Web Analytics Made Easy - Statcounter

روسیه پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه کرد که در آن خواستار مبارزه مشترک با ویروس کرونا تحت نظارت سازمان بهداشت جهانی و ارائه کمک‌های بین المللی به کشورهای آسیب دیده شده است. ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، دفتر نمایندگی روسیه در سازمان ملل اعلام کرد که این کشور روز گذشته پیش نویس قطعنامه‌ای درباره لزوم مبارزه مشترک با ویروس کرونا را به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق متن بیانیه منتشره ، روسیه پیشنهاد کرده است که سازمان بهداشت جهانی به عنوان سازمان هدایت کننده اصلی در اقدامات برای مبارزه با بیماری همه گیر ویروس کرونا شناخته شده و همچنین موافقت کشورها برای همکاری با این سازمان و همچنین تلاش‌های مشترک بین خود تقویت شود. در عین حال ضروری است تا به کشورهای آسیب دیده کمک‌های بین المللی لازم ارائه شود.

روسیه در این سند همچنین خواستار توقف جنگ‌های تجاری و اعمال تحریم‌های یک جانبه ، در شرایط بحرانی کنونی در جهان شده است.

پیش از این "ماریا زاخارووا" سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرده بود که این کشور آمادگی لازم برای کمک به سایر کشورها در زمینه مبارزه با بیماری همه گیر ویروس کرونا را دارد.

در اوایل هفته گذشته هشت کشور جهان، از جمله روسیه، از سازمان ملل متحد خواستند تا برخی کشورها را به لغو تحریم‌های یک جانبه‌ای که مانع از مبارزه با شیوع ویروس جدید کرونا شده، ملزم کند.

"آنتونیو گوترش" دبیرکل سازمان ملل متحد در نامه‌ای برای رهبران کشورهای گروه G20 خواستار لغو تحریم‌ها برای اطمینان یافتن از دسترسی همه کشورها به مواد غذایی ، لوازم پزشکی و حمایت از تمامی کشورها در مبارزه با ویروس کرونا شد.

سازمان ملل: تحریم‌ها علیه کشورها باید رفع شودپیشنهاد پوتین به گروه 20 برای ممنوعیت تحریم برخی کشورهاگفتگوی تلفنی ظریف با گوترش و بورل درخصوص تحریم‌های ظالمانه آمریکا

انتهای پیام/

 

R1445/P/S8,87,89,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۲۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت پوتین از همه کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوب

رئیس جمهور روسیه با اشاره به اهمیت همکاری‌های مسکو و باکو در این زمینه، از همه کشورها دعوت کرد تا در گسترش هرچه بیشتر کریدور حمل و نقل شمال-جنوب مشارکت داشته باشند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه از همه کشورها دعوت کرد تا کریدور حمل و نقل شمال-جنوب را توسعه دهند.

پوتین در دیدار با سازندگان و کارگران کهنه‌کار بزرگراه اصلی بایکال- آمور، به همراه الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان که در مسکو بسر می‌برد، به مناسبت بزرگداشت پنجاهمین سالگرد آغاز ساخت آن، تاکید کرد: یکی دیگر از زمینه های همکاری‌های سازنده بین روسیه و آذربایجان امروز با مقیاس و اهمیت تاریخی این بزرگراه مطابقت دارد. صحبت بر سر توسعه کریدور حمل و نقل شمال-جنوب است که در واقع دریای شمال روسیه را به خلیج فارس متصل می‌کند.

وی تاکید کرد: کریدور شمال-جنوب باید به نمونه‌ای از همکاری‌های گسترده بین المللی تبدیل شود. صحبت بر سر شکل گیری مسیرهای لجستیکی جدید برای توسعه اقتصادی و اجتماعی شتابان کشورهای منطقه اوراسیا و جنوب جهانی است که برای همه اهمیت دارد. رئیس جمهور تاکید کرد که مسکو از همه کشورهای علاقه مند برای مشارکت در این پروژه دعوت به همکاری می‌کند. 

پوتین بزرگراه اصلی بایکال- آمور را جاده آینده نامید و یادآور شد که این مسیر  تجسم کار عظیم و شجاعت 2 میلیون جوان بسیار کوشا از سراسر جمهوری‌های اتحاد جماهیر شوروی است که پروژه‌ای به معنای واقعی کلمه منحصر به فرد را انجام دادند که در تاریخ جهان مشابهی نداشت.

در بحث مربوط به اهمیت کریدور شمال-جنوب برای روسیه، کارشناسان به این نکته اشاره می‌کنند که در اوایل دهه 2000، غرب متوجه شد که این کریدور روسیه را از مسیرهای اطراف اروپا و در امتداد کانال سوئز مستقل خواهد کرد و می تواند چهره  تجارت جهانی را به ضرر کشورهای غربی تغییر دهد. در این راستا، طی 22 سال گذشته، غرب هر کاری که ممکن بوده را برای تضعیف کریدور حمل و نقل بین المللی انجام داده است: جنگی را در افغانستان به راه انداخت، درگیری فلسطین و اسرائیل را سازماندهی کرد و حتی ایران و پاکستان را به داخل آن کشاند تا بتواند از توسعه این کریدور جلوگیری کند.

اهمیت کریدور شمال-جنوب برای ارمنستان، ایران، هند و روسیهبایرام اف: کریدور شمال-جنوب با مشارکت روسیه، ایران و آذربایجان به نفع همه منطقه استتاکید روسیه بر اجرای کریدور شمال-جنوب به عنوان اولویت اول حمل و نقل این کشور

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حکیم: جهان رژیم اسرائیل را وادار به توقف جنگ غزه کند
  • دعوت پوتین از کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوب
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها
  • دعوت پوتین از همه کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوب
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • دانشمندان واکسنی ساخته‌اند که می‌تواند با هر گونه سویه ویروسی مبارزه کند
  • واکنش آرمین به وتوی عضویت فلسطین: شرم آور است
  • اسرائیل برای فلسطینی‌ها حق حیات قائل نیست
  • آرمین: شرم آور است
  • آنفلوآنزا عامل یک بیماری همه‌گیر جدید در آینده!