Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-19@01:08:49 GMT

عبور از روزهای کرونایی با کتاب و ادبیات

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۳۰۸۶

عبور از روزهای کرونایی با کتاب و ادبیات

کرونا که آمد، در کنار دانشگاه‌ها و مدرسه‌ها، سینماها، اجراهای تئاتر، کتابخانه‌ها، گالری‌ها و برنامه‌های فرهنگی تعطیل شدند و با رسیدن نوروز مردم هم بیشتر از قبل خانه‌نشین. حالا در این روزهای خانه‌نشینی که نه کارگاه شعری برگزار می‌شود و نه جلسه داستانی، نه گردهمایی برگزار می‌شود و نه کتابخوانی‌، برخی از اهالی فرهنگ خصوصا شاعران و نویسندگان، ادبیات را از خانه خود به خانه دیگران می‌آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سعید بیابانکی، شاعر ادبیات را با «حبسیات» به میان علاقه‌مندان می‌آورد. «حبسیات» نام فیلم‌های کوتاهی است که او در آن‌ها هر شب بخش کوتاهی از یک کتاب شعر، طنز، داستان کوتاه و ...را می‌خواند. این شاعر که «حبسیات» خود را با هشتگ‌های «شب‌نشانی»، «واکسینه با کتاب»، «مثبت کرونا» و ... در صفحه اینستاگرامی‌اش منتشر می‌کند همچنین از مخاطبان خواسته است که اگر در دوران قرنطینه خانگی فعالیت‌های مشابه دارند، ابتکارات خود را با هشتگ «#شب‌_نشانی» به اشتراک بگذارند. 

سعید بیابانکی پیش‌تر شعری را هم به مدفعان سلامت تقدیم و منتشر کرده بود که در بیتی از آن آمده است:  «ما خانه‌ مانده‌ایم و تو شمشیر می‌زنی/ یعنی شهید زنده‌ی خط مقدمی»

محمدکاظم کاظمی، شاعر نیز در این روزها برای علاقه‌مندان «بیدل‌خوانی» برگزار می‌کند. او هر شب از صفحه خود به‌طور زنده با خوانش و بیان شرح شعری از عبدالقادر بیدل ادبیات را از خانه خود به خانه‌های دوست‌داران شعر و ادبیات می‌آورد.

اسماعیل امینی، شاعر و طنزپرداز نیز شعرها و داستان‌هایی را که در روزهای خانه‌نشینی می‌نویسد با مخاطبان خود به اشتراک می‌گذارد. شعرها و داستانک‌های امینی اغلب در قالب طنز هستند که این شاعر در آن‌ها به بیان مضامین مرتبط با شیوع ویروس کرونا، قرنطینه خانگی و... می‌پردازد. 

یکی از داستانک‌های اسماعیل امینی را که اخیرا نوشته و منتشر کرده است، می‌خوانیم: 

«صف طولانی بود، همه ماسک زده بودند و برخی سرفه می‌کردند. اما او که از کله‌گنده‌ها بود و همیشه بدون صف و خارج از نوبت کارش راه می‌افتاد، نتوانست صبر کند. رفت جلو و کارت ویژه‌اش را نشان داد. 

مرگ لبخندی زد و گفت: البته امثال حضرت عالی همه جا سهمیه خاص دارید، بفرمایید بنده در خدمتم.»

۲۴۱۲۴۱


  کد خبر 1369960

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کتاب ویروس کرونا ادبیات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۳۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ با مشخص‌تر شدن آثار دوران پس از همه گیری کرونا، آمار‌ها در انگلیس بیانگر افزایش شدید نرخ بیکاری در این کشور است.
به گزارش شبکه تلویزیونی اسکای نیوز، دهه‌ها قبل بازی‌های ویدئویی میلیون‌ها نفر از مردم را سرگرم خود کرده بود، اما حالا با پیشرفته‌تر شدن بازی‌های ویدئویی مردم می‌توانند با همین بازی‌های ویدئویی به اعماق دریا رفته و یا در مسابقات شرکت کنند. هر ساله صد‌ها بازی ویدئویی جدید به بازار عرضه می‌شود. تنها در انگلیس بیش از ۴۰ میلیون نفر از مردم هر روز بازی ویدئویی انجام می‌دهند، اما حالا مخاطبان بازی‌های ویدئویی افزایش قابل توجهی یافته و حتی آنهایی که شغل شان را از دست می‌دهند هم برای گذراندن اوقات بیکاری به این بازی‌ها روی آورده اند. میزان بیکاری در انگلیس به رکورد تازه‌ای رسیده که برخی از آن به عنوان تاثیر با تاخیر همه گیری کرونا یاد می‌کنند. مردم در زمانی که به دلیل همه گیری کرونا در قرنطینه بودند بیش از هر زمان دیگری به بازی‌های ویدئویی روی آوردند. ارزش سهام صنعت تولید بازی‌های ویدئویی تنها در یک سال بیش از ۲۰ درصد رشد داشته است، اما این رشد در مدت دو سال پایدار نبود. در مدت دو سال قبل بیش از ۱۹ هزار نفر در انگلیس شغل خود را از دست دادند. تنها در چهار ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نیز بیش از هشت هزار نفر در سراسر جهان شغل خود را از دست دادند.

دیگر خبرها

  • بارش‌های بهاری در چهارمحال‌وبختیاری ادامه دارد
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • شمار قربانیان سیل در افغانستان به 66 نفر رسید
  • نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران فرصت مناسبی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند است
  • دیدار احمدوند و سفیر هند در آستانه نمایشگاه کتاب تهران
  • شکایت از ممنوعیت عزاداری!
  • دهمین‌جلسه درس‌گفتارهای «سعدی‌خوانی» برگزار می‌شود
  • صنعت نشر با حبس سرمایه رو به روست
  • حمایت از نویسندگان ادبیات کودک و نوجوان در لرستان
  • چرا ترجمه‌ها در حوزه کودک و نوجوان بر تألیف پیشی گرفت؟