Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشین ناصری مدیر عامل شرکت دانش بنیانی در پارک فناوری پردیس در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: موفق به ساخت دستگاهی شدیم که در اماکن عمومی برای ضد عفونی کردن پرسنل مورد استفاده قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه از این دستگاه برای ضدعفونی کردن لباس کادر درمانی بالاخص افراد شاغل در بخش اداری و پرسنل در بخش‌های غیر آلوده که ملزم به رفت و آمد در بخشهای بستری  هستند می‌توان استفاده کرد، بیان کرد: این دستگاه قابل استفاده برای ورودی و خروجی ساختمان‌های اداری شرکت‌ها و سازمان‌ها و ضدعفونی کردن البسه کارمندان و مراجعان آنها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصری تاکید کرد: دستگاه، مواد ضد عفونی مخصوصی را به صورت مه و بدون ایجاد خیسی، بر روی البسه افراد پاشش می‌کند که از گردن به پایین خصوصا کفش های پرسنل را ضد عفونی می کند.

مدیر عامل این شرکت هدف از ساخت این دستگاه را حفاظت از سلامتی کادر درمانی، بالاخص افرادی که با بیماران مبتلا به کرونا ارتباط دارند و همچنین همراهان این بیماران دانست.

وی  افزود: این دستگاه را برای ورودی و خروجی بخش‌های مخصوص به درمان بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌ها در نظر گرفته‌ایم.

ناصری خاطر نشان کرد: در واقع این دستگاه در ورودی و خروجی بخش‌های بستری بیماران مبتلا به کرونا، برای ضدعفونی کردن پوشش کادر درمان، همراهان بیمار و به طور کلی افرادی که به این بخش‌ها رفت و آمد دارند، نصب می‌شود.

وی با اشاره به روند کار دستگاه گفت: دستگاه دارای یک مخزن مواد ضدعفونی کننده است، که به محض ورود افراد پاشش و ضد عفونی را آغاز می کند.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان با بیان اینکه یک الی دو روز آینده نتیجه آزمایش های وزارت بهداشت برای اخذ مجوز این دستگاه مشخص می شود، گفت: اولین نمونه آن چند روز قبل از پایان سال ۱۳۹۸ در ورودی بخش تریاژ یک بیمارستان که مخصوص بیماران تنفسی است، بصورت آزمایشی نصب شد.

وی افزود: چند نمونه دیگر هم در تعطیلات نوروز آماده شده که جهت تست‌های آزمایشگاهیِ اداره تجهیزات پزشکی مورد استفاده قرار گرفته است و به سرعت مراحل پایانی اخذ مجوز تولید وزارت بهداشت در حال انجام است.

ناصری با بیان اینکه در این دستگاه از موادی استفاده می شود که برای ریه افراد مضر نیست، گفت: این مواد کاملا مورد تایید وزارت بهداشت است.

کد خبر 4887796 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا شرکت دانش بنیان پارک فناوری پردیس ویروس کرونا اینترنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا شرکت دانش بنیان گوشی هوشمند گوگل فناوری فضایی ماهواره تحقیقات علمی واکسن آزمایشگاه محمد جواد آذری جهرمی جهاد دانشگاهی عفونی کردن ضد عفونی بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۶۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد

امتداد - معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت 2250 میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز طرف قرارداد این سازمان در روز سوم اردیبهشت ماه خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر مهدی اسلامی با قدردانی از همراهی و همکاری ارائه‌دهندگان خدمات سلامت با این سازمان در زمینه ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی، گفت: در فرایند پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان، روز گذشته – سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ – در مجموع ۲۲۵۰ میلیارد تومان بابت بخشی از مطالبات این مراکز؛ به حساب ارائه‌دهندگان خدمات سلامت طرف قراداد این سازمان واریز شد.

وی در مورد جزییات این پرداخت افزود: ۱۲۸۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌های خصوصی و دولتی طرف قرارداد پرداخت شده و همچنین بخشی از مطالبات مربوط به سهم سازمان هدفمندی (دارویار در تعهد دولت) نیز به سازمان مربوطه جهت پرداخت اعلام شده است.
دکتر اسلامی همچنین گفت: همچنین مطالبات دو ماه از عملکرد پزشکان طرف قرارداد که بالغ بر ۲۱۸ میلیارد تومان است، به همراه یک ماه از مطالبات سایر مراکز خصوصی طرف قرارداد شامل پاراکلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های خصوصی به مبلغ  ۶۷۰ میلیارد تومان و مطالبات پزشک خانواده به مبلغ ۶۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.
معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: الباقی مطالبات مراکز طرف قرارداد نیز ان‌شاءالله در آینده نزدیک از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی تادیه خواهد شد.
گفتنی است سازمان تأمین‌اجتماعی در بخش درمان برای تأمین و ارائه خدمات درمانی به بیش از ۴۶ میلیون نفر افراد تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان؛ علاوه بر امکانات درمانی ملکی خود مشتمل بر ۴۰۶ مرکز درمانی شامل ۷۹ بیمارستان و ۵ دی‌کلینیک ملکی با بیش از ۱۱هزار تخت فعال بیمارستانی در سراسر کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۱۲۴۸ بیمارستان و ۳۰۸۸ مرکز درمانگاهی و ۱۷ هزار و ۴۲ مرکز پاراکلینیک، مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و غیردولتی و پزشک مستقل طرف‌قرارداد است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • استفاده از گوشی آیفون در مراکز نظامی کره جنوبی ممنوع شد
  • ممنوعیت استفاده از «آیفون» در مراکز نظامی کره‌جنوبی
  • استفاده از آیفون در مراکز نظامی کره‌جنوبی ممنوع شد
  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • اجرای طرح نور در مراکز درمانی کهگیلویه و بویراحمد
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت