Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام سیدمحمدباقر علوی تهرانی استاد اخلاق و سخنران مذهبی طی پیامی توصیه‌هایی برای بهره‌برداری بیشتر از ماه شعبان داشت. به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام سیدمحمدباقر علوی تهرانی استاد اخلاق و سخنران مذهبی طی پیامی توصیه‌هایی برای بهره‌برداری بیشتر از ماه شعبان داشت.

متن این پیام به این شرح است:

هرسال در ایام نوروز، دید و بازدید و صله رحم، گشت و گذار و سفر‌های زیارتی و سیاحتی، از برنامه‌های رایج و جاری بسیاری از مردم بود که امسال به‌دلیل شیوع کرونا و با توجه به اهمیت موضوع سلامتی فردی و اجتماعی، و علیرغم توصیه متخصصان به ماندن در خانه برای جلوگیری از پیشرفت بیماری، کمرنگ‌تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توصیه‌ای که اجرای آن صدالبته لازم و ضروری است.

از خداوند متعال عاجزانه می‌خواهیم که بزودی این بیماری از جامعه دور شود و شرایط عادی به زندگی مردم بازگردد.

با این حال، این تعطیلات با وجود محدودیت‌هایی که ایجاد کرده است، می‌تواند تبدیل به یک فرصت طلایی در زندگی معنوی علاقه‌مندان به سلوک و تعالی باشد تا برای رشد معنوی و اخلاقی خود برنامه‌ریزی و اقدام کنند.

این ایام با توجه به همزمانی با ماه شعبان، فرصت مناسبی برای حرکت در مسیر تعالی و کمال است تا به یاری خداوند امسال، ماه مبارک رمضان متفاوت و لذت‌بخشی را از نظر معنوی تجربه کنیم.

موارد زیر می‌تواند نقشه راه خوبی برای این امر باشد:

گام اول: محاسبه نفس است. تفکر در امر رشد و تعالی در معرفت و بندگی نسبت به خداوند است. با این نگرش، نگاهی به کارنامه خود، اعتقادی و رفتاری خود بیاندازیم و نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کنیم. برنامه ریزی کنیم که خطا‌های گذشته خود را جبران کنیم.

گام دوم: اگر در انجام واجبات تنبلی می‌کردیم این ایام فرصت مناسبی است تا نسبت به آن مقید شویم. مثلاً در مورد نماز. اگر در اقامه آن کوتاهی داشتیم، حالا عزم کنیم و بکوشیم که آن را اول وقت بجا بیاوریم تا برای ما ملکه شود.

گام سوم: ترک اموری است که رضای خدا در آن نیست و ما را از مسیر بندگی خارج می‌کند. ترک گناهان لازم و واجب است و مقدمه پیشرفت معنوی است. گناهان زبان، سوءظن، ریا و دورویی، بداخلاقی با خویشان و دوستان، و ... از جمله گناهان رایج است.

گام چهارم: انجام مستحبات به‌قدر بضاعت و طاقت است. اگر در مفاتیح الجنان، ادعیه و اعمال فراوانی از ساحت مقدس معصومین علیهم‌السلام نقل شده برای این است که هرکسی به اندازه استعداد و ذائقه خود به طاعت و عبادت خداوند مشغول شود. قرائت قرآن، ادعیه و مناجات، زیارت عاشورا، نماز شب و ... از جمله آن‌هاست.

از خداوند بخواهیم که در ایام نورانی ماه شعبان که متعلق به پیامبر اکرم (ص) است، توفیق بدهد تا بر اداء فرائض، ترک محرمات و انجام مستحبات مداومت کنیم، تا در طول سال برای ما تبدیل به ملکه شده و مقید به آن شویم.

در کنار این امور شخصی، گام مهم دیگری وجود دارد و آن خدمت به خلق است. انسان خودساخته به دنبال گره گشایی امور مردم است. از خدمت و کمک به خویشان و بستگان گرفته تا کمک به نیازمندان و درماندگان جامعه. مخصوصاً در این ایام که کسب‌وکار برخی از آبرومندان تعطیل شده و از تأمین نان شب خود عاجز شده‌اند، از کمک به آنان دریغ نکنیم. این امور خیر، زمینه ساز رشد معنوی و توفیقات فراوانی در زندگی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شیوع کرونا ماه شعبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۷۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات علوی‌تبار درباره ادعای رئیسی در خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی/سند براندازی نبود، کتاب هانتینگتون بود!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا علوی‌تبار، تحلیلگر سیاسی اصلاح طلب و عضو شورای سردبیری روزنامه "صبح امروز" در دهه۷۰، در توضیحی برای "راهبرد" به شرح زیر نوشت:

در خاطرات نقل شده از مرحوم هاشمی رفسنجانی در تاریخ ۸۰/۱/۲۸ به نکته‌ای در مورد من (علیرضا علوی‌تبار) اشاره شده است. برای افزایش دقت و رفع سوءتفاهم توضیحی در مورد آن عرض می‌کنم.

در بازرسی نیروهای امنیتی از دفتر یکی از روزنامه‌ها خلاصه مکتوبی از کتاب هانتینگتون در مورد موج سوم گذار به دموکراسی و راه‌های مختلف آن که توسط من تهیه شده بود، به دست آنها افتاده بود.

آقای مرتضوی (قاضی! مشهور) آن را به‌عنوان سند یک برنامه براندازی مبنایی برای برخورد قرار داده بود. من که از طریق زنده‌یاد غلامعلی ریاحی (وکیلم) از این جریان مطلع شدم، بلافاصله با محبت و همیاری دوستان گرداننده نشریه "عصر ما" به چاپ کامل آن همراه با توضیح اقدام کردم.

مرتضوی پس از مواجهه با چاپ آن، زنده‌یاد ریاحی را به دفتر خود خوانده بود. قدری بد و بیراه نثار من و زنده‌یاد ریاحی کرده و پرونده مختومه شد.

در جریان این اتفاق، من نه بازجویی شدم و نه گفت‌وگویی در مورد براندازی و لیبرال‌ها با من شد. متن خاطرات آقای رفسنجانی در این مورد مبهم و غیردقیق است.

گفتنی است در خاطرات ۲۸بهمن ۱۳۸۰ هاشمی‌رفسنجانی آمده: آقای [سیدابراهیم] رییسی، رییس سازمان بازرسی ‌کل‌ کشور آمد.گفت، سندی از آقای [علیرضا] علوی‌تبار، [سردبیر روزنامه صبح امروز] گرفته‌اند و اعترافات از ادله قصد براندازی لیبرال‌هاست و از ضعف آقای [علی] مبشری، [رییس دادگاه انقلاب تهران]، در اطلاع‌رسانی گفت.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896234

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۴ میلیارد تومان تسهیلات بنیاد برکت در اشنویه
  • کار برای اربعین نیازمند نگاه جهادی
  • شکل‌گیری زنجیره‌ علوی‌تباران در حمایت از عملیات وعده صادق
  • شکل‌گیری زنجیره‌ علوی‌تباران در نوار ساحلی مازندران در حمایت از عملیات وعده صادق
  • هدیه سردار رادان به فرزندان معنویش
  • میلان همه داشته‌هایش را بسیج کرد: زلاتان هم آمد
  • پویش «زندگی با آیه‌ها» طرح جدیدی برای فهم قرآن
  • شوخی بانمک نعیمه نظام‌دوست با سن نیما شعبان‌نژاد
  • سند براندازی نبود، کتاب هانتینگتون بود!
  • توضیحات علوی‌تبار درباره ادعای رئیسی در خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی/سند براندازی نبود، کتاب هانتینگتون بود!