Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-19@22:54:25 GMT

مسئولیت اجتماعی شرکت ها در مقابله با ویروس کرنا

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۵۰۴۰

مسئولیت اجتماعی شرکت ها در مقابله با ویروس کرنا

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان علی اصغر جمعه ای رئیس اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی سمنان در این نشست گفت : از زمان شیوع این ویروس منحوس ستاد مقابله با کرونا در محل اتاق بازرگانی، صنایع ،معادن و کشاورزی تشکیل شده و برنامه های منظمی تا کنون تدوین شده است 
رئیس اتاق سمنان گفت : با همت فعالین معین اقتصادی ، توانسته ایم تجهیزات و ملزومات پزشکی به بیمارستان درگیر کرونا اهدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد : این تجهیزات شامل دستگاه اکسیژن ساز ، شش دستگاه ونتیلاتور ، یک دستگاه شوک الکترونیکی و تعداد ۳۳۳۸۰ ملزومات پزشکی شامل گان ، دستکش لاتکس ، انواع ماسک ، لباس های یکپارچه بوده که توسط فعالین اقتصادی را محوریت اتاق بازرگانی به شبکه درمان استان اهدا شده است،

جمعه ای اضافه کرد : بخش کمک های دوم اتاق بازرگانی صنایع ، معادن و کشاورزی در حال تهیه می باشد  زمانی که  این تجهیزات و ملزومات پزشکی  دریافت شود بصورت بسیار سریع به شبکه درمان رسانیده خواهد شد.
جمعه ای از صاحبان کسب کار درخواست نمود تا نسبت به مسوولیت اجتماعی در مقابله با کرونا اهتمام بیشتری داشته باشند 
حمید علوی عضو هیات رئیسه اتاق یکپارچگی کمک های بخش خصوصی را مهم خواند و اظهار داشت :  فعالین اقتصادی از ابتدا تمام قد در کنار شبکه درمان بوده اند و توانسته اند کمک های قابل توجه ای را تهیه نمایند 

وی متذکر شد: باید از اهدا  کمک های بخشی اجتناب شود و سعی نماییم نیازها احصا و بصورت متمرکز کمکها ارسال بشود 
حمید علوی تصریح کرد : با توجه به منویات رهبری باید تولید را با محوریت نوآوری و کیفیت مدیریت نماییم ، مسئله کرونا مقطعی است اما توجه ها باید به سمت جهش تولید متمرکز بشود 

شهرام پرویز عضو هیات نمایندگان اتاق در این نشست گفت : شرایط ایران نسبت به کشورهای اروپایی بسیار مناسب و مساعد است تا آنجا که توانسته ایم عرضه و تقاضا را به درستی مدیریت نماییم 

وی ادامه داشت : آمریکا و کشورهای اروپایی تولید کننده تکنولوژی هستند لذا در تهیه این اقلام دچار بحران شده اند و مجبور هستند ملزومات پزشکی خود را از کشورهای دیگر تامین‌نمایند 
در ادامه این نشست شرایط کار و تولید در سال جاری مورد بحث و تبادل قرار گرفت 
قابل ذکر است  فعالین اقتصادی تا کنون بیش از ۲/۵ میلیارد تومان کمک نموده اند و در حال تلاش تامین  الباقی نیازهای پزشکی و درمانی استان  است.

48

کد خبر 1370024

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان ملزومات پزشکی اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۵۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری به مسئولان

علی رغم فیلترینگ جمعیت بسیار زیادی در کشور از این شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده استفاده می‌کنند و هم مردم و هم فیلترکنندگان به این نکته واقف هستند.

به گزارش عصر ایران، در برنامه اسکار مهران مدیری که در شبکه نمایش خانگی در حال پخش است برای هر شرکت کننده که کمترین امتیاز را کسب کرده باشد به عنوان جریمه، در نظر گرفته‌اند که یک مسئولیت اجتماعی انجام دهد برای مثال آن هنرمند که در یک قسمت کمتر از بقیه امتیاز به دست آورده است باید به سرای سالمندان رفته و با هدیه بردن آن‌ها را خوشحال کند.

در بعضی قسمت‌ها از هنرمندی درخواست می‌شود که در صفحه اجتماعی که دارد و به صراحت هم گفته می‌شود مثلا برای ۳ ماه در صفحه اینستاگرامی که دارید هفته‌ای یک کتاب را به مخاطبانت معرفی کنید، هنرمند هم با کمال میل حاضر به انجام چنین فعالیتی در قالب یک «مسئولیت اجتماعی» است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

نکته جالب توجه این است که در کشور ما شبکه اجتماعی اینستاگرام فیلتر است، ولی برای انجام یک مسئولیت اجتماعی از آن کمک گرفته می‌شود! قطعا یک جای کار می‌لنگد.

