Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-16@21:25:33 GMT

کیت های ایرانی تشخیص کرونا وارد بازار شد

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۳۷۵۴

حسین وطن پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آمورش ایرنا اظهار داشت: این شرکت تجربه بالایی در طراحی و ساخت کیت های تشخیصی دارد و موفق به ساخت این محصول شده است.
وی با اشاره به اینکه چند شرکت در فراخوان وزارت بهداشت، برگزیده شده اند، گفت: تعدادی شرکت دانش بنیان سازنده کیت های تشخیص کرونا برگزیده شده و محصول آنها به انستیتو پاستور ایران معرفی شد تا محصولات مورد ارزیابی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وطن پور ادامه داد: تولیدات یکی از این شرکت ها پس از کسب محوز از مبادی ذیربط و تایید انستیتو پاستور ایران، وارد بازار شده و امید است تولیدات بقیه شرکت ها هم به زودی وارد بازار شود.
وی با تاکید بر امکان خودکفایی در این حوزه، گفت: این کیت با استانداردهای سازمان بهداشت جهانی تولید شده و  انستیتو پاستور این محصول را تست و با کیت های خارجی مقایسه می کند.

وطن پور، کیفیت این کیت ها را در حد مشابه خارجی اعلام کرد و گفت: این شرکت ها قابلیت صادرات این محصول به سایر کشورها را دارند.

مدیر توسعه کسب و کار شرکت دانش بنیان پیشتاز طب زمان در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: سری اول کیت تشخیص کرونا تولید و به تعدادی از آزمایشگاه های  تشخیص کرونا تحویل شده است.
وحید یونسی با اشاره به اینکه اولویت ما آزمایشگاه هایی هستند که مجوز انجام تست را از وزارت بهداشت اخذ کرده اند، گفت: کیفیت و عملکرد این محصول توسط انستیتو پاستور ایران تایید و مجوز فروش آن از طریق اداره کل تجهیزات پزشکی دریافت شده است.

وی اظهار داشت: در سری اول ۲۰ هزار تست تولید شد و در سری های بعدی تولید به ۸۰ هزار عدد در هفته خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه فعلا توان تولید هفتگی ۸۰ هزار تست تشخیصی کرونا در شرایط استاندارد ISO ۱۳۴۸۵ و GMP را داریم، افزود: ما قول ۴۰۰ هزار تا ۵۰۰ هزار تست را تا ماه آینده دادیم و به لحاظ مواد اولیه مورد نیاز هم مشکلی نداریم.

مدیر توسعه کسب و کار شرکت دانش بنیان پیشتاز طب زمان بیان داشت: مطالعات را چند روز قبل از بروز بیماری در ایران آغاز کردیم و موفق به طراحی و ساحت کیت تشخیص کرونا شدیم.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت روز جمعه با اعلام آخرین آمار ابتلا به کرونا در کشور گفت: تاکنون ۳۲ هزار و ۳۳۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۴۴ بیمار دیگر تعداد کل موارد فوت به ۲۳۷۸ نفر رسید، ۱۱ هزار و ۱۳۳ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: انستیتو پاستور تشخیص کرونا کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۳۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری خوزستان برای افزایش سه درصدی سهم نیشکر از بازار کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، عبدعلی ناصری بیان کرد: این سند راهبردی بر چهار محور سرمایه انسانی، محیط‌زیست، توسعه و تکمیل زنجیره ارزش و تقویت تحقیق و توسعه تمرکز دارد.

وی با تاکید بر عزم همگانی برای تحقق اهداف سند راهبردی، از تمامی مدیران نیشکری خواست تا با تعهد و جدیت، برنامه‌های این سند را در واحد‌های تحت مدیریت خود اجرا کنند؛ افزایش سه درصدی سهم نیشکر از بازار شکر کشور یکی از اهداف کلیدی این سند راهبردی است.

ناصری دراین‌خصوص گفت: با دستیابی به این هدف، سهم این صنعت از بازار شکر کشور به ۳۸ درصد می‌رسد و جایگاه نیشکر با تولید ۸۰۰ هزار تن شکر، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین تولیدکنندگان این محصول تثبیت خواهد شد.

مدیرعامل توسعه نیشکر همچنین بر ضرورت توسعه صادرات محصولات جانبی نیشکر تاکید کرد و افزود: یکی دیگر از برنامه‌های راهبردی این شرکت، کسب ۴۰ درصد درآمد از محل صادرات این محصولات است.

ناصری با اشاره به تنوع محصولات جانبی نیشکر از جمله الکل طبی، خمیرمایه، ام. دی. اف، خوراک دام و محصولات پلی‌اتیلن، خاطرنشان کرد: این محصولات دارای بازار‌های صادراتی مناسبی هستند و می‌توانند سهم قابل‌توجهی در افزایش درآمد شرکت‌ها داشته باشند و بهبود و توسعه تولید، از دیگر محور‌های این سند راهبردی است.

ناصری دراین‌خصوص اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، شاهد تنوع در تولید محصولات و همچنین عرضه آنها در بسته‌بندی‌های متنوع متناسب با نیاز مصرف‌کننده خواهیم بود.

وی در ادامه بر توسعه بازار صادرات محصولات الکل طبی و خمیرمایه تاکید کرد و گفت: این امر از طریق تقویت و متنوع سازی روش‌های فروش و برندسازی، بازاریابی و تبلیغات صورت می‌گیرد.

مدیرعامل توسعه نیشکر از عبور کشت و صنعت امام خمینی (ره) و شرکت خمیرمایه و الکل رازی از ظرفیت اسمی تولید خبر داد و این عبور را نشان‌دهنده عزم و اراده راسخ مجموعه نیشکر برای تحقق جهش تولید در سال جاری دانست.

وی تأکید کرد که برنامه‌ریزی مدیران عامل و اعضای هیات‌مدیره کشت و صنعت‌ها و شرکت‌های تابعه باید به‌گونه‌ای باشد که تا پایان سال مالی ۱۴۰۵-۱۴۰۴، تمامی این واحد‌ها از ظرفیت اسمی خود عبور کرده و به جهش تولید دست پیدا کنند.

ناصری، احیای هفت‌تپه را یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های سه سال گذشته در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی این شرکت دانست و از تلاش و تعهد کارگران این مجموعه برای بازگشت دوباره به چرخه تولید قدردانی کرد.

وی همچنین بر لزوم بازسازی و نوسازی کارخانه شکر هفت‌تپه و بازنگری در شیوه کاشت، داشت و برداشت نیشکر برای رسیدن به ظرفیت اسمی و شکوفایی کامل این واحد نیشکری تاکید کرد.

دکتر ناصری بر ضرورت استفاده از روش‌های جدید در مدیریت مزرعه و پایش مزارع تاکید کرد: در سال پیش رو از هوش مصنوعی و ابزار‌های ماهواره‌ای برای انجام بهتر این کار استفاده می‌شود.

تشکیل کمیته‌های سرمایه‌گذاری، بورس، ریسک و دانش‌بنیان، راه‌اندازی بنگاه‌های زودبازده، جذب سرمایه و راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی، توسعه کسب‌وکار و کارآفرینی سازمانی، بهینه‌سازی مصرف منابع مطابق با استانداردها، توسعه تحقق و توسعه با همکاری موسسه آموزش و تحقیقات توسعه نیشکر، بهبود تعامل و ارتباط موثر با جوامع پیرامونی در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، بهبود و توسعه پشتیبانی و زیرساخت، پشتیبانی از تولید باهدف توسعه درآمد‌ها از محور‌های دیگری بود که مدیرعامل توسعه نیشکر در ذیل سند راهبردی به تشریح آن پرداخت.

دیگر خبرها

  • حرکت به سمت تولید ناب؛ راهبرد اصلی شرکت زامیاد در سال ۱۴۰۳/ معرفی دو محصول جدید زامیاد به بازار
  • دستیابی متخصصان ایرانی به فن آوری نور‌های مصنوعی
  • رفع انحصار تأمین داروی فاکتور ۸
  • تولید ماده ضدرسوب ایرانی با ۲۰۰ هزار میلیارد تومان صرفه‌جویی
  • افزایش عمر موتور خودروها با تولید محصول ضد رسوب ایرانی
  • رفع انحصار تأمین فاکتور ۸ و نزدیک شدن به خودکفایی
  • انحصار فاکتور ۸ بیماران هموفیلی شکسته شد
  • رفع انحصار تامین فاکتور ۸ و نزدیک شدن به خودکفایی
  • موفقیت متخصصان ایرانی در مسیر تولید خوارک دام، طیور و آبزیان
  • هدفگذاری خوزستان برای افزایش سه درصدی سهم نیشکر از بازار کشور