Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در سلسله گزارش های درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا سناریوهای بازگشایی مدارس پس از کرونا را بررسی کرد.

در این گزارش به موضوع تعطیلی مدارس در پی شیوع کرونا اشاره شده و با توجه به فرض های مختلف درباره کنترل ویروس کرونا، چهار سناریو برای بازگشایی مدارس پیشنهاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سناریوها ملاحظات کلی درخصوص بازگشایی مدارس از جمله آموزش های الکترونیکی مدارس، ضرورت برگزاری حداقل یک ماهه کلاس های حضوری برای جبران عقب ماندگی ها، ضرورت افزایش ساعات آموزش در روزهای هفته مورد توجه قرار گرفته است.

همچنین در این ملاحظات پیش بینی شده که ارزیابی پایان سال تحصیلی، تمرکز و حجم عمده بارم بندی نمرات بر آموخته های نیمسال اول تحصیلی باشد و آزمون سراسری کنکور حداقل به مدت دو هفته بعد از آخرین امتحان نهایی پایه دوازدهم برگزار شود.

سناریوهای مرکز پژوهش های مجلس درباره کنکور ۹۹ و بازگشایی مدارس در دوره کنترل ویروس کرونا

سناریو اول: اگر مدارس تا پایان فروردین تعطیل باشند: با توجه به اینکه بنابر اظهارنظرهای مسئولان وزارت آموزش و پرورش تاکنون تدریس حدود ۷۰ درصد محتوی آموزشی کتاب های درسی تحقق یافته است و تنها حدود ۳۰ درصد حجم کتاب های درسی مانده است.

اگر مدارس در پایان فروردین امکان بازگشایی یابند می توان بدون تغییر تقویم آموزشی یعنی تا پایان اردیبهشت ماه و با احتساب دایر بودن کلاسهای درس در روزهای پنجشنبه و ساعات اضافه آموزشی دیگر روزهای هفته حجم باقیمانده کتاب های درسی را به پایان برد و امتحانات را نیز در خردادماه برگزار کرد. آزمون سراسری کنکور نیز حداقل دو هفته بعد در تیرماه برگزار می شود.

سناریو دوم: اگر مدارس تا پایان اردیبهشت ماه تعطیل باشند: در صورتی که مدارس تا نیمه یا پایان اردیبهشت ماه تعطیل باشند با توجه به حجم باقیمانده از محتوی کتابهای درسی، نمی توان سال تحصیلی را پایان یافته تلقی کرد و نیاز به ادامه آموزش حضوری حداقل به مدت یک ماه در خردادماه با احتساب برگزاری کلاس های درس در روزهای پنجشنبه است.

ازسوی دیگر، از آنجایی که براساس قانون بازگشایی مدارس در آغاز مهرماه هر سال مصوب سال ۱۳۷۶ سال تحصیلی تا پایان اردیبهشت ماه پایان می یابد و امتحانات در خردادماه برگزار می شوند، بنابراین وزارت آموزش و پرورش در این سناریو باید اجازه برگزاری کلاسهای درسی در خردادماه را از مجلس شورای اسلامی اخذ کند.

کلاس های درسی در خردادماه و امتحانات پایانی در این حالت در تیرماه برگزار می شود و با توجه به تاریخ آخرین امتحان نهایی پایه دوازدهم، آزمون کنکور سراسری در نیمه اول مردادماه برگزار می شود.

سناریو سوم: اگر مدارس تا پایان خردادماه تعطیل باشند: در صورتی که کلاس های درس تا نیمه یا پایان خردادماه تعطیل باشند، از یک سو نظام آموزشی تا این تاریخ بیش از سه ماه تعطیل شده است و از سوی دیگر آموزش های از راه دور وزارت آموزش و پرورش طی این مدت بخشی از افت تحصیلی و عقب ماندگی دانش آموزان را جبران کرده است، بنابراین به مدت یک ماه (حدوداً تا پایان تیرماه) با احتساب روزهای پنجشنبه کلاس های جبرانی، رفع اشکال و پرسش و پاسخ برگزار شود و امتحانات نیز بلافاصله در مردادماه یا شهریورماه برگزار شوند.

در این صورت به مدت دو هفته بعد از آخرین امتحان نهایی پایه دوازدهم (حدود دهم شهریورماه)، آزمون کنکور سراسری برگزار می شود. با توجه به برگزاری دیرهنگام کنکور سراسری، می توان پذیرش دانشجویان جدیدالورود را به آبان ماه یا نیمسال تحصیلی دوم منتقل کرد.

به گزارش مهر، زمان رسمی اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور برای برگزاری کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۲ و ۱۳ تیرماه ۹۹ است.

