Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، مجید تخت روانچی نماینده ایران در سازمان ملل متحد گفت: ما با مقامات سازمان ملل در سطوح مختلف در تماس هستیم، همانطور که می‌دانید سازمان بهداشت جهانی ارتباط مستقیم و نزدیکی با مقامات جمهوری اسلامی ایران دارد و با دفتر آن‌ها در ایران و مدیرکل آن‌ها در ارتباط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در نیویورک هم با دبیرکل سازمان ملل، تماس مستقیم داریم، دکتر ظریف هم با دبیرکل صحبت کرد. بحث اصلی کرونا و اقداماتی است که سازمان ملل می‌توانند در مبارزه ایران با این ویروس انجام دهد. من هم دو بار با دبیرکل تماس داشتم و صحبت‌های دکتر ظریف با وی پیگیری شد. سازمان ملل در دو سطح مشغول موضوع کرونا و ایران است؛ یکی در سطح میدانی که سازمان بهداشت جهانی، یونیسف و هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل در ایران ارتباط نزدیکی با تهران دارند و همان‌طوری که با کشورهای دیگر متاثر از کرونا ارتباط دارند با ما هم تماس دارند تا به بهترین شکل با این ویروس مبارزه کنند.

تخت روانچی با تاکید بر اینکه ایران از نظر پزشکی و تجهیزات مربوطه در سطح خوبی است، یادآور شد: البته تحریم‌های ظالمانه‌ای که علیه مردم ایران اعمال شد، باعث شده است نتوانیم از ظرفیت‌هایی که داریم به بهترین شکل استفاده کنیم. این موضوعی است که با دبیرکل صحبت کرده‌ایم و خواسته‌ایم که به عنوان یک وظیفه بین المللی موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه را در دستور کار قرار دهد و همان‌طوری که در جریان هستید در موضع گیری اخیر بر رفع تحریم‌ها تاکید داشت تا کشورها بتواند با این ویروس، بهتر مبارزه کنند. دبیرکل سازمان ملل متحد با مقامات آمریکایی هم تماس‌هایی داشته است و امیدواریم به نتیجه برسد تا این مانع را بتوانیم از پیش پای خود برداریم. مبارزه با کرونا نیازمند اقدام منسجم بین‌المللی است.

نماینده ایران در سازمان ملل در پاسخ به این سوال که چه اقداماتی توسط کشورها در سازمان ملل برای مقابله با یکجانبه‌گرایی آمریکا در جریان است، گفت: کرونا، منحصر به یک کشور نیست و تقریباً تمام جهان درگیر آن هستند. سازمان بهداشت جهانی هم اعلام کرد که یک ویروس همه گیر است. بنابراین لازم است در سطح بین المللی اقدام هماهنگ و منسجمی صورت گیرد تا این ویروس ریشه کن شود، به همین دلیل گفتیم که تحریم‌های ایران تمام بشریت را مورد حمله قرار می‌دهد.

تخت روانچی افزود: وقتی به ناحق، ناعادلانه و ظالمانه اجازه ندهند از ظرفیت‌های یک کشور استفاده شود، تنها یک یا دو کشور ضربه نمی‌بینند بلکه همه جامعه بین المللی از این اقدام متضرر می‌شوند. این موضوع در سطح سازمان ملل هم بیشتر مطرح می‌شود و کشورها به این هم توجه دارند که تحریم‌های یکجانبه از اقدامات بهینه کشورها برای مبارزه کرونا جلوگیری می‌کند. اخیراً هشت کشور طی نامه‌ای به دبیرکل تاکید کردند این تحریم‌ها باید برداشته شود؛ چون هم غیرقانونی و خلاف مقررات بین‌المللی است و هم در این شرایط که نیازمند یک اقدام هماهنگ بین‌المللی است، تحریم‌ها از اینکه به نحو احسن با این ویروس و این پدیده مبارزه شود، جلوگیری می‌کنند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد تاکید کرد: علاوه بر این هشت کشور، کشورهای دیگری هم هستند که با این مجموعه از کشورها هم فکر هستند و روز به روز تعداد کسانی که خواهان لغو تحریم‌های یکجانبه هستند، بیشتر می‌شود.

تخت روانچی با بیان اینکه در شورای امنیت هم چگونگی برخورد با این پدیده مطرح است، گفت: البته شورای امنیت مکانیزم خاص خود را دارد و قدرت‌هایی هستند که از اینکه شاید شورای امنیت بتواند به وظیفه اصلی خود بپردازد، جلوگیری کنند. اما در جای جای سازمان ملل موضوع کرونا و چکونگی برخورد با این موضوع بین المللی برقرار است و کشورها همفکری می‌کنند که به چه نحوی می‌توانند بهتر با این ویروس مبارزه کنند.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: سازمان ملل سازمان ملل تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۰۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی ان ان، این هشداری است که توسط دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت، دکتر «جرمی فارار» صادر شد.

فارار گفت: «ما باید مراقب باشیم که اگر مورد H۵N۱ به انسان با سرایت انسان به انسان را مشاهده کردیم فوراً با دسترسی به واکسن‌ها، درمان‌ها و تشخیص‌ها پاسخ دهیم.»

در موارد نادر، H۵N۱ می‌تواند انسانی را آلوده کند که به طور مداوم در تماس نزدیک با حیوانات آلوده بوده است، همانطور که در اوایل این ماه در یک گاودار تگزاسی اتفاق افتاد، اما تاکنون انتقال انسان به انسان به ندرت مشاهده شده است.

با این حال، این ویروس عمدتاً در پستاندارانی ظاهر می‌شود که نسبت به پرندگان بسیار نزدیک به انسان هستند.

فارار گفت: «البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس اکنون تکامل یافته و توانایی آلوده کردن انسان‌ها را داراست.»

به گفته سازمان جهانی بهداشت، تعداد تلفات ممکن است فاجعه بار باشد: از سال ۲۰۰۳، تنها ۸۸۹ مورد ابتلاء به آنفلوانزا مرغی انسانی در سراسر جهان شناخته شده است، اما در ۴۶۳ (۵۲٪) از این موارد، فرد مبتلا فوت کرده است.

ویروس دخیل در یک مورد انسانی گزارش شده در این ماه در تگزاس توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده مورد مطالعه قرار گرفته است و گفته شده که به نظر می‌رسد نسبت به داروهای ضد ویروسی موجود آسیب پذیر است.

شیوع فعلی H۵N۱ در میان گله‌های گاو ایالات متحده در هشت ایالت تگزاس، نیومکزیکو، کانزاس، داکوتای جنوبی، آیداهو، میشیگان، اوهایو و کارولینای شمالی گزارش شده است.

کد خبر 6086946

دیگر خبرها

  • امضای دبیر شورای عالی امنیت ایران پای یک تفاهمنامه امنیتی با روسیه /دیدار احمدیان با مقامات چین و برزیل
  • امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است
  • تنش مستقیم میان ایران و اسرائیل تمام شد اما فعلا
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • محکومیت عامل حمله به ساختمان کنسولی ایران در پاریس به حبس | متهم: می خواستم از مقامات ایران انتقام بگیرم!
  • بی عدالتی در حق بازنشستگان / حقوق مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است؟
  • سازمان همکاری اسلامی تداوم حملات اسرائیل را جنایت علیه بشریت خواند
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