Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه پاسداران با اشاره به اینکه بسیج روزی 3 میلیون ماسک می‌کند، گفت: بیمارستان بقیه‌الله هم 700 تخت برای درمان بیماران کرونایی اختصاص یافته است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از صدا وسیما، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه  به مناسبت روز پاسدار گفت: آنچه تغییر کرده، ابعاد و جغرافیای این دفاع است، زیرا به مرور و با وسعت یافتن انقلاب اسلامی، تا جغرافیا‌های جدیدی را در تصرف خود در آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تهدید‌ها پیچیده‌تر و همه جانبه‌تر شده اند، میادین عمل وسعت یافته، بنابراین قلمروی عملکرد سپاه هم گسترش پیدا کرده است.

فرمانده کل سپاه گفت: امروز سپاه از قلب این سرزمین تا هزاران کیلومتر دورتر از مرز‌های آن، برای دفاع از هویت، شخصیت، اعتبار، منزلت، عزت، امنیت، شرف و کرامت امت اسلامی در این جغرافیای وسیع دفاع می‌کند و این فقط دفاع امنیتی، نظامی، یا اطلاعاتی نیست بلکه یک دفاع فرهنگی و هویتی است.

وی اضافه کرد: سپاه در برابر فقر، حوادث، بلایا و هر چیزی که بخواهد به ملت ایران آسیب بزند، موظف است که در میدان مرکزی این حوادث و در خطوط مقدم و لحظه‌های ابتدایی حادثه حضور یابد و این را ملت عزیز ایران در سال‌های گذشته و در صحنه‌های مختلف شاهد بوده اند.

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: از روز نخست آغاز شیوع بیماری کرونا، همه ظرفیت‌های سپاه و بسیج را به صحنه آوردیم. از همان ابتدا همه بیمارستان‌های ثابت و سیار برای درمان بیماران کرونایی بسیج شد.

وی گفت: بیمارستان‌های سیار سپاه همه تجهیزات درمانی و تشخیصی و نیروی انسانی درمانی را در اختیار دارد و به سرعت قابل انتقال به نقطه دیگری است.

فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: نخستین کاری که ما در این صحنه انجام دادیم این بود که مثل یک جنگ که همواره یک کشور در آن با موج شوک اولیه مواجه می‌شود و نیاز دارد که نیرویی در خطوط مقدم آن عملیات تاخیری انجام دهد، یعنی در قلب ماجرا قرار گیرد، تا همه سیستم خود را با شرایط جدید تطبیق دهد و بتواند در مقابل ماجرا ایستادگی کند، سپاه هم عملیات تأخیری انجام داد. سازماندهی سپاه در مقابله با این موضوع از ابتدا بر همین اساس بود.

وی گفت: تا این لحظه هیچ بیمار رها شده‌ای در کشور وجود نداشته است یعنی در کشور ایران همواره پذیرش بیماران کرونایی از حجم مراجعه کننده‌ها و بستری شده‌ها بیشتر بوده است.

فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: شاید در آن روز‌های اول از نظر تأمین تجهیزات مراقبتی و بهداشتی، التهابی بوجود آمده، اما به سرعت در تمام ملت، هم در سطح وزارت بهداشت و بیمارستان‌های کشور و هم در مراکز تولیدی و هم بسیج، بعثتی اتفاق افتاد و به سرعت این کمبود‌ها را جبران کردند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: در حال حاضر بسیج، روزی 3 میلیون ماسک بهداشتی تولید می‌کند. این میزان ماسک را روزانه بسیج در کارگاه‌های خانگی و غیر خانگی تولید می‌کند.

وی گفت: به مرور و با گسترش شیوع بیماری کرونا همه بیمارستان‌های سپاه را تحت پوشش این مسئله قرار دادیم و به عنوان یک نیروی مکمل در کنار ستاد مقابله با کرونا و در خدمت این عزیزان قرار گرفتیم.

فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع) در قم با همه ظرفیت خود که در ابتدا 100 تخت بود در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفت و حدود 700 تخت نقاهتگاهی و استراحتگاهی را هم مدیریت کرد و یک بیمارستان صحرایی شهید صدوقی هم از اصفهان به قم منتقل شد تا به عنوان احتیاط بیمارستان‌های قم استقرار یابد.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه بیمارستان بقیه الله (عج) سپاه هم در چند جهت اساسی حرکت کرد، گفت: اولاً همه این بیمارستان‌ها با ظرفیت کامل با تقریباً 550 تخت در اختیار کرونا قرار دادیم.

وی افزود: امروز با تلاش دوستان ما در بیمارستان بقیه‌الله تعداد تخت‌های بستری برای بیماران کرونایی به 700 تخت بستری افزایش یافته است.

فرمانده کل سپاه پاسداران اضافه کرد: در این بیمارستان 30 تخت آی سی یو داشتیم در فاز اولیه به 70 و امروز به 100 تخت آی سی یو با همه تجهیزات مراقبتی کامل رساندند.

سرلشکر سلامی گفت: این در حالی است که در آمریکا فرماندار یکی از ایالات اعلام می‌کند که تجهیزات اساسی آی سی یو و ماسک‌های بهداشتی و گان کجاست؟ و به مقدار کافی در اختیار نداریم.

وی افزود: امروز بیمارستان بقیه‌الله روزانه تعداد زیادی ماسک ان 95 (N95) تولید می‌کند، هزار تخت نقاهتگاهی را درون خود ایجاد کرده است، اگر چه مردم ما از تخت‌های استراحتگاهی و نقاهتگاهی خیلی استقبال نمی‌کنند. همین بیمارستان هر روز پروتکل‌های درمانی را به روز و در سطح جهان منتشر می‌کند.

سرلشکر سلامی افزود: یعنی شیوه‌های درمان نوسازی شده این بیماری را روز به روز پزشکان ما در گروه‌های متعددی پژوهشی و تحقیقاتی به روز می‌کنند و در سطح کشور و جهان منتشر می‌کنند.

وی گفت: حتماً در این بیمارستان دارو‌های جدیدی مورد تست‌های بالینی قرار گرفته است که برخی از آن‌ها نتایج نسبتاً موفقیت آمیزی داشته اند.

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: هر حادثه بزرگی که به ملت ایران تحمیل شده، به فرصت‌های بزرگی برای ملت ایران تبدیل شده است. یکی از بزرگترین حوادثی که سپاه در ابتدای تولد خود با آن روبرو شد، جنگ تحمیل شده از سوی نظام سلطه در مقیاسی جهانی علیه ملتی بود که تازه انقلاب کرده بود و یک سیستم دفاعی قدرتمند و منسجمی نداشت.

وی اضافه کرد: تصور اینکه چگونه آن تهدید ویرانگر و مخرب می‌تواند به یک فرصت برای استحکام بخشی برای پایه‌های امنیتی و دفاعی کشوری مثل ایران تبدیل شود، تصور بسیار سختی بود.

سرلشکر سلامی گفت: سپاه با بضاعت اندک و اولیه خود وارد این میدان شد و سلاح‌های خود را از دشمن به غنیمت گرفت. چون ما در محاصره تسلیحاتی بودیم.

انتهای پیام/4082/

منبع: آنا

کلیدواژه: سردار سلامی فرمانده سپاه پاسداران اقدامات سپاه برای مبارزه با کرونا فرمانده کل سپاه پاسداران بیمارستان بقیه الله بیماران کرونایی بیمارستان ها سرلشکر سلامی سپاه هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۵۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کنگره ملی هزارو ۶۶شهید قوچان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قوچان گفت: مردم ولایت مدار قوچان ۱۰۶۶ شهید را تقدیم به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده‌اند و ناحیه مقاومت بسیج سپاه قوچان باهمکاری و همیاری این مردم توانسته است اقدامات فعالیت‌های قابل توجهی در زمینه فرهنگی اجتماعی محرومیت زدایی داشته باشد.

سرهنگ پاسدار مرتضی نظری  با اشاره به فعالیت‌های این نهاد در سال ۱۴۰۲ گفت: در حوزه محرومیت زدایی ۳۶۰۰ بسته معیشتی به ارزش ۳۶ میلیارد ریال ۲۷۰۰ بسته به مناسبت شب یلدا به ارزش ۹ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال همچنین ۲ میلیارد ریال لوازم تحریر و البسه به مناسبت ایام در بین جامعه هدف توزیع شده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قوچان افزود: در راستای ترویج ازدواج آسان ۹۷ سری جهیزیه به ارزش ۲۳ میلیارد ۴۰۰ میلیون ریال با همکاری و مشارکت خیرین شهرستان قوچان به زوج‌های جوان نیازمند اهدا شد.

نظری گفت: سال گذشته دو نمایشگاه اقتصاد مقاومتی با هدف صادرات محصولات تولیدی شهرستان برگزار شد که یک مورد آن در شهر مرزی باجگیران بوده است. همچنین ۲۴ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال زدایی به متقاضیان در این شهرستان شده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قوچان افزود: در حوزه سازندگی همکاری خوبی با دستگاه‌ها و ادارات دولتی شهرستان قوچان داریم؛ کاشت ۱۳۸ هزار اصله نهال توسط پایگاه‌های بسیج در مختلف شهرستان برگزاری ۱۱۵۰۰ روز نفر اردوی جهادی در ۲۲ روستا و اجرای طرح ارتقای محصولات راهبردی و دام سبک مهمترین اقدامات این حوزه در سال گذشته است.

سرهنگ نظری با اشاره به اهمیت و جزئیات اجرای طرح ارتقاء محصولات راهبردی و دام سبک در این شهرستان هم افزود: ۲۳ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان قوچان که زیر کشت محصولات راهبردی است؛ همچنین ۹۰ هزار دام سبک زیرپوشش این طرح قرار دارند که دستاورد‌های خوبی نیز برای مردم داشته است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قوچان با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در حوزه فرهنگی گفت: در راستای توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا ۱۷ یادواره‌های شهدا به هزینه ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال در نقاط مختلف این شهرستان برگزار شد که جامعه هدف ۱۵۵۰۰ نفری را تحت پوشش قرار داد؛ ۱۳ برنامه آبروی محله با حضور ۱۴ هزار مخاطب نیز برگزار شده است و با هدف تکریم خانواده شهدا ۱۲۵ یادواره خانگی شهید برگزار شد.

سرهنگ پاسدار نظری گفت: برنامه‌ریزی‌ها و مقدمات کنگره ملی شهدای شهرستان قوچان در حال اجراست و در راستای تولید محتوا و تولید اثر‌های فرهنگی تاکنون ۳ مستند شاخص تولید و در شبکه‌های استانی پخش شده است.

وی افزود: در حوزه اجرای برنامه‌های مذهبی اعزام ۱۳۰ نفر با اعتبار یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال جهت شرکت در مراسم سالگرد امام راحل و اعزام ۲۵۸ زائر با اعتبار ریالی ۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون به راهیان نور و ۲۰۷ مورد اردوی سیاحتی و زیارتی توسط پایگاه‌های بسیج شهرستان قوچان انجام شده است.

 

 

 

دیگر خبرها

  • اظهارات سردار جعفری در مورد طرح نور، ماجرای تذکر رهبر انقلاب و لایحه حجاب/ فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله (عج) سپاه: همه باید از طرح نور حمایت کنند
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر
  • دیدار مدیرکل انتقال خون یزد با فرمانده سپاه الغدیر استان 
  • برگزاری کنگره ملی هزارو ۶۶شهید قوچان
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • کنگره ملی ۱۰۶۶ شهید قوچان در سال ۱۴۰۳ برگزار می‌شود