Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در هرمزگان با بیان این که دشمنان در ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشورمان بدنبال گسترش ناامیدی و ناکارآمد جلوه دادن نظام سلامت کشورمان بودند، گفت: اکنون که خودشان به این بیماری مبتلا شده‌اند، کیفیت و نوع خدمات آنها به مردم‌شان را ببنید که چگونه مردم را به حال خود رها کرده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلیمن محمد عبادی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اظهار کرد: دشمن به طور مشخص 3 خط روانی را در موضوع کرونا بر علیه ملت ایران در پیش گرفته است که اصلی‌ترین خط آن ایجاد ناامیدی در میان مردم است تا زمینه‌های نافرمانی‌های مدنی و آشوب‌های اجتماعی را فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ابتدای شیوع کرونا در ایران با القای ناکارآمدی نظام سلامت کشورمان قصد داشتند تا مردم را ناامید کنند اما تلاش شبانه‌روزی پرستاران و پزشکان کشورمان و بسیج شدن همه امکانات کشور در این زمینه و تأیید تمامی این تلاش‌ها از سوی سازمان بهداشت جهانی نشان داد که ایران یکی از موفق‌ترین کشورها در ارائه خدمات سلامت به مردم و اتخاذ تدابیر بهداشتی و درمانی در جهان بوده است.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان با بیان این که تشخیص دقیق خط دشمن در صحنه‌های مختلف یکی از وظایف رسانه‌های انقلابی است، تصریح کرد: یکی دیگر از خطوط روانی دشمن بر علیه ملت ایران، تشدید فشارهای اقتصادی در شرایط تحریمی است چرا که بنیان‌های اقتصادی در اثر شیوع بیماری‌های واگیردار دچار آسیب می‌شود.

حجت‌الاسلام عبادی‌زاده بر لزوم مراقبت و هوشیاری در برابر این بازی‌های سیاسی و روانی دشمنان تأکید کرد و عنوان داشت: جوشش مهر بیکران ملت ایران در کمک به یکدیگر و حضور درخشان فعالان اقتصادی و اجتماعی در کمک به تأمین مایحتاج مورد نیاز برای مقابله با این بیماری جلوه بی‌نظیری است که ما در کشورمان شاهد هستیم و سرمایه بزرگی بشمار می‌رود.

وی بر لزوم همکاری مردم با مسؤولان و رعایت تدابیر اتخاذ شده نیز تأکید کرد و گفت: اگر همکاری مردم نباشد و موضوع قرنطینه خانگی را جدی نگیریم، امکان غلبه بر این بیماری میسر نخواهد شد و هرگونه سهل‌انگاری در این زمینه و بی‌توجهی به جان خودمان و همنوعان خودمان اقدامی غیراخلاقی و غیرشرعی است و مسؤولیت بی‌توجهی ما در قبال جان دیگران بر دوش ما خواهد بود.

مسؤولان اقتصادی به فکر معیشت مردم در این شرایط باشند

حجت‌الاسلام عبادی‌زاده با اشاره به شرایط سخت اقتصادی مردم و ضربه عمیقی که شیوع این بیماری بر اقتصاد مردم و بازار وارد آورده است، خاطرنشان کرد: بسیاری از کسب و کارها در این مدت بدلیل تعطیلی‌های ناخواسته بشدت در معرض آسیب قرار گرفته‌اند. از همه دست‌اندرکاران عرصه اقتصادی کشورمان می‌خواهیم که در یک همبستگی ملی، راهکارهای مشخص و مدونی را طراحی و اجرا کنند تا آن دسته مردمی که زندگی‌شان به کسب و کار روزانه‌شان رونق داشته و اکنون وضعیت کشور سبب تعطیلی کسب و کار آنان شده، در مقابل خانواده‌هایشان شرمنده نشوند.

وی اضافه کرد: اصل تکافل اجتماعی اگر چه یکی از وظایف دولت‌ها است اما مشارکت و همکاری مردم در این روزها با یکدیگر می‌تواند سبب حفظ آن شده و وقتی انسان صحنه‌های بی‌نظیری همچون بخشیدن اجاره خانه و مغازه از سوی صاحبان آن به مستأجران را می‌بیند، حقیقتا یکی از جلوه‌های بی‌نظیر ایمان و اراده ملت ایران در عبور از مشکلات را به نظاره می‌نشیند که مصداق عینی باور به خداوند و جاری بودن مهر و اخلاق در جامعه ما است.

امام جمعه بندرعباس گفت: شیوع این بیماری به مثابه یک رزمایش بزرگ اقتصادی، درمانی و اخلاقی در کشورمان است که بدون شک همگی با سربلندی از آن خارج خواهیم شد و بزرگ‌ترین وظیفه در این زمینه بر عهده دولتمردان است که با تدبیر، درایت، هوشمندی، استفاده از توان و ظرفیت فکری نخبگان و سرمایه‌های اجتماعی بتواند راه غلبه بر این بیماری را هموار کنند.

انتهای پیام/3264

منبع: فارس

کلیدواژه: عبادی زاده امام جمعه کرونا هرمزگان بندرعباس ملت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۳۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد مصلحی افزود: مهم‌ترین استاندارد ما پیمایش ملی سلامت روان است که ۱۰ سال یکبار بررسی می‌شود که پژوهش بسیار سنگین و پُر هزینه‌ای است که با نمونه گیری گسترده در کشور در سال ۱۴۰۱ به نتیجه رسیده و سال ۱۴۰۲ تحلیل داده‌های آن انجام شده است.

وی در پاسخ به این سوال که نتایج پیمایش ملی سلامت روان چه زمانی منتشر می‌شود، گفت: ما امیدواریم که بتوانیم این پژوهش را اوایل تابستان به نتیجه قطعی برسانیم و چون انتشار بین المللی خواهد داشت در کشور هم اعلام خواهیم کرد و با انتشار آن می‌توانیم آمار دقیق افسردگی و دیگر اختلالات روانی را به طور رسمی اعلام کنیم.

مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت افزود: آنچه را اکنون به طور قطعی می‌توان عنوان کرد این است که بار بیماری افسردگی به تنهایی دومین رتبه را در بار بیماری‌های بعد از بیماری‌های اسکلتی عضلانی در کشور دارد و وقتی بار بیماری افسردگی با اختلالات اضطرابی که در رتبه ششم بار بیماری‌های کشور است، جمع شود؛ این دو بیماری در مجموع بار بیماری‌های روانی را در کشور به خود اختصاص می‌دهند که این موضوع نیاز به یک تمرکز ویژه دارد.

مصلحی با بیان اینکه وضعیت‌های جهانی بر اساس مرزهای جغرافیایی و سیاسی تقسیم نمی‌شوند بلکه بر اساس فرهنگ‌ها تقسیم می‌شوند، افزود: به طور مثال در خصوص آسیب روزافزون و بسیار جدی مثل مساله خودکشی در همه کشورهای جهان از جمله کشور ما در حال افزایش است، اما به کشورهای اسلامی که می‌رسد ناگهان می‌بینیم که یک اختلاف معناداری در میزانش هست، رشدش شبیه هم است، اما اگر آنجا ۱۶ در صد هزار است اینجا حدود ۶ تا ۷ در صد هزار نفر است و علتش این است که اینجا باورهای مذهبی و عقاید دینی به عنوان عامل محافظت کننده‌ای است که ممکن است فرد آرزوی پایان زندگی کند، اما اقدام را به تأخیر می‌اندازد. در منطقه ما گزارش‌ها به نحوی است که به طور جدی ما را مستثنی از کل دنیا نمی‌کند.

وی ادامه داد: وضعیت سلامت روان ما مثل سایر کشورهای دنیا نیاز به مداخله و ورود جدی دارد، اما در عین حال باید با شاخص‌های یکسانی کشورها را با هم مقایسه کرد، چراکه ممکن است گزارشی بر اساس ملاک‌های سبک زندگی و کیفیت زندگی باشد که این یک عددی در می‌آید که باید با کشورهای دیگر مقایسه کرد، اما ممکن است گزارشی مثل پیمایش ملی سلامت روان بر اساس اختلالات متعدد و اختلالات خفیف و شدید و متوسط باشد که داده‌های جهانی دقیقاً مبتنی بر این سنجه نیست، بنابراین برای آنکه ما وضعیت را به درستی بفهمیم نیاز داریم که وضعیت کشورمان را با یک مقیاس واحدی با کشورهای مختلف دنیا بفهمیم به همین خاطر ما باید گزارش‌های سازمان جهانی بهداشت را مورد تاکید بیشتری قرار دهیم.

مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که مسئولان کشور ما به خصوص مسئولان وزارت بهداشت باید در خصوص سلامت روان جامعه و افراد اهتمام کامل داشته باشند، گفت: در چهار سطح باید از عوامل خطر سلامت روانی اجتماعی جلوگیری کرد؛ اول، سطح حاکمیتی با توزیع متوازن ثروت و رفع تبعیض‌ها؛ دوم، سطح مردمی با مشارکت فعال در جلوگیری از عوامل خطر؛ سوم، در سطح خانواده با آموزش مهارت‌های زندگی و فرزند پروری و چهارم، سطح فردی با انتخاب‌های بازدارنده به جای انتخاب‌های پرخطر است.

مصلحی با بیان اینکه توجه به سلامت روان با تحت پوشش بیمه قرار دادن خدمات این حوزه در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد، افزود: برای نخستین بار یک روز از هفته سلامت، با هدف توجه دادن جامعه و مسئولان به اهمیت سلامت روان به نام «سلامت خانواده؛ سلامت روانی و اجتماعی» نامگذاری شد.

وی با بیان اینکه افزایش تعداد مراکز سراج به منظور افزایش دسترسی افراد به خدمات سلامت روان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های وزارت بهداشت است، گفت: اعتبارات حوزه سلامت روان به ۵ برابر افزایش پیدا کرد ما برنامه‌ای به عنوان سراج (سلامت روانی اجتماعی) داشتیم، مراکزی که خدمات رایگان سلامت روانی اجتماعی طولانی مدتی را ارائه می‌دهند، این مراکز در گذشته ۲۳ مرکز بود در ۶ ماه گذشته ما تعهد ایجاد ۱۰۰ مرکز را از وزارت بهداشت داشتیم که تا الان تا ۳ برابر افزایش پیدا کرده و تا ماه‌های آینده به ۱۰۰ مرکز افزایش می‌یابد.

کد خبر 6088257 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ ۸.۴۲ هزار سمنانی را تحت پوشش خواهد برد
  • پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ سمنان کلنگ زنی شد
  • روزنامه جمهوری اسلامی: دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • خدمات رایگان ۳۳۰۰ روانشناس در مراکز جامع سلامت
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • شمسایی: باید مراقب سلامت بازیکنانمان باشیم/پله به پله جلو می‌رویم