Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شنبه وزارت جهاد کشاورزی، « علی‌اکبر مویدی » درباره اقدامات آموزشی و ترویجی انجام‌شده در زمینه مقابله با کرونا در جامعه کشاورزی افزود: این کارگروه با هماهنگی وزارت بهداشت و سایر دستگاه‌های مرتبط راهبری، به منظور تهیه محتوا، اطلاع‌رسانی، هدایت کارشناسان و مروجان برای ارائه دستورالعمل‌های ترویجی موفق به کشاورزان تشکیل‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی تصریح کرد: اکنون با وجود شیوع ویروس کرونا، کشاورزان امنیت غذایی کشور را تامین می‌کنند و نباید امنیت آن‌ها مختل شود؛ آنها برای تولید باید احساس امنیت کنند. همچنین مصرف‌کنندگان نیز برای استفاده باید اطمینان کامل به تولید داشته باشند.

مویدی با اشاره به اینکه این کارگروه تاکنون ۲۶ دستورالعمل و توصیه‌نامه ویژه کارشناسان، مروجان کشاورزان و کارگران کشاورزی تهیه‌ کرده است، گفت: دستورالعمل و توصیه‌نامه‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله باغبانی، زراعت، آبزی‌پروری، مرتع‌داران، رانندگان ماشین‌آلات  کشاورزی و خانواده‌های آنان، زنان و جوانان روستایی و عشایری، بهره‌برداران منابع طبیعی، گردشگران روستایی و عشایری، دهیاران، شوراهای اسلامی روستاها و مصرف‌کنندگان مواد غذایی تهیه‌ شده است.

وی بابیان اینکه بخش این توصیه‌نامه و دستورالعمل‌ها آماده‌ شده و مواردی دیگر نیز در حال آماده‌سازی است، افزود: تعداد زیادی پیام‌های آموزشی و ترویجی از توصیه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها نیز برای ارسال استخراج‌شده است.

رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی ادامه داد: پیام‌های استخراجی از دستورالعمل و توصیه‌نامه‌ها به مدیران و  ۷۷۰۰ مروج مسئول پهنه که در ۱۴۰۰ مرکز جهاد کشاورزی کشور حضور دارند، ارسال می‌شود.

وی به سامانه پیام‌رسان آموزش و ترویج کشاورزی (پات) که برای انتقال با سرعت و به‌موقع پیام‌های آموزشی، ترویجی و اطلاع‌رسانی فنی ۱۰ هزار نفر از مروجان و کارشناسان کشاورزی سراسر کشور راه‌اندازی شده است، نیز اشاره کرد و اظهار داشت: برای موضوع کرونا در دو تا سه هفته گذشته نزدیک به ۱۳۰ هزار پیام به صورت مستقیم به مروجان و کارشناسان مستقر در مراکز جهاد کشاورزی ارسال‌ شده است.

مویدی ادامه داد: تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی نیز به‌صورت رایگان ۵ هزار نشریه، توصیه‌نامه و دستورالعمل را  در اختیار عموم قرار داده است.

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به استخراج ۶۰ پیام مرتبط با موضوعات کشاورزی در بحث کرونا برای رسانه ملی، گفت: این مطالب برای رسانه ملی ارسال‌شده و در حال آماده‌سازی برای موشن‌گرافی و زیرنویس است؛ همچنین در حال برنامه‌ریزی برای استفاده از ظرفیت شبکه‌های استانی در این خصوص هستیم.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی آموزش و ترویج کشاورزی جهاد کشاورزی توصیه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۶۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین نشست کارگروه‌های کارشناسی کانون پرورش فکری

به گزارش خبرگزاری مهر، دور جدید فعالیت کارگروه‌های تخصصی انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با افزوده شدن چند کارگروه و کارشناسانی جدید آغاز شد.

انتشارات کانون پرورش فکری بیش از ۳۰۵۰ عنوان کتاب و نشریه منتشر کرده و در روزهای پایانی فروردین ۱۴۰۳ در دور تازه‌ای از فعالیت‌های کارگروه‌های تخصصی کانون پرورش فکری، نخستین نشست این کارگروه‌های کارشناسی کانون با هدف هم‌اندیشی برای بهبود کیفیت آثار و با حضور عباس محمددینی مدیرکل جدید نظارت بر انتشارات کانون و ۳۰ نفر از اعضای فعال آن تشکیل شد.

این کارگروه‌ها آثار منتشر نشده صاحبان قلم را در شاخه‌های داستان کودک و خردسال، داستان نوجوان، شعر کودک، شعر نوجوان، مباحث نظری و غیرداستانی (شامل مباحث علمی، تاریخی، جغرافیایی و محیط زیست و…) بررسی می‌کنند و در همین حال قرار است ادبیات پایداری، ادبیات نمایشی، ادبیات دینی و مذهبی و انقلابی نیز موضوع کارگروه‌های جدیدی باشد که آثار نویسندگان و شاعران را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار می‌دهد.

ایجاد یک دبیرخانه دائمی برای جذب اثر و ساماندهی نشر کتاب در انتشارات کانون پرورش فکری، همچنین فراهم‌آوردن امکان ارائه اثر از سوی نویسندگان و شاعران کتاب اولی از خبرهای جدیدی است که در نشست کارگروه‌های تخصصی انتشارات کانون بیان شد تا با تشکیل آن، نویسندگان و تصویرگران به‌ویژه جوانان نوقلم بتوانند از این پس با این دبیرخانه در ارتباط باشند.

پیش از این آثاری که از سوی نویسندگان و شاعران به کانون ارائه می‌شد به صورت جداگانه در اختیار کارشناسان قرار می‌گرفت و آن‌ها در هر کارگروه ماهانه به صورت پی‌درپی نشست‌هایی را برای جمع‌بندی دیدگاه‌های خود تشکیل می‌دادند و اکنون نیز این روال ادامه می‌یابد اما قرار است از این پس نشست‌های جمعی کارگروه‌های تخصصی نیز با حضور نزدیک به ۵۰ نفر کارشناس ثابت و چندین عضو شناور، به‌منظور هم‌فکری و هماهنگی بیشتر اعضای این کارگروه‌ها هر شش ماه یک بار برگزار شود.

انتشارات کانون در طول سال، فایل‌های متنی و خام این آثار را - که پی‌شتر از سوی هیچ ناشری منتشر نشده و فاقد تصویرگری و صفحه‌آرایی است، از طریق نشانی ایمیل paziresh.asar@kpf.ir دریافت و در کارگروه‌های تخصصی مورد بررسی قرار می‌دهد.

کد خبر 6086351 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ
  • برای هفته‌های آخر لیگ کارگروه رصد تشکیل شده است
  • تشکیل اولین جلسه کارگروه مدیریت پسماند مهاباد در سال جاری
  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/ تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه‌های کارشناسی کانون پرورش فکری
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا