Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، حبیب الله اخلاقی دارنده ۲ مدال برنز جهان و مربی تیم ملی کشتی فرنگی برنامه ریزی برای کسب سهیمه و مدال در المپیک را بسیار تأثیر گذار دانست و اظهار داشت: سال ۱۳۹۸ برای من و برای کشتی سال خوبی بود، اما به عنوان نخستین گام باید برای کسب ۳ سهمیه باقیمانده تلاش کنیم تا ان شاالله با برنامه ریزی خوب و تیمی کامل راهی مسابقات المپیک شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها فرق این دوره با دوره‌های گذشته در این است که تعداد سهمیه‌ها کاهش یافته، ۲۰ کشتی گیر به ۱۶ تا رسیده و تمام نفراتی که دنبال مدال هستند باید حداقل ۴ دور بدون استراحت کشتی بگیرند.

هیچ کشتی گیری برای المپیک انتخاب شده نیست

وی با بیان اینکه همه کسانی که به المپیک راه پیدا می‌کنند از راه سختی گذشته اند و مدعی هستند تصریح کرد: همه کشتی گیرانی که کسب سهمیه کردند امید کسب مدال هستند، به طور حتم هنوز هیچ کشتی گیری برای المپیک انتخاب شده نیست؛ علیرضا نجاتی، محمد علی گرایی، سعید عبدولی و دیگر رقبا همه می‌توانند مدعی باشند. امیر قاسمی کشتی‌های خوبی گرفته، امین میرزازاده در رقابت‌های قهرمانی آسیا عملکرد خوبی از خود نشان داد، علی اکبر یوسفی جوان خوش آتیه‌ای است و به طور کلی هریک از فرنگی کاران می‌تواند ملی پوش کشتی ما در المپیک باشند و تمام آن‌ها توانایی کسب مدال دارند.

مهمترین رقیب هر کشتی گیری، خودش است

رئیس سابق انستیتوی کشتی ایران مهمترین رقیب هر کشتی گیری را خود فرد دانست و اظهار داشت: در وزن ۸۴ کیلوگرم رقبای سرسخت زیادی که همواره مدعی بودند با سبک و استایل خاص خود حضور داشتند و من با هر کدام به شکل خاص خودش کشتی می‌گرفتم، به همین منظور اعتقاد دارم مهمترین رقیب هر کشتی گیری، نَفْس و وجود خودش هست، یک کشتی گیر باید به خستگی‌های خودش غلبه کند، آرامش و تمرکز خود را حفظ کند. پیشامد‌های بسیاری موجب بهم خوردن تمرکز و آرامش کشتی گیر می‌شود و شک نداشته باشید کشتی گیران ما اگر خودشان باشند، می‌توانند بر هر حریفی غلبه کنند و نتایج خوبی به دست آورند.

بیشتر بخوانید: سوریان: تعویق المپیک می تواند شرایط خوبی برای کشتی بوجود آورد/ برنامه های فنی را شخصاً از سرمربیان پیگیری می کنم

مربی سهم بسزایی در موفقیت کشتی گیر دارد

وی درباره نقش مربی در موفقیت کشتی گیران گفت: مطمئناً ارتباط خوب و مثبتی که کشتی گیر با مربی برقرار می‌کند می‌تواند نقش موثری در موفقیتش داشته باشد. اگر کشتی گیر ارتباط موثر لازم را با مربی برقرار نکند خود به خود نمی‌تواند برنامه‌ی برای حرکت به سمت موفقیت داشته باشد. در دوره‌ای کشتی گیر بودم ارتباط خوبی با محمد بنا و مربی سازنده ام ایرج اسفندیاری فر وجود داشت و به واسطه همین ایمان و ارتباط، مسیر ایده آلی پیش رویم قرار گرفت. هم اکنون نیز تعدادی مربی جوان در کنار سرمربی تیم ملی در حال یادگیری هستیم و تمام تلاشمان این هست که بتوانم با کشتی گیران ارتباط مثبتی برقرار کنیم تا به بهترین نتایج ممکن دست یابیم.

رنگ و آبِ سفره‌های هفت سین خانه کشتی حال و هوای خاص خودش را دارد

قهرمان سابق آسیا در خصوص خاطرات زمان لحظه سال تحویل اظهار داشت: به تبع، حضور در تیم ملی و اردو‌های متعدد باعث شد نوروز‌های بسیاری را کنار خانواده کشتی باشم. خاطرم هست اردوی تیم جوانان نوروز سال ۱۳۸۴ سفره هفت سین ساده‌ای روی تشک کشتی پهن شد، سال را تحویل کردیم و بلافاصله پس از جمع کردن سفره هفت سین به تمرین پرداختیم. چند سال بعد از آن نیز که رسول خادم سرمربی تیم بودند، رنگ و آبی به سفره هفت سین داده بودند، میهمانانی درخانه کشتی حضور داشتند که ما سال تحویل را کنار دوستانمان بودیم و پس از آن مجدداً تمرین و تمرین و تمرین؛ به طور کلی سفره‌های هفت سین خانه کشتی هم حال و هوای خاص خودش را دارد و برای من خاطرات خوبی از آن روز‌ها به جا مانده است.

پیروزی‌ها بهترین و شکست‌ها تلخ‌ترین خاطرمان است

وی با اشاره به اینکه در ابتدا کشتی گیر آزادکار بوده عنوان کرد: کشتی را از یازده سالگی و در رشته آزاد شروع کردم و پس از ۴-۳ سال تمریناتم را زیر نظر ایرج اسنفدیاری فر ادامه دادم. تمام خطرات خوب من هم مانند هر کشتی گیری به قهرمانی‌ها و تلخ‌ترین شان مربوط به باخت هاست. با اینکه دوست و رفیق قدیمی زیادی از کشتی برایم مانده، اما امیر قاسمی منجزی که سال‌ها با هم در یک اتاق و هم اردویی بودیم را می‌توانم بعنوان دوست خوب و قدیمی ام از کشتی نام ببرم.

یاد بگیریم شاد باشیم/ ان شاالله با کسب مدال‌های خوشرنگ در المپیک دل مردم شاد شود

اخلاقی در پایان گفت: مسلماً خانواده نخستین کسانی هستند که به آن‌ها سال نو را تبریک می‌گویم و پس از آن‌ها مربیان و دوستانم در خانواده دوم که کشتی محسوب می‌شود. سال تحویل دعای من سلامتی و خوشبختی برای همه مردم است، نباید در هر شرایطی شاد بودن را فراموش کنیم، می‌توانیم برای شاد بودن مردم سرزمین مان دعا کنیم. آرزو می‌کنم سال ۱۳۹۹ سالی سرشار از شادی برای مردم ایران باشد، باید یاد بگیریم در هر شرایطی شاد زندگی کنیم. پس از آن آرزو می‌کنم ان شاالله با تیمی خوب راهی مسابقات المپیک شویم و با کسب خوشرنگ‌ترین مدال‌ها باعث شادی مردم شویم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تیم ملی کشتی فدراسیون کشتی عید نوروز خاص خود هفت سین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۹۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمالپور: حق کشتی فرنگی خوزستان داشتن ۲ مربی در المپیک است

رییس هیات کشتی خوزستان تاکید کرد: استان خوزستان قطب کشتی فرنگی ایران است و حضور یک سرمربی از این استان در رده های مختلف تیم های ملی کشتی فرنگی حق این استان است.

به گزارش ایسنا، نشست خبری چهل و چهارمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی در اهواز برگزار شد.

رمضان جمالپور رییس هیات کشتی استان خوزستان، با اشاره به آمادگی کامل برای برگزاری این رقابت ها در اهواز گفت: حدود ۳ سال هست که مسیولیت هیات کشتی تهران را بر عهده گرفتم. در ابتدای کار رتبه هیات کشتی خوزستان نهم بود اما با کمک جامعه کشتی استان این رتبه به سوم رشد داشته است.  حدود ۱۵۰ مدال حاصل کار کشتی گیران خوزستان در سال گذشته بوده و اکثریت ملی پوشان فرنگی در رده های مختلف از این استان بوده اند. سال گذشته در مسابقات جهانی کشتی فرنگی بزرگسالان ۳ مدال طلا، نقره و برنز توسط کشتی گیران خوزستان بدست آمد.

وی افزود: امسال ۵ کشتی گیر در ترکیب تیم ملی کشتی فرنگی حضور داشتند که موفق به کسب مدال در رقابت های قهرمانی آسیا شدند. امین‌میرزازاده برای اولین بار در کشتی خوزستان به عنوان برترین فرنگی کار سال آسیا انتخاب شد. شاید برای اولین بار در تاریخ کشتی خوزستان این احتمال وجود دارد که از جمع ۶ فرنگی کار ایران در المپیک پاریس، ۵ نماینده از استان خوزستان باشند.

رییس هیات کشتی خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم امسال با توجه به حضور پرتعداد فرنگی کاران خوزستان به مدال طلای المپیک برسیم. جای مدال طلای المپیک در کلکسیون مدال های کشتی استان خالی است و این امیدواری وجود دارد که برای نخستین بار در تاریخ به طلای المپیک برسیم.

جمالپور، در ادامه درباره تیم های خارجی حاضر در این رقابت ها، گفت: قرار بود ۴ کشور ارمنستان، برزیل، سوریه و عراق در این مسابقات شرکت کنند اما از این جمع حضور ارمنستان و سوریه در این رقابت ها قطعی شده است. با توجه به اینکه این مسابقات اخرین مرحله چرخه انتخابی تیم ملی مخصوصا در رده امید است، امیدوارم کشتی گیران خوزستانی بتوانند با کسب موفقیت در این مسابقات صاحب دوبنده تیم ملی امید در مسابقات جهانی شوند.

رییس هیات کشتی خوزستان درباره دلایل غیبت تیم های مطرح کشتی جهان در این رقابت ها، خاطرنشان کرد: بحث هماهنگی ها در اینباره با روابط بین الملل فدراسیون کشتی است. ما هم علاقه داشتیم تیم های
بهتری در این رقابت ها حاضر می شدند. با توجه به اینکه یکی دو ماه است که میزبانی ما از این رقابت ها قطعی شده است، ما درگیر برگزاری خوب این مسابقات بوده ایم و بحث حضور تیم های خارجی را فدراسیون کشتی پیگیری کرده است.

وی افزود: در سال المپیک قرار داریم و با توجه به برنامه ریزی کشورهای مختلف برای حصور در این رقابت ها، یکی از دلایل عدم استقبال تیم های خارجی بحث المپیک بوده است.

جمالپور با تاکید بر حمایت از ملی پوشان المپیکی کشتی فرنگی ایران گفت: جلسات خوبی با استاندار داشته ایم. قرار است کارگروهی برای حمایت از کشتی گیران خوزستان در المپیک‌ تشکیل شود. پاداش هایی هم از طرف مجموعه های مختلف اهدا شده است. ما هم با همه توان تلاش می کنیم حمایت خوبی از کشتی گیران خوزستان در رویداد مهم المپیک داشته باشیم.

وی درباره رقابت حساس سعید اسماعیلی با محمدرضا گرایی برای رسیدن به دوبنده وزن ۶۷ کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی در المپیک پاریس، گفت: گرایی یکی از سرمایه های کشتی ماست و اسماعیلی هم یکی از استعدادهای کشتی ماست. امیدوارم هر کدام که حقشان است به المپیک برسند. نظر کادر فنی تیم ملی هم اهمیت زیادی دارد. خوزستان قطب کشتی فرنگی ایران است و از فدراسیون انتطار داریم حداقل در یک رده تیم ملی از خوزستان سرمربی داشته باشیم و با توجه به احتمال حضور ۴ یا ۵ فرنگی کار خوزستانی در المپیک، ۲ مربی از این استان در تیم ملی کشتی فزنگی حاضر باشند. در اینباره انتقادهای به حقی از سوی جامعه کشتی استان و مربیان مطرح می شود و با توجه به نگاه ویژه آقای دبیر به کشتی خوزستان، انتظار داریم در این زمینه عدالت برقرار شود. این موضوع باعث ایجاد حواشی برای ما شده و باعث تحلیل انرژی ما شده است. آقای دبیر انصافا به دنبال عدالت است و این حق برای کشتی خوزستان وجود دارد که یک سرمربی از این استان در تیم های ملی کشتی فرنگی حضور داشته باشد. امیدوارم فدراسیون در این زمینه ورود کند تا مربیان استان انگیزه بگیرند.

به گزارش ایسنا،‌ در این نشست حمید یاری رییس سازمان لیگ فدراسیون کشتی و آرین زمانپور مسئول برگزاری مسابقات فدراسیون کشتی نیز حضور داشتند.

یاری در این نشست خبری، گفت: روزهای پرترافیکی برای کشتی ایران در سطح بین المللی و داخلی است. همزمان جام علی آبادی نیز در اردبیل در حال برگزاری است. هیات کشتی خوزستان انصافا تلاش بسیار خوبی داشته و همیشه دست فدراسیون را گرفته است. با این شرایط اقتصادی برگزاری مسابقه کار خیلی سختی است اما استان خوزستان همیشه یار و یاور فدراسیون کشتی بوده است.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جمالپور: حق کشتی فرنگی خوزستان داشتن ۲ مربی در المپیک است
  • حسن یزدانی با عبور از هادی ساعی بهترین المپین ایران می‌شود
  • برزگر: مردم در المپیک از کشتی مدال می‌خواهند/ به‌راحتی می‌شد تیلور را شکست داد 
  • کشتی ایران می‌تواند در المپیک پاریس 6 مدال طلا بگیرد
  • گرایی کشتی‌گیر قدرتمندی است/هرکس بیشتر زحمت بکشد به المپیک می‌رود
  • کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید
  • نبرد بزرگ دو کشتی‌گیر ایرانی با هم در خارج از کشور | جنگ برای سهمیه المپیک
  • در وزن ۷۷ انتخابی برگزار شود/ تجربه‌ «گرایی» را نباید فراموش کرد
  • دیوید تیلور، عددی نبود!/ پیش‌بینی پارسال محقق شد
  • دیوید تیلور عددی نبود!