Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین موارد مبتلا به ویروس کرونا در اوکراین در ماه مارس مشخص شد و پس از شناسایی این افراد اقداماتی در سطح ملی و محلی صورت گرفت.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، در سوم مارس اولین فرد مبتلا به ویروس کرونا در کشور اوکراین شناسایی شد؛ آزمایش خون مردی اوکراینی در شهر چرنیوتسی که از مسیر زمینی از ایتالیا برگشته بود، پس از چند روز علائم اولیه، مثبت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن، دولت اوکراین اقدامات اولیه در سطح ملی و محلی را برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس آغاز کرد؛ در ابتدای کار، تمام مؤسسات آموزشی نظیر پیش‌دبستانی‌ها، مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل شد. تجمع زیاد مردم و برگزاری رویدادهای عمومی با بیش از ۲۰۰ نفر جمعیت کنسل و بسیاری از مراکز عمومی به روی مردم بسته شد. علاوه بر این، دولت اوکراین هرگونه پرواز هوایی با کشور ایتالیا را ممنوع و تردد از مرزهای کشور را نیز محدود کرد.

مقامات رسمی کی‌یف، پایتخت اوکراین نیز خودجداسازی و قرنطینه‌های عمومی را بر مردم شهر اعمال و به مدت سه هفته تمام سالن‌های تئاتر، سینماها، موزه‌ها، مراکز تفریحی و فروشگاه‌های بزرگ را تعطیل کردند. فرد مبتلا به کووید -۱۹ قرنطینه شد و هیچ گزارش جدیدی مبنی بر ابتلاء افراد بیشتر ارائه نشد تا اینکه در دوازدهم مارس وزارت بهداشت از آلوده شدن دو نفر دیگر، زنی مسن در استان ژیتومیر و مردی ساکن در استان چرنیوتسی که همسرش به تازگی از ایتالیا برگشته بود، خبر داد.

اعضا شورای عالی دفاع و امنیت ملی اوکراین در نشستی تصمیم گرفتند تمام اقدامات لازم را برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا در کشور انجام دهند که بستن مرزهای کشور در اولویت گفتگوهای آن‌ها قرار داشت. دولت اوکراین دستور بسته شدن مرزها را به مدت دو هفته صادر کرد اما به اتباع خارجی اجازه خروج از کشور و باز گشت به کشورهای خود داده می‌شود.

یک شبکه خدمات آنلاین راه‌اندازی شد که مسیر شیوع ویروس کرونا را روی نقشه مشخص می‌کند؛ موارد تائید شده آلوده به کووید -۱۹ روی نقشه به رنگ قرمز، موارد مشکوک به بیماری به رنگ نارنجی مشخص می‌شود و موسساتی که آمادگی خود برای پذیرش افراد مبتلا به ویروس کرونا را اعلام کرده‌اند به رنگ سبز دیده می‌شود.

مقامات رسمی شهر رادومیشل وضعیت اضطراری اعلام کردند، تردد از طریق حمل‌ونقل عمومی برای شهروندان ممنوع و بازارهای عمومی نیز تعطیل شد. پلیس راهنمایی و رانندگی قوانین جدیدی برای حمل و نقل عمومی در این کشور وضع کرد؛ وسایل حمل و نقل عمومی تنها مجاز به سوار کردن ۱۰ نفر هستند و حمل بیش از این تعداد آن‌ها را مشمول جریمه‌های سنگین و حتی حبس خواهد کرد. از طرفی تنها کسانی می‌توانند از طریق وسایل نقلیه عمومی سفر کنند که به طور کامل مجهز به وسایل ایمنی نظیر ماسک و دستکش باشند. هر گونه رفت‌وآمد بین شهرهای مختلف نیز تا پایان دوره قرنطینه، یعنی تا سوم آوریل، برای مردم ممنوع شد.

حدود ۲۵۰ هزار کیت آزمایش فوری از چین وارد اوکراین شد و افراد مشکوک به کووید -۱۹ به طور گسترده‌ای در سراسر کشور مورد آزمایش قرار گرفتند. همکنون مبتلایان به این ویروس در بیمارستان‌ها بستری شدند و مورد مراقبت جدی پزشکان قرار گرفتند. وزیر بهداشت اوکراین اعلام کرد در صورتی که آزمایشگاه‌ها آمار اشتباه را در رابطه با تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا در اختیار مردم قرار دهند یا اقدام به پنهان‌کاری کنند، مجوز آزمایشگاه از آن‌ها صلب می‌شود.

وزیر بهداشت در بیست و سوم مارس وضعیت اضطراری ملی را اعلام کرد اما علیرغم اقداماتی که دولت در پیش گرفت، هر روز تعداد بیشتری از مردم به ویروس کرونا آلوده می‌شوند. در نتیجه نیروهای امنیتی این کشور از مرکز هماهنگی پاسخ به حوادث اروپا-آتلانتیک ناتو درخواست کمک کردند تا از این طریق مانع شیوع کووید -۱۹ در نیروهای نظامی خود شوند. ناتو نیز از شرکای بین‌المللی خود خواست کمک‌های بشردوستانه خود را برای وزیر دفاع اوکراین ارسال کنند.

نیروهای پلیس خودجداسازی را برای مسافرانی که از کشورهای بیگانه به اوکراین آماده بودند، اعمال کرده و از آن‌ها خواسته به مدت ۱۴ روز در قرنطینه بمانند تا از شیوع ویروس کرونا در کشور جلوگیری به عمل آید. این در حالی اتفاق افتاد که نخست وزیر اوکراین اظهار کرد نیازی به اعلام وضعیت اضطرار برای کل کشور نیست و تنها قرنطینه شهرهایی که افراد مبتلا به ویروس در آن‌ها سکونت دارند، کفایت می‌کند.

نظرسنجی‌های انجام شده بین مردم نشان داده است که بیش از ۴۰ درصد اوکراینی‌ها خواهان اعمال اقداماتی سختگیرانه‌تر از سوی دولت هستند و شهردار کی‌یف نیز از وزیر امور خارجه خواست رفت‌وآمد به پایتخت اوکراین را کنترل و افرادی را که به این شهر وارد می‌شوند مجبور به خودجداسازی کنند. در همین حین، با تلاش‌های بی‌وقفه دولت حدود ۸۰ هزار نفر از اوکراینی‌هایی که در خارج از کشور سکونت داشتند به کشور بازگردانده شدند.

بعضی از بیمارستان‌های شهر بخش‌هایی را به مراقبت از افراد خاصی که به بیماری کرونا مبتلا می‌شوند، اختصاص داده‌اند. مرکز بهداشت کی‌یف نیز تعداد ۱۷ مرکز درمانی را مجهز به امکانات و کادر درمانی ویژه کرده است تا در صورت ابتلای مقامات عالی رتبه کشور به ویروس کرونا به طور تخصصی از این افراد مراقبت شود.

کد خبر 416523

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اوکراین ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا آخرین اخبار ویروس کرونا پیشگیری از کرونا شیوع کرونا ابتلا به کرونا درمان کرونا شهرهای جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مبتلا به ویروس کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۴۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۲ نفر به دلیل واژگونی قایق جان باختند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از شینهوا، به گفته مردم محلی و مقامات، تعداد قربانیان یک قایق غرق شده در جمهوری آفریقای مرکزی به ۶۲ نفر افزایش یافته است.

مدیر کل حفاظت مدنی جمهوری آفریقای مرکزی، توماس دیماس، روز دوشنبه به رسانه‌های محلی گفت که ما توانستیم ۶۲ جسد بی جان را بیرون بکشیم. ما از تعداد کل افراد زیر آب اطلاعی نداریم.

وی گفت: افراد بیشتری هنوز مفقود هستند.

این فاجعه زمانی رخ داد که یک قایق حامل بیش از ۳۰۰ نفر بر فراز رودخانه مپوکو در شهر بانگوی، مرکز جمهوری آفریقای مرکزی، واژگون و غرق شد.

کد خبر 6085764

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • تاکید استاندار کرمان بر اقدامات پیشگیرانه از سیل
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شناسایی ۳۰۰ تارنمای فعال در زمینه فروش سوالات کنکور
  • شناسایی ۳۰۰ تارنمای تبلیغ فروش سوالات کنکور و دستگیری ۲۰ متهم
  • اقدامات پلیس فتا در زمینه ارتقای امنیت کنکور سراسری
  • ۶۲ نفر به دلیل واژگونی قایق جان باختند
  • اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از وقوع آتش‌سوزی در شرق تهران
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • دانشمندان واکسنی ساخته‌اند که می‌تواند با هر گونه سویه ویروسی مبارزه کند