Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، بهرام سرمست استاندار قم در حاشیه بازدید از اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی گفت: فرا رسیدن سال روز میلاد امام حسین (ع) را تبریک می‌گویم و از نیروی انتظامی، هلال احمر و راهداری تشکر می‌کنم.

استاندار قم تصریح کرد: در زمینه کنترل ورودی‌های فرعی شهر قم تدابیری اندیشیده شده و تحت کنترل است، براساس اولویت بندی‌هایی که نیروی انتظامی دارد ورودی‌های غیر فرعی استان را تحت نظر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرمست افزود: تیم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قم از بامداد امروز به منظور اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در مبادی ورودی استان قم مستقر شده و ۸ ورودی اصلی استان قم به صورت کامل تحت کنترل است تا افراد غیر بومی و غیر قمی وارد شهر قم نشوند.

استاندار قم با تاکید بر اینکه نباید اجازه دهیم موج دوم ویروس کرونا در قم ایجاد شود، عنوان کرد: مردم همکاری بسیار خوبی در زمینه قرنطینه خانگی دارند و عده قلیلی که ناآگاهانه همکاری لازم را ندارند باید راهنمایی شده تا حق دیگران به خوبی رعایت شود و همه باید در خانه بمانند.

سرمست افزود: از مرکز نقاهتگاه مجتمع یاوران مهدی (عج) بازدیدی داشتم که برنامه مدنظر این است که افرادی که مبتلا به کرونا هستند به بیمارستان‌ها مراجعه کنند و افرادی که نیاز به مراقبت دارند در این مرکز به آن‌ها خدمات بهداشتی ارائه شود.

او عنوان کرد: از مسافران قمی که به شهر‌های دیگر رفتند تقاضا داریم هرجه زودتر به قم برگردند و از افراد غیر بومی نیز درخواست می‌شود به شهر‌های خود بازگردند.

استاندار قم یادآورشد: مسافرانی که به سفر رفتند باید به خانه بازگردند تا زنجیزه انتقال بیماری کاهش پیدا کرده و ویروس کرونا کنترل شود، تیمی که در ورودی‌های استان مستقر شده است تیم کاملی از ثبت احوال، هلال احمر، نیروی انتظامی و راهداری است وبراساس کد ملی و شماره تلفن که تماس گرفته می‌شود دعوت به بازگشت به منزل خود می‌شوند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار قم طرح فاصله گذاری اجتماعی استاندار قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۱۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سدسازی در جنوب سیستان وبلوچستان در اولویت کاری منطقه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، استاندار در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در فرمانداری شهرستان چابهار برگزار شد،  با بیان اینکه باید تمام طرح های سطح استان با دقت کافی و انجام مطالعات و پیش‌بینی‌های لازم انجام شوند، گفت: به واسطه پیش بینی‌ها و اقدامات پیشگیرانه‌ای که پیش از وقوع سیلاب اخیر انجام شد، کمترین آسیب جانی را داشته‌ایم.

 محمد کرمی افزود: در سیلاب اخیر حجم بسیار بالایی از آب در قسمت سرریز سد کهیر با ارتفاع سه متر به وجود آمد که اکنون حجم ورودی آب بسیار کم شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ما شاهد محدوده‌ای به وسعت حدود ۳۲۰ کیلومتر منطقه درگیر سیلاب بوده‌ایم و، چون این مناطق به صورت دشت است؛ خسارت‌ها نیز کاهش یافت. 
وی ادامه داد: کار‌های بسیار خوبی دراین مدت در محدوده درگیر سیلاب در جنوب استان انجام شده، اما باید کار‌های باقیمانده نیز با سرعت مضاعف پیگیری و انجام شوند.
کرمی بیان کرد: دو بالگرد جدید ارتش نیز در حال افزوده شدن به تیم‌های حاضر در منطقه است تا علاوه بر گروه‌های جهادی که در اختیار ستاد اجرایی هستند، با تلاش مضاعف هرچه زودتر از این بحران عبور کنیم.
وی افزود: باید مباحث آبرسانی با سرعت پیگیری شوند و تیم‌های موجود در منطقه نیز با تامین نیروی انسانی و امکانات از سایر استان‌ها تکمیل شوند تا روستا‌های دارای تنش آبی مشکلاتشان کاسته شود.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: اعتبارات لازم برای افزودن دستگاه‌های راهسازی به راهداری داده شده است و این موضوع به اطلاع فرمانداران منطقه نیز قرار داده شده است.
وی ادامه داد: نکته بسیار حائز اهمیتی که در سیلاب گذشته هم بر آن تاکید شده است؛ آن است که باید از آب‌های حاصل از باران‌های این چنینی استفاده مفیدی و لازم صورت گیرد.
کرمی یادآور شد: ما دو اولویت مهم در امر سدسازی سد کاجو و سد قصر قند را در منطقه دنبال می‌کنیم و با ساخت این سد‌ها بخشی از آب حاصل از باران‌های سیلابی کنترل می‌شوند.
وی افزود: بر همین اساس بخش مطالعاتی سد‌های حوزه جنوب انجام شده و به رئیس جمهور ارائه شده است همچنین در بخش هوتگ‌ها به دنبال استفاده مفید از از آنها برای ذخیره و جلوگیری از خسارات ناشی از سیلاب‌ها هستیم.
وی ادامه داد:  بخشی از راه‌های ما به شدت آسیب دیده و بخشی نیز به علت نبود پل کافی برای گذر آب رودخانه‌ها، تخریب شده است.
کرمی گفت: در منطقه مهرستان نیز به واسطه نبود پل و استفاده از آبنما در طول مسیر راه اصلی، ارتباط دو شهرستان قطع شده بود که می‌توانست با ایجاد یک پل این مشکل به صورت ریشه‌ای حل شود.
وی ادامه داد: پل‌هایی که احداث شده به واسطه مطالعات ۵۰ سال گذشته و دبی آب ۲۰۰ سال پیش دچار آسیب شده است و بر همین اساس باید تغییرات اساسی در مطالعات صورت گیرد تا کمترین آسیب ایجاد شود.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در بحث برق رسانی و آبرسانی نیز برخی از لوله‌ها در مسیر رودخانه‌ها قرار گرفته‌اند وبه جای آنکه در کنار پل قرار گیرند، عنوان کرد: بخشی از فیبر نوری هم در مسیر آب قرار داده شده در حالی که می‌توانستند با انجام اقدامات فنی نظیر کابل کشی از عمق پنج متری و یا شش متری زمین و بتن‌ریزی خسارت را کاهش دهندوباید به صورت اساسی در این زمینه کار شود.

دیگر خبرها

  • انتخابات در خرم‌آباد و چگنی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • آماده‌باش کامل شهرداری کرمان در شرایط جوی ناپایدار
  • بهسازی جاده قدیم «نمره‌ یک» به امیدیه از سوی نفت و گاز آغاجاری
  • حمایت ۳ هزار میلیارد ریالی صندوق ملی مسکن از طرح‌های زیربنایی مسکن خراسان‌جنوبی
  • سیل اخیر ۳۲۰ کیلومتر را درگیر کرد
  • نصب پابند الکترونیک به ۳۰۰ سارق سابقه دار در غرب استان تهران
  • سدسازی در جنوب سیستان وبلوچستان در اولویت کاری منطقه
  • پخت نان کامل به صورت نمونه در تعدادی از نانوایی‌ها
  • امنیت مراکز هسته‌ای به صورت کامل برقرار است/ هیچ چالشی نداریم
  • ژنرال صهیونیست: جنگ تمام شده است/ حماس شکست نخورد و کنترل کامل بر نوار غزه دارد