Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی شریف بر لزوم پیش بینی های لازم برای استمرار آموزش مجازی حداقل تا پایان فروردین تاکید شد. ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۲ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، هیئت رئیسه دانشگاه شریف با تشکیل جلسه مجازی بر لزوم تداوم فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در دانشگاه شریف تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه که به موضوع ادامه فعالیت دانشگاه بعد از تعطیلات نوروز اختصاص داشت، رشتچیان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی گزارشی از نحوه تشکیل کلاس‌ها ارائه کرد.

بر اساس این گزارش؛ حدود 81 درصد از اعضای هیئت علمی حداقل یکی از روش‌های تدریس غیر حضوری را برای تدریس درس خود انتخاب کرده‌اند و حدود 77 درصد از دروس نظری (845 عنوان درس از 1100 عنوان درس) به روش مجازی در حال برگزاری است.

در ادامه هیئت رئیسه دانشگاه ضمن تشکر از همکاران عضو هیئت علمی و دانشجویانی که با اهتمام و جدیت خود با برگزاری دروس بصورت غیر حضوری مانع ایجاد وقفه در امر آموزش شده اند، از اعضای هیئت علمی که به هر دلیل تاکنون موفق به برگزاری کلاس خود نشده‌اند، درخواست کردند تا در اسرع وقت نسبت به تشکیل کلاس و برگزاری جلسات جبرانی به یکی از روش‌هایی که معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی مشخص کرده است، اقدام کنند.

بسیج دانشجویی دانشگاه شریف طی فراخوانی از دانشگاهیان برای مبارزه با کرونا دعوت به همکاری کرددر نامه معاون وزیر علوم به دانشگاه‌ها؛ محدودیت آموزش مجازی لغو شد/ برگزاری جلسات دفاع الکترونیکیکدام دانشگاه‌ها به خاطر ویروس کرونا «آموزش مجازی» برگزار می‌کنند

در این جلسه مقرر شد معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی پیگیری‌های لازم را از طریق مسئولین دانشکده‌ها و مراکز به‌عمل آورند. همچنین با توجه به ادامه شرایط خاص در کشور و به‌منظور حفظ سلامت دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی، مقرر شد پیش‌بینی‌های لازم برای استمرار فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی بر بستر IT حداقل تا پایان فروردین صورت گیرد و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برای برگزاری جلسات دفاع از پایان نامه‌ها و رساله‌ها و نیز برگزاری سایر دروس به ویژه دروس عملی و آزمایشگاهی برنامه‌ریزی و اقدامات لازم را انجام دهند.

اعضای هیئت رئیسه دانشگاه در پایان بر لزوم حفظ نظم و انضباط فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی و تداوم انجام امور دانشگاه تاکید کردند.    

انتهای پیام/

R1541/P/S1,1412/CT12 واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه شریف ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه شریف ویروس کرونا دانشگاه شریف ویروس کرونا آموزشی و تحصیلات تکمیلی هیئت رئیسه دانشگاه دانشگاه شریف آموزش مجازی اعضای هیئت هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۵۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید برای اثرگذاری در اقتصاد، باید دانش‌بنیان باشد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رهایی، سرپرست دانشگاه امیرکبیر امروز (دوشنبه) در آیین رونمایی از سامانه اسکیلینو (آموزش مهارت‌افزایی و مهارت‌آموزی هدفمند و مبتنی بر نیاز‌های دانشجویان) با اشاره به شعار سال جاری «جهش تولید با مشارکت مردم» و سال‌های گذشته، اظهار داشت: چند سال متوالی است که عنوان تولید در نامگذاری‌های سال توسط مقام معظم رهبری مطرح و تکرار شده است. این نامگذاری برای مراکز علمی و دانشگاهی ما بسیار مهم است از این جهت که ببینیم چه راهکار‌هایی برای تحقق شعار‌ها می‌تواند ارائه شود تا به آن راهکار‌ها دست یابیم.

وی ادامه داد: برای اینکه تولید تاثیر موثری در سطح کشور و در سطح بین المللی داشته باشد، باید در حوزه دانش بنیان قرار گیرد. این موضوع یعنی توسعه تولید دانش بنیان هم در شعار سال هر ساله مطرح می‌شود تا هم در فضای اقتصاد جامعه داخلی و هم در فضای اقتصاد بین المللی، نقش آفرین و موثر باشد.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: ضرورت مشارکت مردم هم در شعار امسال وجود داشت که نشان می‌دهد ایجاد بستر‌های مختلف و امن برای اینکه مردم بتوانند سرمایه گذاری کرده و در تولید نقش داشته باشند، مهم است و برای آن باید برنامه‌ریزی شود، ما هم در دانشگاه اقدامات مختلفی را در این زمینه انجام داده‌ایم.

