Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرتیپ دوم موذنی با اشاره به مبارزه مستقیم ۳۷ روزه نیروی زمینی ارتش با بیماری کرونا گفت: اگر مردم چرخه انتقال ویروس را با سفر و رفت و آمدها قطع نکنند مجتمع های بیمارستانی و نقاهتگاهی ارتش در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خبرگزاری شبستان_ گروه سیاسی_ فرزانه تهجا: شیوع بیماری کرونا و انتقال سریع ویروس کووید ۱۹ به جای رسیده است که برای جلوگیری از ایجاد شرایط بحرانی، تمام ارگانها و نهادهای دولتی ، خصوصی و مردم نهاد، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران مانند ارتش پا به عرصه میدان عمل گذاشتتند تا بتوانیم با بسیج همگانی و بکار بستن توصیه‌های بهداشتی و درمانی کادر پزشکی شر این ویروس منحوس را از کشور کم کنیم به همین منظور گفتگویی با سرتیپ دوم بهزاد موذنی، رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش در  مورد اقدامات نیروی زمینی ارتش در مقابله با کرونا به شرح زیر ارایه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ارتش به خصوص نیروی زمینی از چه زمانی اقدامات مقابله با بیماری کرونا را آغاز کرد؟

از اولین روز ورود کرونا در کشور ما اقدامات ویژه و خاصی را انجام دادیم مهمترین کاری که انجام شد غربالگری کارکنان در ورودی پادگان ها با تب سنجی و معاینه لازم بود و از ورود بیماران به پادگان ها جلوگیری شد که این امر در پیشگیری از این بیماری بسیار موثر بود.

در تاریخ اول اسفند این غربالگری انجام  شد و از شیوع این بیماری تا حد قابل توجهی پیشگیری شد.

 


آیا بیمارستان های ارتش خدماتی را در مقابله با این بیماری ارایه می دهند؟

با توجه به نیاز کشور برای مقابله با کرونا از ۵ اسفند بیمارستان هاجر در اختیار این بیماران قرار گرفت و پس از آن بیمارستان خانواده نیز خدمات لازم به بیماران کرونا را ارایه کرد.

با توجه به نیاز بیمارستان های کشور ۲۴ بیمارستان نیروی زمینی در سطح کشور پاسخگوی نیاز بیماران کرونا است.

 

آیا خدمات دیگری هم به جز بیمارستان در نیروی زمینی در مقابله با بیماری کرونا ارایه می شود؟

ایجاد ایستگاههای غربالگری در سطح کشور برای بیمار یابی در ۳۱۰ نقطه کشور و همچنین ضد عفونی کردن خودروها در ورودی شهرها و استفاده از دوربین های حرارتی تولید داخل در ورودی شهرها از دیگر اقدامات انجام شده در مبارزه با بیماری کرونا است.

ضدعفونی کردن شهرها به شکل عمده بویژه در رشت و قم  بعنوان شهرهای هدف از دیگر اقدامات است که هنوز نیز به شکل مستمر ادامه دارد.

 

برای مقابله با حمله بیولوژیکی در نیروی زمینی ارتش چه تدابیری اتخاذ شد؟

دستور رهبر انقلاب مبنی بر نگاه بیولوژیکی به موضوع کرونا موجب شد تا تدابیر برگزاری رزمایش مدنظر قرار گیرد که نمونه  ای از این رزمایش برپایی مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاهی  ۲ هزار تختخوابی در تهران است که علاوه بر آن ۵۴۰۰ تخت نقاهتگاهی در سایر نقاط کشور برپا شد.


هدف از برپایی این نقاهتگاهها چیست؟

هدف از برپایی این نقاهتگاهها  این است که ما بتوانیم زنجیره انتقال این ویروس منحوس کرونا را قطع کنیم. بیماری که در بیمارستان بهبودی می یابد تا ۱۴ روز امکان  انتقال این ویروس را به دیگران دارد و بهتر است به جای اینکه به منزل برود در نقاهتگاه ادامه درمان خود را طی کند.

هدف دوم از ایجاد مجتمع های بیمارستانی و نقاهتگاهی این است که اگر تخت های بیمارستان پر شد و ظرفیت پذیرش بیماران را نداشت ما بتوانیم دوره بستری در بیمارستان را کاهش دهیم و وقتی تب بیمار کم شد و علائم بیماری کاهش یافت به جای اینکه ۵ روز در بیمارستان بستری شود ۲ روز در بیمارستان و ۳ روز در مجتمع نقاهتگاهی بستری شده تا تخت بیمارستانی برای بستری سایر بیماران مهیا شود.

 

برپایی مجتمع های بیمارستانی و نقاهتگاهی ارتش در کشور نشاندهنده چه پیش بینی هایی است؟

این اقدامات پیش بینی هایی است که با توجه به مطالعات اپیدمیولوژی و شیوع بیماری انجام می شود و از طرف دیگر توان بهداشت و درمان کشور در این مجمتع های بیمارستانی و نقاهتگاهی نشان داده می شود و اینکه  ارتش جمهوری اسلامی ایران در تمام حوادث و بلایا همراه و همگام با مسئولان  کشوری بوده و همواره نشان داده است که ارتش فدای ملت است.

 در مقابله با ویروس کرونا نیز ارتش جمهوری اسلامی ایران توانایی برپایی ۱۵ هزار تخت بیمارستانی و نقاهتگاهی دارد و این اقدام پشتوانه خوبی برای وزارت بهداشت و درمان و همکاران کادر پزشکی و پرستاری است که در این روزها در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا هستند.

 

چه توصیه ای به مردم برای همکاری و قطع چرخه انتقال ویروس کرونا دارید؟

ما اطمینان خاطر به مردم شریف ایران می دهیم که اگر همه همکاری کنند و در خانه بمانند ما ظرف یک ماه کاملا می توانیم این ویروس را در کشور کنترل کنیم و اگر مردم این زنجیره انتقال ویروس را با سفرها و رفت و آمد ها قطع نکنند قطعا این نقاهتگاهها در سراسر کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد و در این موقعیت کنترل این ویروس کار سختی می شود زیرا توان درمانی و پزشکی در هر کشوری دارای یک ظرفیت خاصی است و اکنون شاهدیم در کشورهای اروپایی اعلام می کنند که ما دیگر توان مقابله با این بیماری را نداریم در حالیکه ما اکنون ۳۷ روز است که مستقیما با این بیماری  مبارزه می کنیم و هنوز تخت های بیمارستانی پر نشدند و نقاهتگاهها را پیش بینی کردیم.

 

 
ارزیابی شما از توان نیروی زمینی در مقابله با بیماری کرونا چگونه است؟

ارتش جمهوری اسلامی ایران توان آن را دارد که ظرف ۴۸ ساعت مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاهی ۲ هزار تختخوابی را به ۳ هزار تختخواب افزایش دهد و این امر  نشان از همدلی، توانمندی و برنامه محوری ارتش دارد امیدواریم که نیازی به این مراکز نقاهتگاهی نباشد اما در صورت نیاز ارتش می تواند ظرفیت ۷۵۰۰ تخت نقاهتگاهی کنونی در کشور را به ۲ برابر افزایش دهد./

 

 

پایان پیام/34

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا بیمارستانی و نقاهتگاهی جمهوری اسلامی ایران نیروی زمینی ارتش بیماری کرونا انتقال ویروس ویروس کرونا هزار تخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۷۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۵ مرکز درمانی بیماری کرونا در ایام نوروز در مشهد فعال و به نحوی است که دسترسی برای همه مردم فراهم باشد و افراد دارای علائم می‌توانند برای انجام تست و مراقبت‌های  نخست مراجعه کنند.

دکتر زهرا نهبندانی، با اشاره به اینکه مراکز خدمات جامع سلامت شاهد، وحدت، احمدی، امام علی (ع) و سیدی در ساعات اداری به بیماران دارای علائم بیماری‌های حاد تنفسی خدمت رسانی می‌کنند، افزود: با توجه به اینکه در ایام تعطیلات نوروزی احتمال برگزاری تجمعات و دورهمی‌ها بیشتر است، توصیه می‌شود افراد دارای علائم با خود قرنطینگی در منزل و استفاده از مایعات فراوان به پزشک معالج مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه بیماری‌های حاد تنفسی می‌تواند برای سالمندان، مادران باردار، کودکان و بیماران زمینه‌ای خطر آفرین باشد، تصریح کرد: از عموم مردم نیز خواهشمندیم در صورت حضور در تجمعات از ماسک استفاده کرد و شست و شوی دست را فراموش نکنند.

رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: افراد دارای علائم سرما خوردگی با درمان مناسب بیماری تا حد امکان از افراد خانواده فاصله بگیرند تا در صورت ابتلا به کرونا زمینه چرخش بیماری فراهم نشود.

دیگر خبرها

  • دامپزشکی : مردم در هیچ شرایطی ماهی قرمز را در رودخانه‌ها رها نکنند
  • افراد بزرگسال تا ۸۰۰ بار در روز صورت خود را لمس می‌کنند/ ما چطور مریض می‌شویم؟
  • نیروی انتظامی برخاسته از مردم و خادم مردم است
  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • راز کثیف؛ دستان ما چگونه بیماری‌ها را انتقال می‌دهند؟
  • دستان ما چگونه بیماری‌ها را منتشر می‌کنند؟
  • بازدیدعیدانه فرمانده نیروی زمینی سپاه از مناطق مرزی جنوب شرق کشور
  • بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مناطق مرزی جنوب شرق
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • حمله به پایگاه هوایی نیروی دریایی پاکستان در بلوچستان