Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-19@03:14:43 GMT

طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در مقابله با کرونا جدی است

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۹۵۰۹

طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در مقابله با کرونا جدی است

رئیس کمیته اجتماعی - انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا: با توجه به شیوع کرونا، فاصله جمعیتی و اجتماعی باید جدی رعایت شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حسین ذوالفقاری - رئیس کمیته اجتماعی - انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا در برنامه تیتر امشب گفت: ۴۰ روز است که کشور با کرونا درگیر شده است و توصیه‌ها و هشدار‌های لازم داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
رئیس کمیته اجتماعی - انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: تا زمانی که همه مردم مشارکت نکنند زنجیره کرونا قطع نخواهد شد.
ذوالفقاری گفت: امیدواریم که طرح فاصله اجتماعی به خوبی انجام شود. در طول این مدت اکثر مردم به توصیه‌ها توجه کردند، ولی تعدادی، مسئله را جدی نگرفتند. ۷۰ درصد مردم به هشدار‌ها توجه کردند، اما تعدادی هم عادت‌های گذشته را ترک نکرده اند.
وی افزود: انتظار برخی این بود که مداخلات حاکمیتی بیشتر شود.
رئیس کمیته اجتماعی - انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در طرح جدید مسافرت باید محدود شود و اجازه سفر داده نمی‌شود. مسافرانی که به هر دلیلی رفته اند باید سریع برگردنند.
ذوالفقاری گفت: بالای ۶۵ درصد مسافرت هوایی ریلی و زمینی کاهش پیدا کرده است.
وی افزود: حمل و نقل و بار انجام می‌شود و مشکلی در تامین مایحتاج مردم نیست.
رئیس کمیته اجتماعی - انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: اصنافی که در تامین مایحتاج مردم نقش دارند تعطیلی ندارند؛ بنابراین مردم نباید از تامین نیاز‌های ضروری خود نگرانی داشته باشند. همچنین گروهی دیگری از اصناف و اماکن هستند که به تشخیص استانداری‌ها در حد ضرورت با توجه به شرایط محلی در یک حد مشخص به ادامه فعالیت می‌پردازند.
رئیس کمیته اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: فعالیت ادارات دولتی بر اساس بخشنامه معاونت ریاست جمهوری خواهد بود و به شکل دورکاری است. آن بخش که ضرورت به حضور دارند نیز باید با یک سوم نیروی انسانی باشد.
ذوالفقاری گفت: برگزاری هرگونه مراسم اعم از رسمی و غیر رسمی که مسبب تجمع افراد به گونه‌ای که در انتشار بیماری نقش ایفا کند، ممنوع است.
ذوالفقاری افزود: در عمل با سوالاتی مواجه شدیم مثل صنعت چاپ که رفته رفته این موارد پیگیری می‌شود و تا فردا ظهر تعیین تکلیف می‌شوند.
وی با اشاره به شیوع شایعاتی درباره تعطیلی جایگاه‌های بنزین افزود: جایگاه‌های پمپ بنزین در هیچ شرایطی تعطیل نخواهند شد.
رئیس کمیته اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: اصنافی که مجوز فعالیت داده شده محدودیت زمانی ندارند بلکه می‌توانند در بیشترین زمان ممکن به فعالیت خود ادامه دهند.
ذوالفقاری گفت: در صورتی که رانندگان تخلف کنند تا یک ماه خودرو توفیق و ۵۰۰ هزار تومان نیز جریمه خواهند شد. همچنین آشنایی که از این مقررات تخلف کنند، یک ماه محل کسب آن‌ها پلمپ خواهد شد.  
مدرس خیابانی - قائم مقام وزیر صنعت گفت: محدودیت‌ها برای تردد غیر ضرور مردم است و شامل خدمات ضروری مثل میوه و تره بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و داروخانه نمی‌شود.
وی افزود: طرح فاصله اجتماعی نباید به تولید کشور آسیب بزند و تمام کارخانه‌هایی که کالای ضروری تولید می‌کنند؛ باید شیفت‌های اضافی در نظر بگیرند.
قائم مقام وزیر صنعت گفت: برای برگشت به شرایط عادی باید تمام اصناف و مردم همکاری کنند تا این بیماری مهار شود.
مدرس خیابانی گفت: تعطیلی بخشی از اصناف غیر ضرور اعلام شده است و اگر رعایت نشود حتماً برخورد می‌شود.
وی افزود: فروشگاه‌های زنجیره ای، جایگاه پمپ بنزین، دارو و مواد غذایی در طرح فاصله اجتماعی فعالیت می‌کنند و نباید تعطیل شوند.  
سردار حسینی - رئیس پلیس راه راهور ناجا گفت: مطالبه مردم محدودیت ترافیکی بود و مردم در روز اول این طرح همکاری کردند.
وی افزود: تعدادی از مردم که از این طرح تعدی کرده بودند اعمال قانون شدند.
رئیس پلیس راه راهور ناجا گفت: روز گذشته ۵۰ درصد کاهش تردد داشتیم، اما با اعمال طرح فاصله اجتماعی آمار بشدت کاهش داشته است و به صورت تقریبی حدود ۱۵ درصد از روز گذشته کاهش خواهیم داشت. وی گفت: در این طرح کرج و البرز یک مکان دیده شده اند و کارمندان در حال تردد نگرانی نداشته باشند.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: فاصله اجتماعی سردار حسینی تیتر امشب رئیس کمیته اجتماعی طرح فاصله اجتماعی ذوالفقاری گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۹۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیسی بر اجرای دقیق قانون ساماندهی و نظارت بر کولبران

رئیس جمهور بر اجرای دقیق و کامل قانون تازه به تصویب رسیده ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری، ملوانی و ته‌لنجی) با همکاری همه دستگاه‌های مسئول و اعمال نظارت جدی بر نوع و میزان کالاهای وارداتی و ثبت اطلاعات آن در سامانه‌های گمرکات کشور تاکید کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، جلسه ستاد اقتصادی دولت صبح امروز سه‌شنبه به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور و به منظور بررسی آخرین وضعیت پیشگیری و مقابله با قاچاق برگزار شد.

رئیسی: افزایش تولید مسکن به تحقق جهش تولید کمک می‌کند در ابتدای این جلسه دبیر ستاد مبارزه با قاچاق ضمن ارائه گزارشی از وضعیت قاچاق کالا و سوخت از مبادی ورودی رسمی و غیررسمی، به دیگر ابعاد این پدیده از جمله حجم بالای گردش مالی قاچاق، استفاده از بسترهای قانونی برای دور زدن قانون، مسیرهای قاچاق کالا و سوخت از خارج به داخل و از داخل به خارج و همچنین نقش پشتیبانان مسیر و روند قاچاق پرداخت.

رئیس جمهور پس از استماع این گزارش و همچنین نقطه نظرات اعضای ستاد اقتصادی دولت در سخنانی با بیان اینکه مبارزه و مقابله با قاچاق، کمک به تولید و اشتغال در کشور است، بر برنامه‌ریزی هماهنگ همه دستگاه‌های اجرایی نسبت به شناسایی و مسدودسازی بسترهای قاچاق و همچنین هماهنگی کامل با ستاد مقابله با قاچاق برای مقابله بی‌امان با این معضل اقتصادی تاکید کرد.

رئیسی با اشاره به آثار سوء ضد تولیدی قاچاق، تبیین ابعاد خسارت‌های قاچاق به زیرساخت اقتصادی کشور را برای مدیران و همه استانداران ضروری دانست و تصریح کرد: مبارزه با قاچاق امری فرادستگاهی است و همه مدیران دولتی موظفند بدون هرگونه تاخیر با بهره‌گیری از قانون موجود و به کارگیری همه ظرفیت‌ها، مقابله قاطع با قاچاق را جزو اولویت‌های کاری خود قرار دهند.

همچنین رئیس جمهور در این جلسه بر اجرای دقیق و کامل قانون تازه به تصویب رسیده ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری، ملوانی و ته‌لنجی) با همکاری همه دستگاه‌های مسئول و اعمال نظارت جدی بر نوع و میزان کالاهای وارداتی و ثبت اطلاعات آن در سامانه‌های گمرکات کشور تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأمین اعتبارات لازم برای مقابله با خسارتهای سیلاب
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • آموزش: توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • مردم با اجرای ‌طرح مقابله با بی‌حجابی همکاری کنند
  • تاکید رئیسی بر اجرای دقیق قانون ساماندهی و نظارت بر کولبران
  • تأکید رئیسی بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها برای مقابله بی‌امان با قاچاق
  • تاکید رئیسی بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها برای مقابله بی‌امان با قاچاق
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم