Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@20:28:51 GMT

در فضای مجازی از اعیاد شعبانیه بهره ببریم

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۴۵۵۷

در فضای مجازی از اعیاد شعبانیه بهره ببریم

ایسنا/خوزستان یک مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به پیش رو بودن اعیاد شعبانیه و عدم امکان حضور در مجامع حقیقی به دلیل شیوع ویروس کرونا گفت: باید از طریق ارتباطاتی که وجود دارد و فضای مجازی از این روزها بهره ببریم.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن حسن‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با تبریک اعیاد شعبان و سالروز ولادت امام حسین (ع) اظهار کرد: قطعاً یکی از مهمترین وظایف همه ما مسلمانان به ویژه شیعیان شناخت انسان‌های بزرگی است که خداوند متعال آنها را الگو و سرمشق انسان‌ها قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعاً امام حسین (ع) از چهره‌های بسیار ممتاز در بین این انسان‌ها است.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های امام حسین (ع) بحث حریت و آزادی ایشان بود. البته این ویژگی شامل همه ائمه الهی و پیامبران است اما شرایط زمان و ویژگی‌های آن دوران به امام حسین (ع) این فرصت را داد که این بخش از ویژگی شخصیتی خود را به خوبی نشان دهد؛ حریت، آزادگی، نپذیرفتن ظلم و ذلت نخست در شخصیت درونی امام حسین (ع) شکل گرفت و پس از آن در شکل اجتماعی نمایان شد. بنابراین نخست باید ویژگی‌های اخلاقی امام حسین (ع) را در وجود خود متجلی کنیم و بعد به سراغ نمادهای اجتماعی آن برویم و در چنین شرایطی با خلاءهایی مواجه نخواهیم شد.

این مدرس حوزه علمیه و دانشگاه خاطرنشان کرد: امروز در دوران مختلف به روحیه حریت و آزادگی نیاز داریم. اکنون کشورهای زیادی از جمله ایران با بحران ویروس کرونا مواجه شده‌اند که در این شرایط باید همه دست به دست هم بدهیم و با انسجام، ایثار و فداکاری همانند ایثار کادر بهداشتی و درمانی پیش برویم.

حسن‌زاده بیان کرد: چنین ایثار و فداکاری را در حوزه‌های مختلف اقتصاد، صنعت، مجامع علمی و پژوهش نیاز داریم. در حال حاضر در دوران جمهوری اسلامی به مفاهیم و ارزش‌هایی که در شخصیت امام حسین (ع) متجلی شده نیاز داریم و قدرت، ثروت و سیاست نباید ما را فریب دهد و با همان روحیات دوران انقلاب و دفاع مقدس باید پیش برویم.

وی ابراز امیدواری کرد: با این روحیه ارزشمند از این بحران نیز عبور کنیم. اکنون اعیاد شعبانیه را پیش رو داریم اما امکان حضور در مجامع حقیقی وجود ندارد که باید در این شرایط از طریق ارتباطاتی که وجود دارد و فضای مجازی از این روزها بهره ببریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری اعیاد شعبانیه فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۴۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امشب: مراسم سالگرد آیت‌الله بروجردی در مسجد اعظم قم/ 3 ویژگی مرجع فقید

   عصر ایران- به مناسبت شصت‌و‌پنجمین سالگرد درگذشت مرجع فقید جهان تشیع - آیت‌الله العظمی حسین طباطبایی بروجردی- غروب امروز ( سه‌شنبه 4 اردیبهشت 1403) مراسمی در مسجد اعظم قم برگزار می شود؛ مسجدی که یادگار اوست و تولیت آن با نوادۀ مرجع فقید که اکنون خود از چهره های شاخص حوزۀ علمیه به حساب می‌آید. 

   آیت‌الله فقید البته در سال 1340 خورشیدی درگذشته ولی مطابق سنت حوزوی سالگردها را بر اساس سال قمری محاسبه می‌کنند و از این رو شصت‌و پنجمین سالگرد گفته می‌شود.

   انتخاب حاج شیخ حسین انصاریان به عنوان سخن‌ران هم از این حیث قابل توجه است که بر سنت استقلال مرجعیت و حوزه‌ها از نهادهای قدرت تأکید شود.

   گرامی داشت یاد او بعد از 5

63 یا 65 سال به سبب آن است که از آیت‌الله العظمی بروجردی به عنوان آخرین مرجع تام یاد می‌شود و مراد این است که همه بر سر او توافق و اتفاق نظر داشتند و در حیات او مرجع دیگری چندان مطرح و محل مراجعه نبود. حال آن که بعد از ایشان مراجع متعددی محل مراجعۀ شیعیان بودند و حتی در زمان امام خمینی که در رأس نهاد قدرت رسمی و نظام سیاسی قرار گرفتند نیز مراجع متعدد مطرح بودند و مرجعیت در انحصار امام خمینی نبود که خود در زمرۀ شاگردان برجستۀ مرحوم بروجردی بود.

به بهانۀ انتشار این خبر نقل یاداشت سید مهدی حسینی دورود - دین‌پژوه- هم مناسبت دارد که در کارنامۀ زندگی و فقهی آیت‌الله العظمی بروجردی سه ویژگی و اثرگذاری را برجسته و شاخص دیده و نوشته است: 

1. به احیای حوزه‌ علمیه قم پرداخت و آن را به عنوان نهادی دینی- مردمی، معرفی و پایه های را که حاج شیخ عبدالکریم موسس حوزه بنا نهاده بود تثبیت کرد‌. همچنین حوزه را هم از گزند افراطیون و کج‌اندیشانِ درون و هم از خطرات سیاست و حوادث بیرون مصون داشت.

 2.  دیگری کادر سازی و فراهم ساختن  زمینه حضور عالمان برجسته در بلاد مختلف داخل و خارج کشور و همچنین تشویق دیگر بزرگان برای نوشتن رساله‌های عملیه بود. به‌طوری که در آن تاریخ پر‌آشوب هیچ ردپایی از بی‌تدبیری، تحکّم و آفت سیاست زدگی در روش آقای بروجردی نمی توان یافت.

3. اوضاع کشور و جامعه را آرام نگاه داشته و به دلیل رابطه تعریف شده‌ای که با حکومت از خود بروز داده بود در بین مردم و در چشم حاکمان به خصوص شخص شاه محبوب و مقتدر بود.
  

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آیت الله علوی بروجردی : به عنوان روحانیت ، حوزه و مرجعیت باید از اصل کرامت انسان دفاع کنیم (فیلم)

دیگر خبرها

  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • ربیعی: تعطیلی شنبه توطئه نیست
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • چطور بهار را به بالکن خانه ها ببریم؟ | ایده های برای نگهداری گیاهان در بالکن‌های۲ متری
  • بهره فرهنگی اجلاس پیرغلامان باید در استان کرمان ماندگار شود
  • امشب: مراسم سالگرد آیت‌الله بروجردی در مسجد اعظم قم/ 3 ویژگی مرجع فقید
  • کلیپ پربیننده مهران مدیری در فضای مجازی برای مقایسه قیمت‌ها
  • بازتاب اجرای طرح نور در فضای مجازی
  • آیا معلم بلاگری از لحاظ حقوقی مجاز است؟