Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه ،مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران در گفتگو با پارسینه در رابطه با برنامه ریزی ها‌ی صورت گرفته برای جهش تولید در این بخش گفت:تصفیه خانه فاضلاب غرب تهران (فیروز بهرام) با ظرفیت ۵۲۹ هزار متر مکعب بر شبانه‌روز و ارزش حدود ۲۴۰۰ میلیارد تومان بهمن امسال وارد مدار قرار می‌گیرد.
به گفته او، تصفیه‌خانه فیروزبهرام، پاسخگوی دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از شهروندان تهران است که قرار بود سال ۱۴۰۱ به مدار برسد، اما با برنامه ریزی ها‌ی انجام شده ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ سال زودتر به بهره برداری میرسد.

کیفیت آب شمال و جنوب تهران یکی می‌شود
او در ادامه سخنان خود با بیان اینکه ۱۰ سال پیش بالای خط انقلاب عمدتا از آب سد استفاده می‌کردند و پایین خط انقلاب از آب چاه، در رابطه با دلیل این تفاوت گفت: در بالای خط انقلاب عمدتا سفره ها‌ی آب زیرزمینی وجود نداشت و امکان زدن چاه نبوده است. در جنوب تهران، اما به دلیل وجود آبرفت امکان حفر چاه وجود داشت و از قدیم الایام از آب چاه در این مناطق استفاده می‌شده است. به مرور با رشد جمعیت تهران و نبود شبکه فاضلاب برخی از چاه ها‌ی این مناطق با افزایش نیترات آب مواجه شدند و عملا کیفیت آب در مناطق جنوب تهران به شدت افت کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران ادامه داد: سال‌ها این تصور وجود داشت که آبی که در مناطق شمال تهران توزیع می‌شود از کیفیت بسیار بالاتری برخوردار است و آبی که در مناطق مرکزی و جنوبی تهران توزیع می‌شود کیفیت مناسبی ندارد که باید چاره‌ای برای آن پیدا می‌کردیم تا ضمن کنترل و مدیریت برداشت آب از منابع زیر زمینی، کیفیت آب را در تمام نقاط شهر هم یکسان شود.
او همچنین اقدامات انجام شده در وزارت نیرو برای ایجاد عدالت اجتماعی در مساله آب طی ۱۰ سال گذشته را مورد اشاره قرار داد و افزود: در این مدت این وزارتخانه سعی کرده با هدایت آب از سد‌ها به مناطق جنوبی و مرکزی تهران در قالب طرحی با عنوان خطوط سلامت آب به صورت موقت عدالت اجتماعی آب را انجام دهد. با افتتاح فاز اول تصفیه خانه هفتم در سال ۹۴ برای اولین بار آب سد ماملو در اختیار مردم جنوب تهران قرار گرفت. در دی سال گذشته فاز دوم این تصفیه خانه هم به مدار آمد مابقی آب مورد نیاز مردم در جنوب و جنوب شرق تهران از این حل تامین شد. به عبارت دیگر می‌توان ادعا کرد سد ماملو اولین سدی است که خاص مردم جنوب تهران تاسیس شده است.
بختیاری با بیان اینکه ما در سال ۹۹ به دنبال این هستیم که کیفیت آب جنوب، مرکز و شمال تهران یکی شود، گفت: با توجه به پروژه‌ها‌یی که در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای و آب فاضلاب تهران قرار دارد، پیش بینی می‌شود ظرف ۵ تا ۶ سال آینده کیفیت آب تمامی‌مناطق تهران یکی خواهد شد.

پایان هدر رفت ۶۰ میلیون مترمکعب آب سد کرج
این مقام مسئول در شرکت آب و فاضلاب از دیگر اهداف سال جهش تولید را وارد مدار شدن تصفیه خانه ششم از خرداد امسال دانست و افزود: درحال حاضر بخشی از آب سد کرج را از دست می‌دهیم و نمی‌توانیم از آن استفاده بهینه کنیم. این در حالی است که با وارد مدارشدن این تصفیه خانه بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون مترمکعب آبی که هر ساله از دست می‌دهیم را وارد مدار خواهیم کرد.
به گفته او، آب این تصفیه خانه در غرب تهران یعنی منطقه ۲۱ و ۲۲ تهران و قسمت‌ها‌یی از پرند توزیع خواهد شد و حدود یک میلیون نفر کیفیت آب شرب مصرفیشان ارتقا پیدا خواهد کرد.
بختیاری ادامه داد: البته جدای از تکمیل تصفیه خانه‌ها به دنبال ایجاد شبکه فاضلاب هم هستیم که اجرای این طرح هم به نوعی به بهبود کیفیت آب در جنوب تهران منجر خواهد شد.

سهم ۲۵ درصد منابع زیرزمینی در تامین آب شرب تهران
آنگونه که مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب تهران اعلام کرده در حال حاضر حدود ۲۵ درصد جمعیت ۱۰ میلیون نفری شهر تهران از آب ها‌ی زیر زمینی و حدود ۷۵ درصد از آب ها‌ی سطحی استفاده می‌کنند.
او همچنین به این نکته هم اشاره کرد که با وارد مدار شدن تصفیه خانه ششم، سهم منابع زیر زمینی در تامین آب تهران از ۲۵ درصد به ۱۷ درصد کاهش خواهد یافت.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: محمدرضا بختیاری شرکت آب و فاضلاب فاضلاب تهران جنوب تهران تصفیه خانه وارد مدار کیفیت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۲۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده سازی ۷۴ درصد انهارکشاورزی تالش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ بهرام بهرام پور مدیرامور منابع آب شهرستان تالش گفت: از ۵۰ کیلومتر کانال‌های آبرسانی و نهر‌های اصلی کشاورزی این شهرستان، ۳۷ کیلومتر معادل ۷۴ درصد لایروبی و بازسازی شده است.

وی همچنین از آبگذاری ۹۲ سردهنه از ۱۰۰ سردهنه خاکی شهرستان تالش تا به امروز خبر داد و افزود: سردهنه‌های نصیری و امامی اسالم ساخته شدند و ساخت انهار کشاورزی روستا‌های کهنه سرا، جوکندان و ارباسر با ۴ دستگاه بیل مکانیکی به پایان رسید.

مدیر امور منابع آب شهرستان تالش گفت: با توجه به آبیاری سنتی مزارع در این شهرستان و آبگذاری انهار کشاورزی با استفاده از منابع آبی موجود، شالیکاران تالشی هرچه زودتر شخم مزارع خود را به پایان برسانند.

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۵۰۰۰ روستای کشور
  • مبلغ ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح های آبفا درمازندران
  • برگزاری جلسه بررسی پروژه‌های اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر مهاباد
  • برگزاری جلسه تحویل خط انتقال آب روستای آغبلاغ ولدیان شهرستان خوی
  • برگزاری جلسه قرارگاه تامین منابع مالی و مدیریت هزینه‌ها در سال ۱۴۰۳
  • ۶۰۰ هزار مترمکعب تصفیه خانه وارد مدار شد/آبرسانی به ۵۰۰۰ روستا
  • آماده سازی ۷۴ درصد انهارکشاورزی تالش
  • بهره‌برداری از مخزن‌ ذخیره ۱۰هزارمترمکعبی آب آشامیدنی شهر مهرگان
  • روزنامه‌نگاران رکن اصلی جهاد تبیین هستند
  • ایجاد شغل برای ۱۳۶ نفر با بهره برداری از واحد تولیدی نخ ابریشم