Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه ظرفیت انجام بیش از 10 هزار آزمایش مربوط به کرونا را در 90 آزمایشگاه در سطح کشور داریم، گفت: به سمت ریشه‌‌کنی ویروس کرونا در حال فعالیت هستیم.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، قاسم جان‌بابایی معاون درمان وزیر بهداشت در مراسم رونمایی از آزمایشگاه بیولوژیک سیار بسیج جامعه پزشکی تشخیص ویروس کرونا و سایر ویروس‌ها را انجام می‌دهد، اظهار داشت: اولین گروه که کنار وزارت بهداشت قرار گرفتند، نیروهای مسلح و بسیج بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: در شرایط سختی که قرار داشتیم، متأسفانه برخی کشورها از آنها ماسک و وسایل حفاظتی خریداری کرده بودیم، آنها را نگه داشته و در روزهای اول ما بیشترین آلودگی در بین پرسنل درمانی خود داشتیم.

وی ادامه داد: تعداد محدودی کیت آزمایشگاهی در روزهای ابتدایی توسط سازمان بهداشت جهانی به ما داده شد، اما ما بلافاصله آزمایشگاه‌های تشخیصی خود را راه‌اندازی کردیم، به طوری که اکنون  حدود 90 آزمایشگاه کار تشخیص کرونا را انجام داده و در روز ظرفیت انجام بیش از 10 هزار آزمایش را داریم. 

جان‌بابایی تأکید کرد: اکنون به مرحله کاملاً آرامش در خصوص تهیه ماسک رسیده‌ایم و تقریباً در هیچ بیمارستان و مراکز سرپایی خود مشکل تهیه ماسک نداریم. 

درمان وزیر بهداشت با اشاره به همکاری خوب سازمان بسیج با وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: کار بزرگ دیگر بسیج در کنار وزارت بهداشت که یک نوآوری است و سازمان بهداشت جهانی آن را مورد تأیدی قرار داده است، حضور بسیج در بیماریابی فعال و مدیریت بیماری در محله‌ها و شهرها و روستاهاست و اکنون در شرایطی هستیم که با همت و همکاری نیروهای مسلح، بسیج، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و بنیاد مستضعفان این کار انجام می‌شود. 

وی با بیان اینکه تاکنون در بیماری کرونا مسلط شده‌ایم، گفت: ما به سمت ریشه‌کنی ویروس کرونا در حال فعالیت هستیم، البته این آخرین باری نیست که چنین بیماری‌ای می‌آید و دنیا را دچار بحران می‌کند و قطعاً امسال یا سال‌های آینده نیز بحران بیماری‌هایی داریم، اما این پتانسیل‌سازی و همکاری‌ها می‌تواند در این خصوص به ما کمک کند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر بهداشت وزارت بهداشت بهداشت درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۲۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت پزشکی یکی از ضروریات کشور است

جعفر قادری ، عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارس نیوز، در واکنش به اظهارات جدید وزارت بهداشت برای به تعویق انداختن قانون افزایش ظرفیت ۲۰ درصدی پزشکی گفت: افزایش ظرفیت پزشکی یکی از ضروریات کشور است و با توجه به معضل کمبود پزشک شورای عالی انقلاب فرهنگی این قانون را مصوب کرده و باید توسط وزارت بهداشت اجرایی شود.

وی در ادامه بیان کرد: این اظهارات مبنی بر مذاکره با شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تعویق انداختن چند ساله اجرای این قانون هم اصلا امکان پذیر نیست و نمی‌توان قانون مصوب و لازم‌الاجرا را به تعویق انداخت.

قادری با بیان اینکه این اظهارات صرفا بهانه هایی جدید برای عدم اجرای این قانون است، افزود: حتی اگر وزارت بهداشت بودجه لازم را در اختیار ندارد، باید با دریافت شهریه این مشکل را برطرف کند.

این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: چه دلیلی  دارد که داوطلبان ایرانی به خارج از کشور بروند و با سطح علمی پایین‌تری از داخل به کشور وارد و مشغول به طبابت شوند.

قادری افزود: این مطالبی که برای تعویق انداختن زمان اجرای این قانون مطرح شده است، بهانه‌ای جدید از سوی وزارت بهداشت است و حتما این موضوع در مجلس مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در برابر آنها ایستادگی خواهد شد و وزیر بهداشت باید در این باره پاسخگو باشد.

قادری توضیح داد: در حوزه انتخابیه من هم میزان پزشک عمومی و متخصص در دسترس خیلی محدود است و باید این ظرفیت افزایش پیدا کند. این بهانه هایی که وزارت بهداشت می‌گیرد که بودجه و فضای بیمارستانی لازم را برای تربیت  دانشجویان جدید الورود ندارد، اصلا مورد پذیرش مجلس نیست.

وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر اینکه مطرح می شود تربیت این میزان دانشجوی پزشکی به ضرر کشور است هم یک بهانه دیگر و بی پایه و اساس است و باعث فرار مغزها از کشور می شود.

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • افزایش ظرفیت پزشکی یکی از ضروریات کشور است