واقعیت این است که علی رغم فیلنرینگ جمعیت بسیار زیادی از این شبکه اجتماعی استفاده می‌کنند و هم مردم و هم فیلترکنندگان به این نکته واقف هستند. آمار استفاده ایرانیان از شبکه‌های اجتماعی هم که موجود است. علاوه بر این شبکه اجتماعی اینستاگرام در کشور ما یک کاربرد چند منظوره پیدا کرده است که شاید در بسیاری از کشور‌های دیگر اصلا به این گونه نباشد.

اینستاگرام در ایران هم شبکه اجتماعی است که افراد در آن عکس‌ها و خاطرات و اتفاقات روزمره را به اشتراک می‌گذارند و هم برای بسیاری یک درگاه اقتصادی و کسب درآمد است، حتی کارکرد رسانه‌ای هم دارد و به همین دلیل بسیاری از خبرگزاری‌ها، سایت‌ها، سازمان‌ها، نهاد‌ها و ... جهت اطلاع رسانی به مخاطب از صفحه اینستاگرام خود بهره می‌برند و هم یک پلتفرم آموزشی برای بسیاری رشته‌های شغلی و فنون محتلف است.

حال با توجه به این همه کارکرد چرا اینستاگرام فیلتر است؟ واقعا این فیلتر کردن هیچ دستاوردی داشته است؟ بزرگترین خروجی این فیلترینگ این نکته است که مردم به هر شکلی شده و از هر طریقی فیلترینگ را دور می‌زنند و در ایسنتاگرام فعالیت خود را ادامه داده‌اند.

از طرف دیگر یک بازار مبسوط هم برای برخی افراد بوجود آمده است که کاسبان فیلترینگ هستند و با فروختن فیلترشکن برای خود به نان و نوایی رسیده‌اند.

تلگرام و واتساپ هم به همین گونه است، آن‌ها هم فیلتر هستند، ولی جمعیت بسیار زیادی در کشور از ان استفاده می‌کنند، حتی روزنامه کیهان، صداوسیما، خبرگزاری‌های رسمی کشور و ... هم کانالشان در تلگرام فعال است.

چند روز قبل مجتبی کشوری (مدیرکل اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی) آمار بازدید برنامه‌های تلویزیون در فضای مجازی آماری اعلام کرد و گفت: «در تلگرام ۱۷۳ میلیون بازدید، در اینستاگرام ۱.۱ میلیارد بازدید، در ایتا ۸۵.۵ میلیون بازدید و در روبیکا ۱۳۹ میلیون بازدید ثبت شده است.»

حتی مدیران هم برای اشاره به تاثیرگذاری برنامه‌های تلویزیون از این آمار‌های شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده بهره می‌برند.

حال پرسش اصلی این است کارکرد این فیلترکردن چیست؟ وقتی هم می‌دانیم به اسم فیلتر است، ولی در واقعیت همه دارند از آن استفاده می‌کنند، این چه استراتژی است؟ برای مردمی که انواع مشکلات اقتصادی و روحی وروانی دارند دارد این نصب، تهیه و خرید انواع فیلترشکن، این قطع و وصل کردن فیلترشکن غیر از سوهان کشیدن بر اعصاب و روانشان چه دستاورد دیگری دارد؟

وقتی می‌بینیم که در برنامه اسکار مهران مدیری برای انجام یک مسئولیت اجتماعی از شرکت کننده‌ها فعالیت در اینستاگرام را درخواست می‌کند به این دلیل است که او می‌داند برای تاثیر گذار بودن آن عمل مثبت در راستای یک مسئولیت اجتماعی، باید از این پلتفرم استفاده کند، حال مدیران و مسئولان مربوطه نمی‌توانند از این عمل مهران مدیری درس بگیرند و آن‌ها هم برای به بار نشستن بسیاری از آموزه‌ها و راهکار‌های اجتماعی از این شبکه اجتماعی بهره ببرند؟

واقعا اگر درباره این همه تناقض هر شخص حقیقی یا حقوقی توضیح قابل قبول و منطقی دارد، بسیار لازم است که اطلاع رسانی کند و ما را هم از این اقیانوس پرسش‌های بی جواب نجات دهد.

دیگر خبرها

  • رسالت همه فعالین اجتماعی نشان‌دادن چهره واقعی سیستان و بلوچستان است
  • درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری به مسئولان
  • توصیه مهم رئیسی به مدیران برای افزایش رضایت اجتماعی
  • تاثیر آمارها بر رضایت اجتماعی بررسی شود
  • توصیه مهم رئیس جمهور به مدیران برای افزایش رضایت اجتماعی
  • درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری : فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی هیچ کاربردی ندارد...
  • همه افراد در شکل گیری سلامت مسئولیت فردی و اجتماعی دارند
  • سردار شهید حجازی؛ از مقابله با داعش تا ترور شخصیت در سریال هالیوود
  • اتاق‌های بازرگانی در خوزستان باید فعال‌تر از گذشته باشند
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد