Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-19@10:34:33 GMT

اجرای ۴۰ پروژه پیشگیری از وقوع سیل در آذربایجان‌غربی

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۱۸۷۸

اجرای ۴۰ پروژه پیشگیری از وقوع سیل در آذربایجان‌غربی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی از اجرای پروژه‌های پیشگیری از وقوع سیل به ارزش بیش از ۲۴میلیارد تومان در آذربایجان غربی خبر داد و گفت: در این راستا ۴۰ پروژه در دست اجرا است.

ارسلان شکری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار کرد: پروژه‌های پیشگیری از وقوع سیل به ارزش  بیش از ۲۴ میلیارد تومان در سطح استان در دست اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در سطح استان بیش  ۴۰ پروژه ابنیه فنی و سیل به ارزش  ۲۴ میلیارد تومان به اتمام رسیده یا در مرحله اجرا است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی ادامه داد: چندین دستگاه پل خرپایی توسط اداره‌ کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان‌غربی ساخته شده و‌ در انبارهای اداره کل و ادارات شهرستانی ماکو و سردشت نگهداری می‌شود که در صورت نیاز به شهرستان‌های مربوطه انتقال و مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

شکری اظهار کرد: این اداره کل هر ساله پیش از آغاز بارندگی‌ها نسبت به برنامه‌ریزی و تشکیل اکیپ‌های بازرسی از ابنیه فنی اقدام و گزارش مشخصات فنی پل‌ها در سامانه BMS ثبت می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی اضافه کرد: درایواسیون بیش از ۳۰۰ دستگاه پل بزرگ و لایروبی و تخلیه سایر پل‌ها نیز انجام شده است.

شکری با اشاره به پیشرفت فیزیکی پل‌های در دست ساخت، یادآور شد: پل گلستانه ارومیه با اعتباری بالغ بر ۲۸ میلیارد ریال دارای ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی بوده و پل مهلذان شهرستان خوی نیز با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد و اعتباری بالغ بر ۶۱ میلیارد ریال در دست ساخت است.

وی یادآور شد: پل پوش آباد شهرستان اشنویه نیز با اعتبار ۳۶ میلیارد ریال ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

شکری عنوان کرد: عدم تخصیص به موقع اعتبارات، افزایش قیمت ملزومات اجرای پروژه‌ها و همچنین برداشت‌های بی رویه کارخانجات شن و ماسه از بستر رودخانه‌ها موجب خسارت به این ابنیه ها می شود که نیاز است دستگاه‌های مسئول در این ارتباط بازدیدهای لازم را بطور مستمر انجام داده و از ادامه برداشت ها ممانعت به عمل آید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سیل آذربایجان غربی شکری راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی پیشرفت فیزیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۱۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل رصدخانه پروژه‌های عمرانی در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رحمتی در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۳ با بیان اینکه رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان در حال شگل‌گیری بوده و تا چند ماه آینده تکمیل می‌شود گفت: هدف گذاری کرده ایم که ۳۳ پروژه کلیدی بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی استان را تا پایان امسال به نتیجه برسانیم.

 رحمتی اظهار کرد: مجموع سرمایه گذاری صورت گرفته در استان جهت دستیابی به رشد اقتصادی ۹ درصدی در سال گذشته ۹۳ همت بود که این رقم طی امسال به ۱۴۴ همت افزایش یافته است.

وی افزود: چالش‌ها و مشکلات فرا روی دستگاه‌های اجرایی جهت پیشبرد پروژه‌ها از جمله تامین به موقع منابع مالی کاملاً مشخص است اما اگر ما برنامه نداشته باشیم اقدامی انجام نخواهد شد.

رحمتی با بیان اینکه پروژه‌های نیمه تمام و به نتیجه نرسیده باید تعیین تکلیف شوند تصریح کرد: نباید با مانع تراشی‌های مختلف کشور را معطل مسائلی مانند صدور چند مجوز کنیم.

وی با اشاره به وجود پروژه‌های نیمه تمام و در برخی مواقع فاقد توجیه اقتصادی لازم ابراز داشت: نقطه قوت این استان فعالیت موثر بخش خصوصی است که باید زمینه‌ فعالیت بی دغدغه اش را فراهم کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: باید در ابتدا مسئولیت اجرا و پیشبرد پروژه‌ها را ایجاد کنیم و سیستم نظارت و پایش را هم همزمان با اجرای پروژه‌ها پیش بریم.

وی ادامه داد: توسعه متوازن استان اتفاق نیفتاده است دغدغه‌های مطرح شده همه بجا هستند اما نباید مانع حرکت و اجرای امور شوند بلکه رفع این موانع نیز باید مطالبه مدیریت استان باشد.

وی بیان کرد: برنامه الزامات و اقدامات تحقق شعار سال در استان در دست مطالعه و تدوین است و نظام برنامه ریزی و اداری استان باید برنامه محور بوده و مطالبات و نظارت‌ها نیز بر اساس برنامه باشند تا روند توسعه شتاب گیرد.

رحمتی افزود: تلاش می‌کنیم برنامه رشد اقتصادی استان معطوف به ایجاد ارزش افزوده در بخش‌های مختلف برای افزایش تولید ناخالص داخلی باشد و همه متعهد به اجرای برنامه توسعه‌ای استان باشیم که در غیر این صورت برنامه ریزی‌ها با نگاه بخشی مواجه می‌شود و ابتر می‌ماند و در نهایت به زیان استان تمام می‌شود.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: مولدسازی به امور سرعت می‌دهد باید از شرایط عادی خارج شویم و نگاهی به دارایی‌های خود بیندازیم.

وی افزود: محیط زیست باید راهکار‌های رفع موانع جهش تولید را پیدا کند مثلا لازم است از محل بازگشت حقوق دولتی معادن حفظ محیط زیست استان تامین شود.

دیگر خبرها

  • تامین آب شرب روستا‌های کیله و بالابان شهرستان پیرانشهر
  • اجرای شبکه آبیاری تا پایان سال در۶۰ هزارهکتار اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی
  • برگزاری جلسه بررسی پروژه‌های اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر مهاباد
  • رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان آذربایجان شرقی تشکیل می‌شود
  • سرانه فضای ورزشی دانش آموزی ۳۳ درصد افزایش یافت
  • ماکو رتبه اول آذربایجان غربی در نهضت ملی مسکن است
  • انجام قریب به ۱۲ هزار مورد بازرسی در اجرای طرح ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ در آذربایجان غربی
  • تشکیل رصدخانه پروژه‌های عمرانی در آذربایجان شرقی
  • آغاز طرح احداث کمربندی غربی شهر ملارد
  • اجرای برنامه‌های گذر از پیک تابستان ۱۴۰۳ درآذربایجان غربی