Web Analytics Made Easy - Statcounter



رئیس دفتر رئیس‌جمهور با دفاع از برنامه گسترده دولت برای مقابله با ویروس کرونا، تاکید کرد که رئیس‌جمهور و دولت در حفظ و حراست از جان و سلامت مردم، از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.

به گزارش خبرآنلاین محمود واعظی روز جمعه در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، در پاسخ به پرسشی درباره اینکه برخی سیاسیون انتقاد کرده‌اند که چرا دولت از ابتدا سیاست محدودسازی را اجرا نکرده است، گفت: در این موضوع، دو سه نکته باید لحاظ شود؛ نکته اول این است که در مهار ویروس کرونا، الگوهای محدودسازی، چندین نوع بوده که قرنطینه یکی از آنهاست و هنوز هم هیچ‌کس به طور قطعی نمی‌تواند تأیید کند که قرنطینه سنتی، راه‌حل قطعی و دقیق این ماجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سیاست قرنطینه‌سازی در برخی کشورهای اروپایی از جمله ایتالیا، فرانسه و انگلستان افزود: گفته می‌شود اجرای سیاست قرنطینه و بهره‌گیری از قوه قهریه، دست‌کم در این سه کشور اروپایی موفق نبوده و به جای استفاده از قوه قهریه، بحث فاصله‌گذاری اجتماعی مبتنی بر رفتار مدنی راه مطمئن‌تری از قرنطینه و استفاده از قوه قهریه است.

واعظی خاطرنشان کرد: دولت برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، بسیار سریعتر و گسترده‌تر از کشورهای دیگر، مدارس، دانشگاه‌ها، اجتماعات مختلف و مراکز عمومی غیرضروری را تعطیل کرد و کارکنان حاضر در ادارات را به یک‌سوم تقلیل داد و سیاست حضور گردشی کارمندان در ادارات را اجرا کرد.

وی با بیان اینکه دولت به کارمندانی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای یا سن بالاتر بودند نیز امکان داد که در سر کار حاضر نشوند، گفت: تمامی اقدامات گسترده‌ای که دولت برای مهار و ریشه‌کنی بیماری کرونا در کشور انجام داده است، در چارچوب مشاوره با متخصصان و صاحبنظران این حوزه بوده و هر زمانی هم که آنان به نتیجه و جمع‌بندی قطعی رسیده و نظراتشان را به ستاد ارائه کرده‌اند، این ستاد مورد نظر قرار داده است. در عین حال هر زمانی هم که ستاد احساس کرده باید محدودیت‌ها اضافه‌تر شود، در اجرای آن تردید نکرده که نمونه آن همین ابلاغ طرح فاصله‌گذاری اجتماعی است.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور تصریح کرد: اظهارات برخی از کسانی که امروزه به سیاست‌های دولت انتقاد می‌کنند، کاملا اعجاب‌آور و تعجب‌برانگیز است؛ به نحوی که شائبه سیاسی‌کاری بر آن وارد می‌شود.

واعظی افزود: با وجود تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه همه باید برای مهار این ویروس تلاش و به یکدیگر کمک کنند، اما متاسفانه شاهدیم این عده نه‌تنها هیچ کمکی نمی‌کنند بلکه دائما انتقاد کرده و فقط به دنبال اهداف سیاسی خود هستند.

وی اظهار کرد: هنوز زمان زیادی از مواضع این حضرات نگذشته و مردم کاملا در خاطرشان هست که وقتی دولت با شفافیت و صداقت هرچه تمام‌تر موضوع شناسایی ویروس کرونا را در قم اعلام کرد، همین حضرات با عصبیت تحلیل داشتند که این رفتار دولت یک پروژه سیاسی است و این اقدام صادقانه دولت را در روز چهارشنبه پیش از انتخابات، یک حرکت مغرضانه از سوی دولت برای عدم مشارکت در انتخابات قلمداد کردند.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در پایان گفت: بی‌تردید کسانی که این نظرات را در همین حدود دو هفته اخیر مطرح کرده‌اند، الان نمی‌توانند منتقد و مدعی دولت باشند که چرا قرنطینه نکرده است و مهمتر از همه این‌که در حال حاضر نیز متاسفانه شاهد عدم رعایت محدودیت‌ها از سوی برخی دوستان این حضرات هم هستیم.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۲۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان

اکبر محمدی در بازید از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و در نشست با رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان کردستان گفت: از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم تاکنون ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی با اعتبار بالغ بر ۵ هزار میلیارد ریال در سطح استان افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان افزود: با پیگیری‌های استاندارد کردستان و مدیران دستگاه‌های اجرایی شاهد افتتاح و بهره‌برداری از مراکز تخصصی قلب، سرطان، پیوند استخوان در استان کردستان هستیم.

وی بیان کرد: با برنامه ریزی‌های انجام شده در خصوص اقلام دارویی ضروری و مورد نیاز بیماران خاص شاهد بروز کمترین چالش از نظر کمبود در این زمینه در سطح استان خواهیم بود و در برنامه‌های آتی بتوانیم نسبت به گسترش خدمات در بخش توریسم درمانی هم گام‌های جدی در این زمینه برداریم.

راه اندازی ۸ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی و بهداشتی کردستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان گفت: در حوزه آموزشی ۸ رشته جدید به دانشگاه اضافه شده که شامل رشته‌های دستیار عفونی، ارولوژی، phD پژوهشی پزشکی سلولی مولکولی و نیز احداث دانشکده داروسازی و فناوری‌های نوین است.

فریدون عبدالملکی گفت: کلنگ زنی ۲ بیمارستان به مطالبه عمومی تبدیل شده است که امیدواریم با همکاری مدیران استانی هرچه سریعتر ساخت این دو پروژه به تمام شود و به چرخه ارائه خدمات وارد شود.

وی افزود: فراهم کردن انبار‌هایی برای بیمارستان سیار شهید ماموستا شیخ الاسلام، دارویی و تجهیزات پزشکی و همچنین تامین ملزومات آزمایشگاهی از جمله نیازمندی‌های ما در حوزه غذا و دارو است.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان کردستان به ارائه خدمات به مردم در ۱۶ بیمارستان دانشگاهی و یک بیمارستان سیار اشاره کرد و گفت: بیمارستان سیار برای موارد غیر مترقبه است که نیاز به تکمیل تجهیزات پزشکی و تکمیل محلی برای نگهداری آن داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • دستورات رئیس جمهور برای حل برخی مسائل اولویت‌دار استان سمنان
  • دستورات رئیس جمهور برای حل برخی مسائل اولویت‌دار استان سمنان مورد پیگیری قرار گرفت
  • نشست حل مساله در استان سمنان برگزار شد
  • نشست حل مسئله در استان سمنان برگزار شد
  • شناسایی ۶۰۰ ملک مازاد دولتی در استان یزد
  • واکنش واعظی به ادعای مقام دولت رئیسی علیه روحانی
  • واکنش واعظی به ادعای خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف
  • واکنش واعظی به ادعایِ خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف /دولت به دنبال انحراف افکار عمومی است
  • اعتبارات سفر دوم دولت به استان سمنان قابل توجه است
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان