Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۳۸ واحد تولید‌کننده انواع محلول‌های ضدعفونی‌کننده دست و سطوح باز و بسته در خراسان رضوی فعال است.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از وب دا، علی‌اصغر اسماعیل‌زاده اظهار کرد: ۳۸ واحد تولید‌کننده انواع محلول‌های ضدعفونی‌کننده دست و سطوح باز و بسته در خراسان رضوی فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و  بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این روزها با شیوع ویروس کرونا شاهد حضور تمامی مجموعه‌ها در جهت ریشه‌کنی این ویروس منحوس هستیم و معاونت غذا و دارو هم از روز نخست ورودی جدی و ثمربخش در این حوزه داشت و هماهنگی لازم در جهت تولید موادضدعفونی‌کننده الکلی و غیرالکلی صورت پذیرفت.

وی افزود: تاکنون ۱۷ مجوز تولید ضدعفونی‌کننده دست صادر شده که این عدد با ۶ مجموعه‌ای که از قبل فعال بوده به ۲۳ واحد تولیدکننده محلول ضدعفونی‌کننده دست در سطح استان رسیده است و فعالیت این واحدهای تولیدی کمک شایانی به دانشگاه علوم پزشکی کرده است.

اسماعیل‌زاده با بیان اینکه فعالیت یکپارچه این واحدهای تولیدی نیاز تمام شهرستان‌های استان را تأمین کرده است، خاطرنشان کرد: محصول تولیدی بلافاصله در اختیار بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها قرار گرفته تا در اختیار مردم و کادر درمانی قرار بگیرد.

مدیر نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و  بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: معتقدیم که اگر حمایت لازم از این تولیدکنندگان صورت پذیرد می‌توانند تا ۴۰۰ هزار لیتر در هر شبانه‌روز تولید این نوع محلول ضدعفونی‌کننده را داشته باشند که معادل ۱۰ برابر میزان تولید روزانه در وضعیت عادی است و طبق پیگیری صورت گرفته خوشبختانه فعالیت خوبی در این حوزه در سطح استان شاهد هستیم و بحمدلله دغدغه‌ای در این حوزه وجود ندارد.

وی با بیان اینکه بخش دیگر فعالیت‌ها در تولید ضدعفونی‌کننده سطوح باز و بسته بوده است، تأکید کرد: در جهت ضدعفونی معابر سطح شهر از آب ژاول استفاده شده و این محلول در اختیار مدیران حوزه مبارزه با ویروس کرونا در حرم مطهر رضوی، شهرداری‌ها، پادگان‌ها، ادارات و دیگر مجموعه‌ها قرار گرفته است، هم‌اکنون تعداد ۱۵ واحد تولیدی مجوزدار در تولید ضدعفونی‌کننده سطوح باز و بسته در استان فعال هستند.

اسماعیل‌زاده ادامه داد: نیاز روزانه‌مان در هر دو محلول تأمین است و مشکلی در این خصوص وجود ندارد و به‌واقع مشارکت فعالان عرصه تولید در امر ریشه‌کنی ویروس منحوس کرونا شایسته تقدیر است و وضعیت تولید مطلوب بوده و نه تنها کمبود نداریم، بلکه می‌توانیم به دیگر استان‌های کشور ارسال کنیم.

مدیر نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و  بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: به علت شیوع ویروس کرونا در ایران میزان تولید و مصرف محلول‌های ضدعفونی‌کننده در سطح کشور در اسفند ماه سال ۹۸، ۹۰۰ تن بود که این عدد بیش از یک چهارم میزان تولید ۳۵۰۰ تنی کل سال ۹۷ بود و در سطح استان هم به همین مقدار و درصد رشد تولید و مصرف را داشتیم.

انتهای پیام/ 70061

منبع: فارس

کلیدواژه: علی اصغر اسماعیل زاده ضدعفونی کننده دست بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد محلول های ضدعفونی کننده ضدعفونی کننده دست واحد تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۳۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۴ هزار کنتور برق در خراسان رضوی هوشمند شد

علیرضا خدابنده مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: پارسال ۳۷ هزار و ۵۲۸ مورد انشعاب برق در خراسان رضوی واگذار شده که رشد ۴.۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشت.

وی با اشاره به تغییر رویکرد توانیر در حوزه اختصاص اعتبارات به شرکت‌های توزیع گفت: امسال وصول مطالبات از مشترکین برق مهمترین و اثرگذارترین مولفه در استقلال مالی شرکت در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: در سالی که به عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" نامگذاری شده است، گذر از پیک بار در تابستان امسال و بحث ناترازی تولید و مصرف برق، نیازمند ایجاد زیرساخت‌هایی در حوزه بهره‌برداری است.

خدابنده افزود: در راستای تحقق شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» اولویت کار این شرکت در سال جاری رفع ناترازی برق با جلب مشارکت حداکثری مردم است.

وی اظهار کرد: موتور محرک بخش تولید، برق است و مهمترین مسئله در این بخش تأمین برق مطمئن و مستمر به شمار می‌رود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی ادامه داد: از سوی دیگر تولید موجب اشتغالزایی، ارزش افزوده، کاهش بیکاری و کاهش معضلات اجتماعی می‌شود؛ لذا باید تسهیل گری برای متقاضیان بخش تولید به منظور تامین برق‌شان و همچنین ترویج فرهنگ درست مصرف را در اولویت قرار دهیم.

خدابنده اظهار کرد: در این راستا امسال تلاش خواهیم کرد همایش مدیریت بار و مصرف را در گام نخست برای کارکنان شرکت توزیع برق خراسان رضوی و خانواده هایشان برگزار کنیم.

وی در خصوص یکی از مهمترین پروژه‌های شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با عنوان تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار گفت: پارسال ۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر از شبکه سیمی در استان به کابل خودنگهدار تبدیل شد و امسال ۲ هزار و ۸۰۰ کیلومتر هدفگذاری شده است.

شرکت توزیع برق خراسان رضوی یک میلیون و ۴۴۳ هزار مشترک در شهرستان‌های استان به جز مشهد و طرقبه شاندیز دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بازگشت ۷ واحد راکد در تربت حیدریه به چرخه تولید
  • رئیس‌جمهور: تولید، شرط داشتن اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها است
  •  قاچاق کالا خنجری بر پشت تولید است/ رشد تولید بسیاری از مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • اجازه نمی‌دهیم هیچ واحدی دچار رکود و تعطیلی شود
  • هوشمندسازی بیش از ۴۴ هزار کنتور برق در خراسان رضوی
  • بیش از ۴۴ هزار کنتور برق در خراسان رضوی هوشمند شد
  • نصب ۱۳ هزار کنتور هوشمند برق در خراسان رضوی
  • نمایندگان صدای واحد اولویت های عمرانی خراسان رضوی باشند
  • بازگشت ۲۰ واحد راکد و نیمه فعال پرورش ماهی همدان به تولید
  • افزایش ۷.۶ درصدی تولید تخم مرغ در خراسان رضوی