Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مازند مجلس»
2024-04-19@16:42:28 GMT

روستای گلورد در محاصره سیل، بدون راه دسترسی

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۹۴۹۲

روستای گلورد در محاصره سیل، بدون راه دسترسی

اختصاصی مازندمجلس: انجم روز گفت: نمی‌دانم چرا مسائل بحرانی در اولویت نهادهای اجرایی قرار ندارد. آقایان مسئول! روستا کوچک است اما نباید از حداقل امکانات محروم باشد. راه دسترسی یک امکانات ابتدایی است و بنده به‌عنوان عضو شورا به حیف‌ومیل اعتبارات متهم می‌شوم. چگونه باید پاسخگوی انتظارات مردم باشم وقتی نهادهای بالادستی هیچ حمایتی انجام نمی‌دهند؟ دستگاه‌های اجرایی باید به مردم پاسخگو باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اختصاصی مازندمجلس: روستای گلورد در کیلومتر 18 مرکز استان واقع‌شده است. در اثر سیل پایان سال 97 پل ارتباطی روستا کامل تخریب شد. طی بازدیدهای صورت گرفته توسط استاندار و مراجع ذی‌ربط، قرار شد طی 3 ماه پل تخریب‌شده مجدداً ساخته شود. اکنون نزدیک به یک سال از حادثه سیل و تخریب پل روستای گلورد گذشته و همچنان اتفاق خاصی رخ نداده است. برخی منابع خبری می‌گویند که مطالعات لازم برای احداث این پل همچنان صورت نگرفته است.

مسئولان محلی می‌گویند تنها اقدام مثبت مسئولان طی سال گذشته احداث پل موقت بود که این پل نیز سه ماه پیش تخریب شد. این پل موقت بعد از تخریب پل اصلی، روی رودخانه تجن احداث‌شده بود و آقای استاندار به‌اتفاق وزیر ارتباطات آقای جهرمی آن را افتتاح کرده بودند. گویا پیمانکار پروژه پل موقت روستای گلورد، همان پیمانکار فازم دوم جاده ساری تاکام بوده است. این پل موقت مجدداً توسط پیمانکار نامبرده ترمیم شد که به علت بارندگی‌های روزهای اخیر در مرکز استان و ارتفاعات، برای بار سوم به سرنوشت تخریب دچار شد.

مردم روستای گلورد که طی یک سال اخیر تنها با تخریب‌های پشت سر هم راه دسترسی محل زندگی خود روبرو بوده‌اند؛ اکنون در شرایطی که شیوع ویروس کرونا هم دردسرهای بسیاری برای مردم منطقه، علی‌الخصوص سالمندان ایجاد کرده است، در محاصره سیل مانده‌اند. هیچ راهی برای رفت‌وآمد وجود ندارد.

از دیگر نکات جالب توجه، پروژه احداث پل بر روی یکی دیگر از رودخانه‌های داخل این روستا است. بر اساس اعلام مسئولان محلی، فرماندار ساری و رئیس بنیاد مسکن، 22 بهمن سال جاری را به‌عنوان زمان افتتاح این پل عنوان کرده بودند؛ اما تا به امروز نه‌تنها این پل افتتاح نشده، بلکه بنیاد مسکن به‌عنوان مسئول پروژه به مدت یک ماه است که پروژه را نیمه‌کاره رها کرده است.

سؤال مهم اینجاست؛ روستایی که به علت شرایط خاص جغرافیایی، راه‌های ارتباطی آن با کوچک‌ترین بارندگی قطع می‌شود، چرا نباید در دستور کار مسئولان برای رفع بحران قرار گیرد؟ چرا اقدامات مسئولان جهت رسیدگی به روستاها رنگ و بوی انتخاباتی گرفته است؟ حالا که انتخابات به پایان رسیده، آیا نوبت به دیگر روستاها نرسیده تا شرایط بحرانی آن‌ها موردبررسی قرار گیرد؟

 

مسائل بحرانی روستای ما در اولویت نیست!

قاسم انجم روز عضو شورای اسلامی روستای بحران‌زده گلورد در گفت‌وگو با مازندشورا با توضیح مشکلات فراوان این روستا، اظهار داشت: ما از حداقل امکانات هم بی‌بهره هستیم. بنیاد مسکن باید به‌جای احداث شهربازی در دیگر روستاها، مشکلات جدی روستای گلورد را حل کند. روستای ما با هر بارندگی دچار مشکلات جدی می‌شویم. ما این حرف را باید چگونه و به چه کسی بگوییم؟ چرا تمام پروژه‌ها سیاسی شده است؟ مردم گناه دارند. آن‌ها نباید بازیچه شوند.

