Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور از پرداخت مبلغ 5 میلیون تومان به ازای هر مرکز بهبودی اقامتی( کمپ‌های درمان اعتیاد و ‌TC ها) به منظور جبران  بخشی از خسارات ناشی از شیوع کرونا خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، فرید براتی سده با اشاره به اقدامات سازمان بهزیستی کشور در خصوص جلوگیری از شیوع ویروس کووید19 در بین معتادان بی‌خانمان مستقر در پاتوق‌ها گفت: این طرح با همکاری موسسات و مراکز کاهش آسیب دارای مجوز در استان‌های مختلف با هدف ارائه آموزش و تحویل ابزار و امکانات ضد عفونی به پرسنل موسسات و مراکز کاهش آسیب، آموزش و ارائه مواد شوینده و ضد عفونی کننده به افراد مستقر در پاتوق‌ها، ضدعفونی کردن محیط زندگی افراد، ارائه بسته‌های حمایتی و غذایی مناسب و غربالگری و شناسایی علایم اولیه در معتادان بی خانمان مستقر در پاتوق‌ها در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه این طرح با ابلاغ بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی و بسته‌های آموزشی و با هماهنگی با موسسات و مراکز کاهش آسیب شروع شده است، افزود: در حال حاضر فرایند اجرایی طرح مذکور در سطح کشور در محیط‌ها و محل‌های حضور معتادان بی خانمان انجام می‌شود و مجریان در ‌حال ارائه خدمات و شناسایی موارد احتمالی هستند.
براتی سده با بیان اینکه بودجه این طرح با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر تامین شده است، اظهار کرد: به این ترتیب علاوه بر اجازه هزینه تا سقف 25درصد از اعتبارات کاهش آسیب پرداخت شده به استان‌ها، در چند مرحله سازمان بهزیستی نیز بودجه‌هایی را به این به این طرح  اختصاص داده است.
وی در ادامه با اشاره به پرداخت مبلغ 700 هزار تومان به ازای هر مرکز کاهش آسیب و تیم‌های سیار و موبایل ون(موبایل کلینیک)، تصریح کرد: همچنین برای این منظور مبلغ یک میلیارد و 700 میلیون تومان در آخرین روز سال 98 واریز شد. همچنین ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز مبلغ 4.5 میلیارد تومان برای طرح فوق اختصاص داده است.
معاون توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: در این طرح بار اصلی بر عهده تیم‌های سیار کاهش آسیب و موبایل ون(موبایل کلینیک‌های) کاهش آسیب است و در موارد مورد نیاز از سایر سرویس‌های کاهش آسیب نیز استفاده خواهد شد.
براتی سده با تاکید بر اینکه براساس اعلام موسسات و ادارات کل بهزیستی استان‌ها تاکنون موارد مشکوکی یافت شده که با هماهنگی اورژانس و مراکز بهداشتی درمانی ارجاع و تحت بررسی قرار گرفته اند، توضیح داد: خوشبختانه جواب آزمایش این موارد اکثرا منفی بوده است. سازمان بهزیستی علاوه بر بودجه‌های فوق به منظور مقابله با کرونا و جبران بخشی از خسارات مبلغ 5 میلیون تومان هم به ازای هر مرکز بهبودی اقامتی(کمپ های ترک اعتیاد و تی سی ها) اختصاص و به استان‌ها واریز کرده است.
به گفته وی در حال حاضر تعداد 1200 مرکز اقامتی درمان اعتیاد  در سطح کشور فعالند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پرداخت خسارات کرونا سازمان بهزیستی درمان اعتیاد کاهش آسیب استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۳۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواجهه خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های کمرشکن سلامت

به گزارش­ ­­­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ ­­­بابک نگاهداری در حاشیه نشست دبیرخانه دائمی مقابله با فقر، فساد و تبعیض، به راهکار‌هایی برای محافظت مالی در برابر مخارج کمرشکن سلامت در ایران اشاره و اظهار کرد: این مخارج به دلیل بالا بودن سهم پرداخت هزینه‌های سلامت از جیب مردم، پایین بودن ظرفیت درآمدی خانوار، ضعیف بودن سازوکار‌های پیش پرداخت و تجمیع ریسک در تأمین مالی مراقبت‌های سلامت، ایجاد می‌شود. ­ وی بیان کرد: کشور‌ها می‌توانند از طریق گسترش طرح‌های مبتنی‌بر پیش‌پرداخت و کاهش سهم پرداخت از جیب، احتمال بروز هزینه‌های کمرشکن خدمات سلامت را کاهش دهند. البته در کنار آن نیاز است که بسته مزایای بیمه‌های سلامت و عمق پوشش خدمات نیز مورد توجه قرار گیرد. ­ رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی، در زمان مناسب برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند، افزود: به همین دلیل ممکن است که با مخارج کمرشکن سلامت مواجه نشوند که این موضوع در محاسبات مخارج کمرشکن سلامت در نظر گرفته نمی‌شود؛ بنابراین موضوع مهم در هنگام بررسی روند مواجهه با مخارج کمرشکن سلامت، روند بهره‌مندی از خدمات سلامت است. ­ نگاهداری گفت:­­ با وجود تأکید بر محافظت مالی از خانوار در برابر مخارج کمرشکن سلامت در قوانین برنامه‌های توسعه و سیاست‌های کلان، سلامت کشور طی سال‌های گذشته این هدف محقق نشده است. رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با تأکید بر اینکه دلیل اصلی عدم تحقق سلامت در کشور، بالا بدون سهم پرداخت از جیب خانوار در هزینه‌های سلامت است، گفت: پایداری و افزایش منابع مالی در دسترس عاملی مهم جهت کاهش پرداخت از جیب هزینه‌های سلامت است. ­همچنین سیاست گذاری برای کاهش هزینه‌های این بخش، نیازمند راهبرد‌هایی برای بهبود همکاری بین بخش‌های مرتبط از طریق تعیین اهداف و ایجاد چشم انداز مشترک است در این راستا لازم است که نقش متولی گری وزارت بهداشت تقویت شده و سازوکار‌های نظارت و ارزیابی سیاست‌های حمایتی طراحی شود. ­ وی با اشاره به نقش رسانه‌ها و اراده مسئولان برای کاهش هزینه‌های سلامت، گفت: ارائه دهندگان خدمات باید در امر سیاست گذاری در این زمینه مشارکت داشته باشند تا سیاست‌ها و تصمیمات کلان، در جامعه هدف، اثرگذار باشد. ­ رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: پیش بینی تغییرات آینده بخش سلامت و برنامه ریزی برای مراقبت‌های سلامت مورد نیاز و آگاهانه تصمیم گرفتن درباره این موضوعات، از دیگر ملزومات برای کاهش هزینه‌های سلامت در کشور است. ­ وی با اشاره به اهمیت بازنگری و بازتعریف سیاست‌های حمایتی برای کاهش هزینه‌های سلامت گفت: در این زمینه باید مداخلات هدفمند برای افزایش محافظت مالی از گروه‌های کم درآمد و آسیب پذیر در برابر هزینه‌های کمرشکن سلامت صورت گیرد. ­ایجاد نظام داده‌ای پویا و به روز جهت ارزشیابی شاخص‌های تأمین مالی نظام سلامت کشور و آگاهی از تغییرات آینده بخش سلامت و مراقبت‌های سلامت نیز در این زمینه اهمیت ویژه‌ای دارد.

دیگر خبرها

  • تلاش شهرداری خاش در کاهش خسارات ناشی از بارندگی در شهر
  • سیل ۱۵۰۰ میلیارد تومان به کهگیلویه وبویراحمد خسارت زد
  • شمار دریافت کنندگان حق پرستاری خانواده محور در البرز افزایش یافت
  • افزایش شور و نشاط اجتماعی در سطح جامعه اعتیاد را کاهش می‌دهد
  • مواجهه خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های کمرشکن سلامت
  • بهزیستی دیلم بر اشتغال افراد درمان‌شده از اعتیاد نظارت داشته باشد
  • حکایت ویلچرهایی که اهدا می‌شوند و مسئولانی که پاسخگو نیستند | پای ما لنگ است و منزل بس دراز
  • ۷۵۰ هزار میلیارد تومان یارانه به طور مستقیم به مردم پرداخت می‌شود
  • مردم تشنه نقش‌آفرینی در حوزه آسیب‌های اجتماعی هستند
  • کاهش ۱۷ درصدی مقرری بگیران بیمه بیکاری