دست تولیدکنندگان، ضربه سنگین مالی به آنان وارد کرد.

بیشتر بخوانید: رشد ۲۰ درصدی قیمت صیفی در بازار؛ موز ارزان شد 

رئیس نظام‌صنفی کشاورزی ادامه داد: با گسترش ویروس کرونا و زیان مالی تولیدکنندگان انتظار می‌رود که با مساعدت مسئولان تسهیلاتی برای تولیدکنندگان در نظر گرفته شود تا بخشی از زیان آن‌ها جبران شود.

گسترش ویروس کرونا بیشترین آسیب را به بخش کشاورزی وارد کرده است

او با اشاره به اینکه فسادپذیری محصولات کشاورزی نسبت به دیگر بخش‌ها بالاست، بیان کرد: این در حالی است که فروشندگان ادوات و قطعات با نگه‌داری کالا در انبار زیانی متحمل نمی‌شوند، در حالی که کل بخش کشاورزی با گسترش ویروس کرونا در معرض زیان قرار گرفته است.

ملک زاده در پایان با اشاره به اینکه ویروس کرونا بیشترین آسیب را به بخش کشاورزی وارد کرده است، تصریح کرد: اگر مسئولان ذی ربط توجهی به بخش کشاورزی نداشته باشند، دیگر تولیدکنندگان قادر به ادامه فعالیت نخواهند بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی ویروس کرونا کرونا ویروس محصولات تولیدی بخش کشاورزی وارد گسترش ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۶۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی

مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی از خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به بخش کشاورزی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدعلی آخوندی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی به یک هزار و 362 هکتار اراضی زراعی، یک هزار و 218 هکتار باغی، 20 کیلومتر جاده بین مزارع، 46 رشته قنات، 450 مترمکعب استخر ذخیره آب و 10 کیلومتر کانال و لوله‌گذاری مزارع استان خسارت وارد کرده است. مجموع خسارت وارد شده به بخش کشاورزی استان خراسان جنوبی 145 میلیارد تومان بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی، خسارت وارده به بخش عشایری را 4 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: بارندگی‌ها به یک هزار و 753 کیلومتر ایل راه، 10 اماکن دامی و 15 رأس دام عشایر خسارت وارد که است.

آخوندی بیان کرد: در بخش زیرساخت توزیع شبکه برق نیز سه میلیارد و 500 میلیون تومان خسارت به شبکه فشار متوسط وارد شده است. خسارت وارده به بخش راه در استان 530 میلیارد تومان بوده که دو هزار و 152 ابنیه شامل پل، آب نما و دیوار حفاظتی خسارت دیده‌اند.

وی عنوان کرد: این رقم برآورد اولیه است و خسارات عمرانی در حوزه شهری در حال جمع آوری است. خسارات با توجه به شدت بارندگی در بخش‌های راه، کشاورزی و زیرساختی متفاوت بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی تصریح کرد: بارندگی‌ در تمامی شهرستان‌ها مشاهده شده که در برخی مناطق از جمله شهرستان‌ها سربیشه و درمیان بیشترین خسارت گزارش شده است و در بررسی‌های اولیه مجموع خسارت‌های بارندگی‌های رگباری، بارش تگرگ و رواناب هفته پایانی فروردین در خراسان جنوبی 680 میلیارد تومان در بخش‌های کشاورزی، زیرساختی و راه برآورد شده است.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی
  • شناسنامه‌دار شدن۳۰ درصد باغات جویبار
  • آماده همکاری با دولت برای بازگشت آرامش به بازار برنج هستیم
  • عباس عراقچی: هم اکنون، زمان استفاده از موشک‌های دیپلماتیک است/ مذاکرات سیاسی، نقد کننده دست آوردهای میدانی است
  • آپوئل بدون مهری، پیش به سوی قهرمانی
  • توسعه صادرات ، مستلزم توانمند سازی بازاریابی تولیدکنندگان
  • کشاورزی در توسعه اقتصاد همدان سهم ۳۰ درصدی دارد
  • تولید سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی در مرکزی
  • فرصت سوزی ممنوع! /نوآوری و خلاقیت، کلید فتح بازار‌های جهانی است
  • خسارت ۸۷۵ میلیارد ریالی سرمازدگی به محصولات کشاورزی استان همدان