Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-23@07:41:35 GMT

نامه مشترک ایران و روسیه برای لغو تحریم‌ها

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۳۸۳۵

نامه مشترک ایران و روسیه برای لغو تحریم‌ها

وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد: گروه کشورهای حامی منشور ملل متحد از جمله ما و ایران در نامه‌ای مشترک به دبیر کل سازمان ملل خواستار لغو تحریم های یکجانبه در مورد کشورها با توجه به شیوع کرونا در سطح جهانی شده ایم.

به گزارش ایرنا، وزارت خارجه روسیه در بیانیه ای اضافه کرد: گروه کشورهای مدافع منشور ملل متحد که اعضای آن را روسیه، ایران، ونزوئلا، چین، کره شمالی، کوبا، نیکاراگوئه و سوریه تشکیل می دهند، نامه مشترکی به آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل ارسال کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه گفته شده است: در این نامه خواستار لغو فوری و کامل تحریم های یکجانبه شده ایم که مانع تلاش کشورها در مبارزه موثر با بیماری همه گیر کرونا می شود.

«روسیه بطور مستمر مخالف بکارگیری تحریم های یکجانبه است که مغایر با قوانین بین المللی است و آسیب های جدی به توسعه اجتماعی و اقتصادی کشورها وارد می کند.»

در ادامه بیانیه امده است: بر این باوریم که با توجه به شیوع گسترده بیماری کرونا، مساله لغو این گونه موانع ازجمله برای تامین تجهیزات و لوازم پزشکی از سوی کشورهای هدف تحریم ها، اهمیت خاص می یابد.

«نظام تحریمی شورای امنیت حذف کالاهایی که ماهیت انسانی دارند از فهرست تحریم ها را پیش بینی کرده است. باید این ساز و کارها کار می کردند و بخاطر ملاحظات سیاسی برخی کشورها دچار نقص نمی شدند.»

در بیانیه خاطرنشان شده است: فقط از این طریق می توان پیامدهای زیانبار تحریم ها را برای مردم حذف کرد. در مجموع زمان آن فرا رسیده است که به بازنگری تحریم های شورای امنیت برای تامین ماهیت واقعی این تحریم ها پرداخت و به این نکته فکر کرد که برخی مساعدت ها در طبقه بندی انساندوستانه قرار گیرد.

گفتنی است امریکا تنها تحریم کننده یکجانبه در سطح جهانی است و تاکنون انواع تحریم های غیرقانونی در مورد کشورهایی همچون ایران، روسیه، ونزوئلا و کوبا وضع کرده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ایران روسیه تحریم ها تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۳۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات نفت چین از روسیه در ماه مارس افزایش یافت

اداره کل گمرک چین از افزایش قابل‌توجه واردات نفت این کشور از روسیه در ماه مارس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌های اداره کل گمرک چین روز شنبه (یکم اردیبهشت‌ماه) نشان داد واردات نفت این کشور از روسیه با خط لوله و از مسیر دریا در ماه مارس با ۱۲.۵ درصد افزایش نسبت به سال گذشته میلادی به ۱۰ میلیون و ۸۱۰ هزار تن (روزانه ۲ میلیون و ۵۵۰ هزار بشکه) رسید.

این رقم بسیار نزدیک به واردات ماهانه بی‌سابقه پیشین چین در ژوئن ۲۰۲۳ است که ۲ میلیون و ۵۶۰ هزار بشکه در روز بود.

با وجود تشدید تحریم‌های ایالات متحده آمریکا علیه روسیه، هفت نفتکش تحریم‌شده روس در ماه مارس محموله‌های نفت «سوکول» را در پایانه‌های چین تخلیه کردند.

در سه ماه گذشته به‌دلیل مشکلات مربوط به پرداخت و تحریم شرکت‌های کشتیرانی و کشتی‌های حامل نفت، بیش از ۱۰ میلیون بشکه نفت عرضه‌شده از پروژه ساخالین-۱، واحدی از شرکت روسنفت روسیه، در مخازن نگهداری می‌شد.

انباشت نفت خام روسیه برای ذخیره‌سازی در ذخیره‌سازی‌های راهبردی ازسوی شرکت ملی نفت فلات قاره چین نیز باعث افزایش واردات پکن از مسکو شده است.

شرکت مشاوره کپلر پیش‌بینی می‌کند واردات دریایی نفت روسیه به رقم بی‌سابقه یک میلیون و ۸۲۰ هزار بشکه در روز برسد که ۴۴۰ هزار بشکه از آن نفت نوع «سوکول» و ۹۶۷ هزار بشکه نفت خام نوع ئی‌اس‌پی‌او است.

با وجود تحریم‌های غرب و محدودیت قیمت نفت خام روسیه، این کشور در سال ۲۰۲۳ با صادرات ۲ میلیون و ۱۴۰ هزار بشکه نفت در روز بزرگ‌ترین عرضه‌کننده نفت خام به چین بود.

‌روسیه هماهنگ با دیگر اعضای اوپک‌پلاس (سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش) تصمیم گرفت به‌منظور حمایت از قیمت‌های انرژی، کاهش داوطلبانه روزانه ۳۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت خام خود را در سه ماه نخست امسال ادامه دهد.

واردات نفت خام از عربستان که پیش‌تر بزرگ‌ترین تأمین‌کننده نفت چین به‌شمار می‌رفت، در ماه مارس با ۲۹.۳ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال گذشته میلادی به ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تن معادل یک میلیون و ۴۸۰ هزار بشکه در روز رسید.

عربستان اعلام کرده است کاهش داوطلبانه یک میلیون بشکه‌ای تولید نفت خود را تا پایان ژوئن ادامه می‌دهد و به این ترتیب روزانه حدود ۹ میلیون بشکه نفت تولید می‌کند.

دیگر خبرها

  • «میر» روسیه در ایران فعال می‌شود | جزئیات پیوستن ایران به شبکه کارت‌های اعتباری روسیه
  • ایران به زودی به شبکه کارت‌های اعتباری روسیه می‌پیوندد
  • نگرانی صهیونیستی از گسترش همکاری‌های نظامی
  • نگرانی اینترنشنال از تحویل سامانه اس۴۰۰ روسیه به ایران | این سامانه چه توانایی دارد؟
  • همایون اسعدیان نماوا را تحریم کرد / بیانیه نماوا
  • چالش‌های سیاست خارجی در ۱۴۰۳؛ ایران با کدام پرونده‌های مهم روبروست؟
  • تدارکات نظامی آمریکا برای اوکراین از سر گرفته خواهد شد
  • واکنش رسمی روسیه به کمک جدید آمریکا به اوکراین
  • هشدار به قضات لاهه؛ اگر در کنار ایران و حماس و متحدان پوتین بایستید تحریم خواهید شد!
  • واردات نفت چین از روسیه در ماه مارس افزایش یافت