این عضو شورای روستای گلورد افزود: سؤال من این است که چرا استانداری بر روند کار بنیاد مسکن نظارت ندارد؟ چرا یک پروژه عادی باید بیش‌ازحد انتظار طول بکشد؟

انجم روز در پایان گفت: نمی‌دانم چرا مسائل بحرانی در اولویت نهادهای اجرایی قرار ندارد. آقایان مسئول! روستا کوچک است اما نباید از حداقل امکانات محروم باشد. راه دسترسی یک امکانات ابتدایی است و بنده به‌عنوان عضو شورا به حیف‌ومیل اعتبارات متهم می‌شوم. چگونه باید پاسخگوی انتظارات مردم باشم وقتی نهادهای بالادستی هیچ حمایتی انجام نمی‌دهند؟ دستگاه‌های اجرایی باید به مردم پاسخگو باشند.

 


برچسب ها : #مازندران #ساری #روستای گلورد #کرونا #سیل #استانداری #بنیاد مسکن







لینک کوتاه مطلب :

منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: مازندران ساری روستای گلورد کرونا سیل استانداری بنیاد مسکن روستای گلورد بنیاد مسکن راه دسترسی پل موقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۹۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراکنش‌های بانکی با برنامک‌های هوشمند تلفن همراه بدون نیاز به کارت بانکی

امتداد -با طرح کهربای بانک مرکزی امکان انجام تراکنش‌های خرید با استفاده از نسخه الکترونیکی ایمن کارت‌های بانکی گردیده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مصطفی قمری وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی در راستای تنوع بخشی به ‎ابزار‌های پرداخت و بروزرسانی ظرفیت‌های شبکه پرداخت کشور، طرح کهربا را در دستور کار دارد. بر این اساس، مشتریان شبکه بانکی امکان تعریف کارت بانکی فیزیکی خود در برنامک‌های هوشمند مبتنی بر تلفن همراه را دارند.

وی بیان داشت: با طرح کهربای ‎بانک مرکزی، امکان انجام تراکنش‌های خرید با استفاده از نسخه الکترونیکی ایمن کارت‌های بانکی و استفاده از آن‌ها به جای کارت‌های فیزیکی بانکی روی دستگاه‌های ‎پایانه فروشگاهی مجهز شده، مطابق با آخرین فناوری و استاندارد‌های روز میسر گردیده است.

قمری وفا در پایان تاکید کرد: هم‌اکنون ۶ بانک کشاورزی، تجارت، ملت، ملی، آینده و صادرات تحت پوشش بوده و تعداد بانک‌های این طرح در حال افزایش است.

 گفتنی است پیش از این مهران محرمیان؛ معاون فناوری‌های نوین بانک‌مرکزی در گفتگو با ایبنا اعلام کرده بود که یکی از مهم­ترین اقدامات بانک مرکزی در سال ۱۴۰۲ تکمیل پروژه پرداخت­‌های مبتنی بر NFC است که در سال ۱۳۹۹ از آن رونمایی شد، ولی برای ارائه آن به مردم نیاز به همکاری بانک‌­ها بود.

پیش از این کارت­‌های پنج بانک به پروژه کهربا متصل شده­ بود و مشتریان شبکه بانکی می­‌توانستند از طریق موبایل و نزدیک کردن آن به دستگاه‌­های پوز، بدون استفاده از رمز، با کاربری آسان‌تر و امنیت بیشتری پرداخت­‌های خود را انجام دهند.

با عملیاتی شدن این پروژه و حذف کارت­های بانکی به ­صورت فیزیکی آمار Skimming (کلاهبرداری از طریق دسترسی به اطلاعات کارت‌­های بانکی اشخاص) به شکل قابل توجهی کاهش پیدا می­‌کند.

 با طرح کهربا مردم می‌توانند کارت بانکی را به داخل موبایل ببرند و با نزدیک کردن موبایل به پوز اقدام به خرید کنند، در این شرایط تجربه کاربری راحت‌تر و امنیت افزایش می‌یابد. 

 

    برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • باج جدید پاشینیان به علی‌اف: ۴ روستای منطقه «قزاق» به آذربایجان واگذار شد
  • دسترسی ۱۰۰ روستای نیکشهر مسدود است؛ سیلاب جان ۲ نفر را گرفت
  • دسترسی ۱۰۰ روستای نیکشهر مسدود است/ سیلاب جان ۲ نفر را گرفت
  • برق ۳۶۶ روستای مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان پایدار شد/ تخریب ۲۷۲ اصله پایه شبکه برق
  • برگزاری جلسه تحویل خط انتقال آب روستای آغبلاغ ولدیان شهرستان خوی
  • تراکنش‌های بانکی با برنامک‌های هوشمند تلفن همراه بدون نیاز به کارت بانکی
  • شهرهای بدون مانع برای افراد دارای معلولیت
  • تملک مغازه‌های قبرستان نو در گام نهایی/ ۷۰ مغازه تخریب شد
  • ۲۱ روستای چابهار در محاصره سیل و گرگروها
  • اجرای طرح آبرسانی پایدار در ۲۱۱ روستای ایلام