بر اساس تقویم زمانی که پیش این اعلام شده نتایج اولیه آزمون به صورت کارنامه در دهه دوم مردادماه منتشر می شود و انتخاب رشته داوطلبان مجاز به انتخاب رشته نیز در دهه دوم مردادماه ۹۹ انجام می گیرد. در نهایت بر اساس ظرفیت های اعلام شده و انتخاب رشته، نتایج نهایی نیمه دوم شهریورماه ۹۹ اعلام خواهد شد.

کد خبر 4884392

منبع: مهر

کلیدواژه: مرکز پژوهشهای مجلس کنکور 99 ویروس کرونا آغاز سال تحصیلی ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری منصور غلامی آموزش مجازی دانشجویان دانشگاه تهران دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه ها دانشگاه تربیت مدرس سازمان سنجش معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها پایان اردیبهشت ماه بازگشایی مدارس روزهای پنجشنبه برگزار می شود کنکور سراسری سال تحصیلی اگر مدارس تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۱۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالی که نکوست از بهارش پیداست/ لیگی که از شروع با تعویق عجین شد

آفتاب‌‌نیوز :

حتماً این ضرب المثل قدیمی را شنیده‌اید که می‌گویند سالی که نکوست از بهارش پیداست. البته این مفهوم در گویش‌های مختلف ایران زمین مثال‌های مشابه و معادلی هم دارد که برخی از آن‌ها قابل نوشتن نیستند، اما معنای همه یکی است!

قدیمی‌ها می‌گفتند از همان شروع هر کار می‌توان پایانش را فهمید. از روی نوع انجام دادن یک کار هم روی توانایی افراد حدس و گمان داشتند، حالا به همین فوتبال و نحوه برگزاری لیگ خودمان نگاه کنید تا مشخص شود چقدر قدیمی‌ها درست می‌گفتند!

با انجام دربی اصفهان حالا همه تیم‌ها در عدد ۲۳ به عنوان تعداد بازی برابر شده‌اند و بعد از هفته‌های اولیه برای اولین بار می‌توانیم شمایل یک لیگ واقعی را در جدول ببینیم. در واقع بعد از دو هفته ابتدایی با فاصله ۲۱ هفته برای اولین بار لیگ به شکل کامل و استاندارد برگزار می‌شود، چرا که اولین بازی معوقه این فصل در هفته سوم میان استقلال خوزستان و تراکتور بود که بین تعداد بازی تیم‌ها فاصله انداخت.

یعنی در حقیقت بعد از پنجشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ برای اولین بار تعداد بازی تیم‌ها در جدول لیگ برابر شده و این با توجه به استاندارد‌های جهانی معنای دقیق کلمه فاجعه است.

هفته سوم لیگ سه‌شنبه ۳۱ مرداد آغاز شد و تا پنجشنبه ۲ شهریور ۷ مسابقه برگزار شد. دیدار استقلال خوزستان و تراکتور به خاطر حضور تراکتور در پلی آف لیگ قهرمانان آسیا در این هفته برگزار نشد و از همان جا به بعد سنت بازی معوقه هفته به هفته لیگ ما را آزار داد.

در بسیاری موارد تیم‌ها تهدید می‌کردند که ابتدا باید بازی‌های معوقه فلان تیم برگزار شود تا بعد حاضر به بازی با این تیم شوند، اما حتی بدون این تهدید هم هرگز نمی‌شد نظری کارشناسی پیرامون کیفیت و توان تیم‌ها و افراد داد چرا که تعداد بازی آن‌ها برابر نبود.

حالا و در آستانه هفته بیست و چهارم بعد از دو هفته ابتدایی لیگ، برای اولین بار هر ۸ مسابقه در شرایطی برگزار می‌شود که تیم‌ها هر ۲۳ بازی خود را برگزار کرده‌اند و این نکته عجیب ما را به یاد ابتدای فصل می‌اندازد.

زمانی که قرار بود لیگ بیست و سوم ۱۱ و ۱۲ مرداد ماه آغاز شود، اما هیچکس نفهمید که چرا یک هفته به تعویق افتاد تا سرانجام چهارشنبه ۱۸ مرداد و پنجشنبه ۱۹ مرداد ۸ بازی هفته آغازین این فصل برگزار شود و این سنت به تعویق افتادن مسابقات تا همین امروز فوتبال ما را آزار داد!

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • سالی که نکوست از بهارش پیداست/ لیگی که از شروع با تعویق عجین شد
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • گفتمان سازی برای محوری شدن مدارس در جامعه
  • احتمال بازگشایی مدارس از شهریورماه/ طرح شناور شدن آغاز سال تحصیلی پیگیری می‌شود
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش پس از نوبت اول کنکور ابلاغ می‌شود
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور پس از نوبت اول کنکور سراسری ابلاغ می‌شود
  • مسابقات مچ‌اندازی قهرمانی آسیا در جزیره کیش به تعویق افتاد
  • اختصاص ۱۳۰ مرکز برای برگزاری آزمون‌های نهایی در کردستان