Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت تولید خودروهای سفارشی ایران خودرو (آپکو) از توسعه فعالیت این شرکت برای ارايه قطعات آپشن در محصولات صادراتی ايران خودرو در سال جهش تولید خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از ایکوپرس- کیوان وزیری گفت: به منظور كسب سهم مناسبي از بازارهاي منطقه در صدد هستیم در سال جاری قطعات آپشن را به کشورهاي همسايه صادر كنيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: آپكو متناسب با روحيه و گروه سني افراد، محصولات ايران خودرو به قطعات آپشن تجهيز مي كند. همچنين اين شركت براساس خواست مشتريان 53 قلم آپشن را به صورت نقد و اقساط عرضه خواهد كرد.
وزیری با بيان اين كه یکی از ابزارهای خودروسازی برای افزایش سهم بازار توجه به قطعات آپشن است خاطرنشان کرد: آپکو برنامه توسعه ای ترسیم کرده که در سال جاری رویکردهای متنوعی در مسیر بهبود رضایت مشتریان به اجرا خواهد گذاشت.
مدیرعامل شرکت تولید خودروهای سفارشی ایران خودرو تاکید کرد: آپکو با نیازسنجی از مشتریان محصولات ايران خودرو، خودرو را با قطعات آپشن و با رعايت استانداردهای روز در اختیار متقاضيان قرار می دهد.
وزيري تاكيد كرد: حدود 100 نمايندگي شركت آپكو و نمايندگي هاي فروش و خدمات پس از فروش ايران خودرو آماده عرضه قطعات آپشن به مشتريان هستند.
وی خاطرنشان کرد: قطعات ارايه شده از سوی آپکو دارای شناسنامه کیفیت به عنوان نشان دهنده فرآیندهای طراحی و مهندسی است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران خودرو قطعات آپشن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۴۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۲ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _یکشنبه دوم اردیبهشت_ افت‌وخیز ناچیزی را نسبت به روز گذشته تجربه می‌کند. نوسانات خودروهای داخلی در محدوده قیمتی کمتر از ۱۰ میلیون تومان است اما برخی محصولات مونتاژی و وارداتی، در برخی از موارد بیش از این دامنه با رشد یا کاهش قیمت روبه‌رو شده‌اند.

ساینا دنده‌ای S دوگانه سوز از ابتدای روز دو میلیون تومان افت قیمت دارد و با ۴۵۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

شاهین G از سدان‌های لوکس و رده بالای سایپا ۱۰ میلیون تومان ارزان‌تر از روز گذشته و با ۷۷۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

سمند سورن پلاس بنزینی یکی از سدان‌های پرطرفدار ایران خودرو با رشد پنج میلیون تومانی نسبت به روز گذشته، به کانال ۷۶۰ میلیون تومان رسیده است.

دنا پلاس اتوماتیک یکی از رکوردداران افزایش قیمت در بازار خودروهای داخلی است که ۵۵ میلیون تومان گران‌تر شده و با یک میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۴۹ میلیون تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۶۵ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۵۷ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۸۲۷ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۴۴ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۹۵ میلیون تومان، پژو پارس ۶۸۵ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۲۰ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۸۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک (ارتقا) ۷۸۸ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۴۲ میلیون تومان، رانا پلاس (ارتقا) ۶۴۷ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۲۴ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V2 به قیمت ۹۸۵ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۹۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۶۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، کوییک اتوماتیک ۵۲۸ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۳۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۷۷ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۱ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار محصولات مونتاژی افت و خیز قیمت بیشتری به چشم می‌خورد.

ام‌وی‌ام X۳۳ کراس دنده‌ای یکی از ارزان‌ترین محصولات مونتاژی مدیران خودرو نسبت به روز گذشته هیچ تغییری ندارد و با همان نرخ یک میلیارد و ۹۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

هایما ۸S از جدیدترین خودروهای مونتاژی ایران خودرو نیز امروز بدون تغییر نسبت به روز گذشته و با قیمت یک میلیارد و ۹۹۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

دیگنیتی پرستیژ، گران‌ترین کراس‌اوور مونتاژی بهمن موتور برخلاف دیگر خودروهای بازار، با نرخ دو میلیارد و ۳۹۰ میلیون تومان روز گذشته خرید و فروش می‌شود.

فونیکس تیگو ۸ پرومکس یکی از لوکس‌ترین محصولات مونتاژی بازار نیز با افت ۱۰ میلیون تومانی نسبت به روز گذشته، وارد کانال سه میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان شده است.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۸ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۲۵ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۷۰ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۷۹ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۱۶ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۵۱۶ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۹۸۲ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم دو میلیارد و ۶۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۳۰۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 746297

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۴ اردیبهشت+ جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ رانا و ۲۰۷ امروز چقدر فروخته می‌شوند؟
  •  قدم جدید مدیران خودرو برای رهبری بازار خودروهای برقی در ایران
  • قیمت خودرو امروز ۳ اردیبهشت+ جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کدام خودرو امروز ارزان شد؟
  • فرصت سوزی ممنوع! /نوآوری و خلاقیت، کلید فتح بازار‌های جهانی است
  • قیمت خودرو امروز ۲ اردیبهشت + جدول
  • پنج دهه تلاش، 14 هزار نفر اشتغال و تولید سالانه 58 میلیون قطعه خودرو در کروز
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ دنا گران شد
  • بومی سازی بیش از ۴ هزار قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس