Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، دکتر سلمانی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد دکتر سلمانی افزود: از ابتدای شیوع بیماری کوید ۱۹ در استان، بر اساس آزمایش‌های انجام شده، هزار و یک نفر از هم استانی‌ها به این بیماری مبتلا شدند و صد و چهار نفر جان باختند.

او با اشاره به رنج سنی مبتلا شوندگان به کرونا ویروس در استان، گفت: بر اساس آمارها، بیش از ۳۸ درصد مبتلا شوندگان بالای ۶۰ سال، ۳۵ درصد از بیماران در سنین ۱۶ تا ۴۵ سال بودند و سنین ۴۶ تا ۶۰ سال، ۲۶ درصد از مبتلایان را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر سلمانی ادامه داد: داده‌های ارائه شده نشان می‌دهد، تعداد مبتلایان مرد بیشتر از زن بوده است و ۵۷ درصد از مبتلایان یزدی آقایان هستند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد تصریح کرد: آمار مبتلایان به کرونا ویروس در شهر ۹۴ درصد و مابقی در روستا‌های استان گزارش شده است.

دکتر سلمانی با اشاره به راه اندازی نقاهتگاه‌ها در استان گفت: نقاهتگاه شهرستان میبد با ظرفیت ۴۰ تخت، نقاهتگاه شهرستان اردکان با ظرفیت ۵۰ تخت و نقاهتگاه شهرستان یزد با ظرفیت ۵۳ تخت از ابتدای سال جاری برای سپری کردن دوران نقاهت بیماران کرونایی فعالیت‌های خود را آغاز کرده اند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد خاطر نشان کرد: تاکنون ۶۷ نفر از مبتلایان در نقاهتگاه شهرستان میبد پذیرش که ۲۸ نفر پس از سپری کردن دوران نقاهت مرخص شدند.

او ادامه داد: هم چنین در نقاهتگاه شهرستان اردکان ۲۵ نفر بستری که تعدادی بعد از بهبودی مرخص و چهار نفر نیز در نقاهتگاه شهرستان یزد پذیرش که بعد از سپری کردن دوران نقاهت ترخیص شدند.

دکتر سلمانی در پایان عنوان کرد: شستن مداوم دست‌ها با آب و صابون مایع موثرترین روش برای پیشگیری از این بیماری است و مردم برای تحقق ریشه کنی بیماری کرونا از حضور در سطح شهر و دورهمی‌های خانوادگی جدا خودداری کنند و در خانه بمانند.

انتهای پیام/ غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت کرونا ویروس علوم پزشکی نقاهتگاه شهرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۱۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب

آفتاب‌‌نیوز :

به طور کلی باید بدانید که کافئین باعث خشک شدن بدن می‌شود و چربی را از بین می‌برد و از آنجایی که قهوه بالاترین میزان کافئین را دارد، مصرف مداوم و روزانه قهوه باعث خشک شدن قلب دوم بدن یعنی کبد می‌شود؛ به همین دلیل عده زیادی برای از بین بردن کبد چرب خود شروع به مصرف قهوه می‌کنند.

بعد از مصرف قهوه کبد می‌تواند متابولیسم تخلیه و سوزاندن چربی را شروع کند. برای کبد چرب تنها پیشنهاد می‌شود که یک ساعت پیش از خواب شب خورده نشود و به جز این مورد، نکته دیگری در این اساس وجود ندارد.

از مضرات خوردن قهوه در شب می‌توان به بهم ریختگی ساعت خواب، بهم ریختگی نظم ترشح هورمن و اختلال در کارکرد غده هیپوفیز اشاره کرد.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • مهمترین عامل مرگ و میر افراد بالای ۵۰ سال
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • این چای برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه شده