Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با اشاره به رغبت به سرمایه گذاری جدید در استان قم گفت:در ۱۱ ماه نخست سال ۱۳۹۸ تعداد ۸۶۱ فقره جواز تاسیس ایجادی بدون برند با پنج هزار و ۱۸۳ میلیارد تومان سرمایه گذاری و پیش بینی اشتغال زایی ۱۵ هزار و ۳۹۰ نفر در استان صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیجانی ادامه داد: در ۱۱ ماه نخست سال گذشته ۶۷ فقره جواز تاسیس توسعه‌ای (توسعه واحد‌های موجود) در استان قم با ۵۹۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری و اشتغال زایی برای دو هزار و ۵۳ نفر صادر شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم افزود: در مجموع تعداد کل جواز تاسیس موجود استان دو هزار و ۲۵۸ مجوز با پیش بینی اشتغال زایی برای ۴۳ هزار و ۵۹ نفر و سرمایه گذاری ۱۶ هزار و ۵۳۶ میلیارد تومان است که این شاخص بیانگر میل و رغب به سرمایه گذاری در استان قم است.

سیجانی با اشاره به سرمایه گذاری‌های انجام شده در استان قم تصریح کرد: در ۱۱ ماه نخست سال ۱۳۹۸ تعداد ۱۰۰ فقره پروانه بهره برداری ایجادی در استان با ۲۶۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری و اشتغال زایی برای دو هزار و ۲۹۶ نفر صادر شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم بیان کرد: در مجموع تعداد دو هزار و ۲۱۵ پروانه بهره برداری با اشتغال زایی ۵۶ هزار و ۷۴۴ نفر و سرمایه گذاری پنج هزار و ۴۸ میلیارد تومان در استان وجود دارد.

او ادامه داد: در مدت یادشده ۸۸ فقره پروانه بهره برداری توسعه‌ای (توسعه واحد‌های موجود) در استان قم با ۱۲۷ میلیارد تومان سرمایه گذاری و اشتغال زایی برای هزار و ۶۲۲ نفر صادر شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم یادآورشد: در ۱۱ ماه نخست سال ۱۳۹۸ تعداد ۱۱۸ فقره پروانه بهره برداری در اسان قم به علت عدم فعالیت در راستای ساماندهی مجوز‌ها و به روز رسانی بانک اطلاعاتی ابطال یا تعلیق شد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرمایه گذاری جدید مجوز تاسیس و توسعه واحدهای تولیدی میلیارد تومان سرمایه گذاری معدن و تجارت استان قم پروانه بهره برداری ۱۱ ماه نخست سال رئیس سازمان صنعت اشتغال زایی استان قم دو هزار صادر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۲۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی کشتکار ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه حداقل حمایت مورد انتظار سرمایه‌گذاران صنعتی تأمین امکانات زیربنایی سرمایه‌گذاری از قبیل آب، برق و گاز است، اظهار داشت: برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) باید دستگاه‌های اجرایی مرتبط تعامل و همکاری بیشتری نظیر تکمیل ملزومات و بسترهای لازم در سطح شهرستان را مدنظر قرار دهند.

وی اضافه کرد: در راستای کمک به افزایش واحدهای صنعتی دشتستان اقدامات مهم و مؤثری نظیر اولویت قرار دادن پیگیری روند اجرایی طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و غیره در حال پیگیری و اقدام است.

کشتکار با اشاره به تکمیل و راه‌اندازی واحدهای صنعتی عنوان کرد: حمایت ویژه از واحدهای تولیدی، توجه به فعال‌سازی بنگاه‌های صنعتی راکد در شهرک‌‏ها و نواحی صنعتی شهرستان از دیگراولویت‌های مهم اداره صمت دشتستان است.

وی با بیان اینکه شهرستان دشتستان دارای یک شهرک صنعتی در برازجان و ۲ ناحیه صنعتی در گزبلند و خوشاب است، ابراز داشت: در دولت سیزدهم شاهد افزایش بیش از ۲ برابری اراضی صنعتی در شهرستان بودیم و مجموعاً ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی این شهرستان طی این مدت اضافه شده است که توانسته زمینه سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش‌های مختلف این شهرستان را فراهم نماید.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان با اشاره به اهمیت الحاق ۷۵ هکتار زمین به شهرک صنعتی برازجان گفت: ایجاد ناحیه‌های صنعتی تخصصی سیلیکا، وحدتیه و شبانکاره در این شهرستان نقش بسزایی در اشتغال و افزایش تولید خواهد داشت.

وی با اشاره به احیا یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان تشریح کرد: پروانه بهره‌برداری این واحد تولیدی شن و ماسه در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری هفت هزار و ,۳۰۰ میلیون ریال و اشتغال ۱۲ نفر به دلیل عوامل مختلف راکد شده بود، که با پیگیری و اقدامات متعدد مجدد فعال سازی شد.

کشتکار در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با توجه به حمایت‌های مسئولان به‌صورت ویژه در بخش تولید و اشتغال، شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان باشیم.

کد خبر 6086638

دیگر خبرها

  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • شرکت گاز کردستان 1268 واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرد
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • ممنوعیت اشتغال اتباع در کردستان
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد