Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداری وزارت علوم با بیان اینکه بودجه دانشگاه‌های کشور سال ۹۹ حدود ۱۰ درصد افزایش یافته، گفت: به دلیل شرایط کشور، تخصیص بودجه سال ۹۸ دانشگاه‌ها آن طور که پیش بینی کرده‌ بودیم محقق نشد.

محمد تقی نظرپور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، درباره وضعیت بودجه دانشگاه‌ها در سال ۹۸ و سال ۹۹، اظهارداشت: بودجه سال ۹۸ دانشگاه‌های کشور ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود که تاکنون بیشتر دانشگاه‌ها بیش از ۶۰ درصد بودجه خود را دریافت کردند که بخشی از بودجه به صورت تنخواه تخصیص یافت و در مجموع به دلیل شرایط کشور، بودجه امسال دانشگاه ها آن طور که پیش بینی کرده‌ بودیم محقق نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*بودجه ۹۸ دانشگاه‌ها طبق پیش‌بینی محقق نشد

وی گفت: برای سال ۹۹، حدود ۱۰ درصد افزایش بودجه برای کل دانشگاه‌ها نسبت به سال ۹۸ در نظر گرفته شده و مجموع بودجه دانشگاه‌های کشور در سال آینده به حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان رسیده است که امیدواریم سازمان برنامه و بودجه برای تخصیص بودجه دانشگاه‌ها مساعدت‌های لازم را داشته باشد.

به گفته نظرپور، سقف کل بودجه در سال آینده ۱۹۸۸ هزار میلیارد تومان است.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت علوم فناوری بودجه مدیریت معاون اداری بودجه دانشگاه ها ۹۸ دانشگاه ها محقق نشد پیش بینی سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۹۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار تکان دهنده افزایش فقر در ایران طی ۲ سال

با استناد به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس خبر داده که طی دو سال ۸ میلیون نفر به جمعیت فقرا اضافه شده است.

به گزارش اعتماد، داده‌های نرخ فقر، شکاف فقر و وضعیت غیر فقرا نسبت به خط فقر، به ترتیب نشان‌دهنده تأثیر احتمالی سیاست‌های بودجه‌ای خواهد بود. برای این منظور ابتدا سراغ شاخص نرخ فقر می‌رویم. نرخ فقر درصدی از جمعیت کشور را نشان می‌دهد که در مقایسه با خط فقر درآمدی، فقیر به حساب می‌آیند. نرخ فقر در ایران از ابتدای دهه ۹۰ تا سال ۱۳۹۶ روند ثابتی داشته است، اما از سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸ حدود ده درصد افزایش یافته و از سطح ۲۰ درصد به ۳۰ درصد رسیده است.

افزایش ۱۰ درصدی نرخ فقر به معنی افزایش حدود ۸ میلیون نفر به تعداد فقرا در کشور است. به عبارت دیگر بعد از سال ۱۳۹۶ حدود ۵۰ درصد نسبت به گذشته به جمعیت فقرای کشور افزوده شده است. از سال ۱۳۹۸ به بعد نرخ فقر نوسان بسیار اندکی داشته و همواره در حدود سطح ۳۰ درصد باقی مانده است. منطقه ماندگاری فقر در سطح ۳۰ درصد در چهار سال اخیر در شرایطی است که بودجه‌های دولتی سالانه هزینه‌هایی را برای مقابله با فقر اختصاص می‌دهند، اما میزان و راهبرد هزینه‌ها، تکافوی حجم فقر موجود در جامعه را نمی‌دهد. در نتیجه سیاست‌های حمایتی در بودجه به تنهایی قادر به کاهش نرخ فقر ماندگار در ناحیه قرمز رنگ نیستند.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۱.۶ درصدی اهدای خون در قم
  • اهدای خون در فروردین‌ماه امسال ۱۱.۶ درصد افزایش یافته‌است
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۱۱ هزار تُن کلزا در آذربایجان‌غربی
  • قالیباف: پیش از تصویب جداول تخصیص‌های بودجه‌ای علی‌الحساب است
  • خسرویان: جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود
  • افزایش بودجه نظامی کشورهای اروپایی به بالاترین رقم از زمان جنگ سرد
  • جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود
  • با هم افزایی بسیج اساتید و نهاد نمایندگی اهداف نظام بیش از پیش محقق می‌شود
  • آمار تکان دهنده افزایش فقر در ایران طی ۲ سال
  • حمایت«کانکت پلاس» از ۱۷۰۰ محقق پسادکتری در سال گذشته