وی تصریح کرد: یکی از بحث‌ها در حوزه تولید دانش بنیان تربیت نیروی انسانی با اطلاعات مناسب است که دانشجویان باید در تحقق آن نقش جدی داشته باشند. دانشگاه صنعتی امیرکبیر در قالب ۱۸ دانشکده تخصصی تلاش دارد تا دانشجویان تحصیلات خود را با کیفیت مناسبی طی کنند؛ ولی شاید مجموعه اطلاعات آنها برای ورود به بازار کار کافی نباشد.

رهایی ادامه داد: موضوعاتی مانند مباحث مالی، مدیریت کارآفرینی، ارتباط با همکار و کارفرما و ... باید از جنبه‌های مختلف به آنها آموزش داده شود تا راحت‌تر وارد بازار کار شوند.

وی تاکید کرد: ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر از یک سو طرح جامع آموزش مهندسی را از یک جنبه برای بهبود آموزش نیروی انسانی و سامانه مهارت افزایی هدفمند و مبتنی بر نیاز کار برای بهبود آموزش مهارت‌های نرم و مورد نیاز دانشجویان برای ورود به برای بازار کار توسعه داده‌ایم که برای دانشجویان مفید و موثر است و به آنها کمک می‌کند به انواع مهارت‌ها و روش‌های مورد نیاز برای فعالیت‌های کارآفرینی مجهز شوند و از طرف دیگر از مهاجرت آنها هم جلوگیری می‌کند.

حمایت ۳ و نیم میلیارد تومانی از پایان‌نامه‌ها

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر هم در این نشست اظهار داشت: آموزش‌های سامانه اسکیلینو همه ویژگی‌های یک کلاس درس را به خوبی در خود دارد؛ به دلیل محدودیت‌های دوره‌های برخط که باید در فضا‌های مجازی مشخص با تعداد مشخصی دانشجو برگزار شود، آموزش‌ها را به صورت آفلاین هم در این سامانه در اختیار دانشجویان قرار داده‌ایم.

محمدجواد عامری شهرابی با اشاره به جایگاه دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه بندی‌های مختلف دانشگاه‌ها در کشور و در سطح بین‌المللی اظهار داشت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر سعی می‌کند در عرصه‌های مختلف وارد شود و برای کارآفرینی و اشتغال دانشجویان نیز طرح‌هایی را توسعه داده است. این سامانه در ادامه فعالیت‌های قبلی دانشگاه و با هدف بهبود ارتباط با صنعت طراحی و در ادامه توسعه داده شده است.

وی با تاکید بر اهمیت ارتباط اساتید با صنایع گفت: طی سال‌های اخیر سطح و تعداد پروژه‌های همکاری دانشگاه با صنایع ارتقا یافته است، اما ما به این امر بسنده نکردیم و این سامانه را راه اندازی کردیم تا دانشجو‌ها را هم بیشتر و بهتر با صنایع مرتبط کنیم.

عامری افزود: دانشجو‌ها در دانشگاه صنعتی امیرکبیر آموزش‌های خیلی خوبی می‌بینند ولی برای وارد شدن به بازار کار کافی نیست. یکی از اقدامات ما برای ورود این دانشجویان به صنایع، حمایت کردن از پایان نامه‌هایی بوده که در راستای نیاز‌های صنایع طراحی شده بودند و در سال گذشته به اندازه سه و نیم میلیارد تومان از این پایان نامه‌ها حمایت شد.

سامانه مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی هدفمند مبتنی بر بازار کار (اسکیلینو) برای توسعه مهارت‌های نرم دانشجویان سراسر کشور، به همت محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر توسعه یافته است و امروز رونمایی شد. هدف از توسعه سامانه اسکیلینو با آموزش اساتید مجرب، مهارت افزایی هدفمند و مبتنی بر بازار کار دانشجویان همچنین شبکه سازی حضوری و برخط آنها است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل شورای اقامه نماز در روستاهای همدان
  • تقویم آموزشی مدارس تغییر می‌کند
  • برگزاری آزمون شبه‌نهایی پایه دهم و یازدهم برای اولین‌بار
  • ایران موفق به ساخت دستگاه آموزشی الکتروهیدرولیک شد
  • هشدار درباره برگزاری اردو‌های تیم های تهرانی و فعالیت مدیربرنامه‌ها
  • انتقاد یک مربی از برگزار نشدن دوره‌های کوهنوردی در خوزستان
  • تولید برای اثرگذاری در اقتصاد، باید دانش‌بنیان باشد
  • بیانیه دانشگاه شریف در واکنش به حمله ایران به رژیم صهیونیستی
  • ساخت دستگاه آموزشی الکتروهیدرولیک توسط متخصصان داخلی
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس در انتظار تایید مجلس