Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@03:23:03 GMT

۷۶ درصد سهمیه میوه شب عید در کردستان توزیع شد

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۵۴۸۷

۷۶ درصد سهمیه میوه شب عید در کردستان توزیع شد

بختیار خلیقی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه طرح توزیع میوه شب عید از ۲۴ اسفند در این استان آغاز شد و تا ۱۵ فرودین امسال نیز ادامه دارد، اظهار داشت: سهمیه میوه شب عید در این استان یک هزار و ۱۲۰ تُن پرتقال و ۶۰۰ تُن سیب درختی بوده که ۷۶ درصد میزان کل این سهمیه در ۹۶ غرفه برپا شده در سطح استان بین مصرف کنندگان توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه قیمت میوه های شب عید در طول روزهای توزیع آن متغییر بوده است، یادآور شد: براساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار استان قیمت میوه‌های شب عید باید کمتر از قیمت عرضه آن در بازار آزاد باشد.  

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان  افزود: هر کیلوگرم پرتقال و سیب شب عید تا روز چهارشنبه ۶ فروردین با قیمت ۵۵ هزار ریال در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفت.  

خلیقی با اشاره به اینکه اگر قیمت این دو میوه در بازار تغییر کند نرخ آن در غرفه ها نیز دستخوش تغییر خواهد شد،  اضافه کرد: از روز پنجشنبه تاکنون قیمت هر کیلوگرم پرتقال و سیب شب عید به ۵۰ هزار ریال کاهش پیدا کرده است.

وی گفت: مصرف کنندگان هر روز از ساعت ۹ صبح تا ۱۸ بعدازظهر می‌توانند به غرفه‌های عرضه کننده میوه شب عید در مناطق مختلف شهرهای استان کردستان مراجعه و میوه مورد نیاز خود را تهیه کنند.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان تاکید کرد: برای جلوگیری از تجمع مردم جلوی غرفه‌ها در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، توزیع سیب و پرتقال به صورت جعبه‌ای انجام می‌شود.

خلیقی افزود: فروش میوه شب عید با نرخ بیشتر از آنچه اعلام شده تخلف گرانفروشی به شمار می‌رود و شهروندان می‌توانند از طریق سامانه تلفنی ۱۲۴ این تخلف را گزارش دهند.

برچسب‌ها کردستان ستاد تنظیم بازار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان ستاد تنظیم بازار کردستان ستاد تنظیم بازار میوه شب عید شب عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۵۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معامله ۵٣ میلیارد کیلووات ساعت برق توسط بخش خصوصی در بورس انرژی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، بهروز احمدی حدید با اشاره به ابلاغ دستورالعمل حضور مشترکان بالای یک مگاوات در معاملات خارج از بازار از سوی وزیر نیرو در اوایل سال گذشته، اظهار کرد: حجم معاملات این بازار از حدود ١١ درصد در سال ١٤٠١ به حدود ١٤.٥ درصد در پایان سال ١٤٠٢ افزایش یافته است.

مدیر معاملات خارج از بازار شرکت مدیریت شبکه برق ایران افزود: میزان معاملات روندی کاملاً صعودی دارد به صورتی که در ماه‌های بهمن و اسفند ١٤٠٢ سهم معاملات صنایع در بورس انرژی به حدود ٢٠ درصد افزایش یافت.

احمدی حدید با تبیین وضعیت موجود گردش نقدینگی صنعت برق در طی سال‌های گذشته و بیان نقاط ضعف و قوت آن بر تصمیم وزارت نیرو بر ضرورت تغییر روند جاری گردش نقدینگی تاکید کرد.

وی در ادامه به تشریح مدل جدید روابط مالی و گردش نقدینگی در شرکت‌های توزیع پرداخت که بر اساس آن سیستم تخصیص منابع بازنگری شده و ذی‌نفعان زنجیره تأمین برق می‌توانند سهم خود از منابع واریزی به حساب مدیریت منابع را به صورت منظم و در یکشنبه هر هفته دریافت کنند. در این ساز و کار شرکت‌های توزیع هزینه‌های جاری خود را بر اساس میزان وصول مطالبات و بر اساس ضرایب اعلامی وزارت نیرو به صورت هفتگی دریافت می‌کنند. باقیمانده منابع موجود در حساب متمرکز نیز پس از کسر تعهدات قانونی توسط توانیر، به حساب خرید برق شرکت‌های توزیع واریز می‌شود که باید نسبت به خرید برق از طریق بورس انرژی (معاملات سلف یا فیزیکی) اقدام کنند.

احمدی حدید با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از درآمد فروش برق نیروگاه‌ها از طریق بورس انرژی واریز خواهد شد، افزود: ظرفیت تزریق نقدینگی در حساب خرید برق شرکت‌های توزیع بین ٢٥ تا ٣٠ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود که با توجه به حضور صنایع بالای یک مگاوات در بورس انرژی با مصرفی در حدود ١٠٠ میلیارد کیلووات ساعت، انتظار می‌رود بیش از ٦٠ درصد از مصرف کشور در سال ١٤٠٣ از طریق بورس انرژی تأمین شود.

مدیر معاملات خارج از بازار شرکت مدیریت شبکه برق ایران ادامه داد: شرکت‌های توزیع موظفند به شرکت مدیریت شبکه برق ایران برای خرید برق مورد نیاز خود (که در بورس خریداری نشده است) وکالت می‌دهند تا در صورت عدم خرید برق طی بازه زمانی معین، مانده حساب شرکت‌های توزیع در بورس را برداشت و به حساب تولیدکنندگان برق حاضر در بازار عمده فروشی واریز کند.

وی افزایش سهم معاملات بورس انرژی به ٣٠ درصد در سال جاری و ٦٠ درصد تا پایان سال ١٤٠٦ را از احکام قانونی پیش بینی شده در برنامه هفتم عنوان کرد و خاطرنشان کرد که پیش بینی می‌شود امسال حداقل تا ٤٥ درصد برنامه مذکور محقق شود.

مدیر معاملات خارج از بازار شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: سال گذشته صنایع کشور بالغ بر ٥٣ میلیارد کیلووات ساعت برق مورد نیاز خود را از نیروگاههای خصوصی در بورس انرژی و معاملات دو جانبه تأمین کردند.

کد خبر 6080722 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ساماندهی وضعیت بازارچه‌های مشاغل خانگی در قم
  • قیمت آجیل و خشکبار در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار
  • معامله ۵٣ میلیارد کیلووات ساعت برق توسط بخش خصوصی در بورس انرژی
  • قیمت قارچ در میادین و بازار‌های میوه و تره بار کاهش یافت
  • قیمت عمده انواع میوه و سبزی امروز سه‌شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ + جدول
  • رشد ۴ برابری معاملات برق در بورس انرژی
  • قیمت انواع میوه و سبزی +جدول
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار
  • آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول