Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت بهداشت گفت:تجهیزات پزشکی پزشکان بدون مرز کارآمد نبود و قرار شد در یک بیمارستان کوچک به درمان اتباع خارجی بپردازند. کیانوش جهانپور سخنگوی ورات بهداشت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در باره سلامت اتباع خارجی گفت: بیش از ۲ میلیون نفر از اتباع خارجی دارای پرونده الکترنیک سلامت هستند و تحت مراقبت بهداشت ودرمان شکور می‌باشند و این دسته از مهمانان می‌توانند با وارد کردن شماره پاسبورت یا برگه اقامت در طرح غربالگری کرونا شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سخنگوی وزارت بهداشت درباره فعالیت پزشکان بدون مرز توضیح داد: پزشکان بدون مرز در نظر داشتن حتما در ایران فعالیت داشته باشند، اما ما به امکاناتی که آنان آورده بودند نیاز نداشتیم از همین رو پیشنهاد دادیم در یک بیمارستان کوچک برای این عزیزان فعالیت کنند، اما هنوز بیمارستانشان دایر نشده است و گفتنی است گروه دیگری نیز قرار است به پزشکان بدون مرز ملحق شوند و شاید این گروه حاضر در ایران منتظر آنان هستند تا فعالیت‌های خود را آغاز کنند.

وی بیان کرد: اکنون برای درمان کرونا بیشتر به تجهیزات مرا قبتی در آی سی یو‌ها نیاز داریم و پزشکان و کادر درمانی که پزشکان بدون مرز آورده بودند به دردما نمی‌خورد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پزشکان بدون مرز ویروس کرونا کرونا اتباع خارجی پزشکان بدون مرز اتباع خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۶۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز؛ باهدف ارائه طرح‌های کاربردی و برگزیده خاتمه یافته فصل زمستان در شورای پژوهشی دانشگاه، نشست فصلی ترجمان دانش با حضور محققان و اعضای هیات علمی در سالن جلسه‌های معاونت تحقیقات و فناوری این دانشگاه برگزار شد.


طراحی و ساخت جلیقه کاهنده استرس حرارتی در حین کار، بررسی تاثیر همزمان همه گیری کرونا و آلاینده‌های هوا بر بیماری‌های تنفسی و قلبی، اثر ان-استیل سیستئین بر وضعیت متابولیک، نیتریک اکساید، بیومارکر‌های استرس اکسیداتیو، افسردگی و اضطراب در بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس و بررسی دانش، نگرش، و عملکرد نسبت به کرونا ویروس جدید (کووید-۱۹) در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ شهرستان ایذه، عناوین طرح‌های ارائه شده در این نشست بود.


دکتر آرش سلحشوری، استادیار آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، دکتر سیداحمد حسینی، استاد بیوشیمی بالینی، دکتر بهزاد فولادی دهقی، استاد مهندسی بهداشت حرفه‌ای و دکتر محمدجواد محمدی، استادیار مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ارائه دهندگان این طرح‌های تحقیقاتی بودند.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • اعلام قیمت ویزیت پزشکان؛ تعرفه‌های پزشکی چقدر افزایش یافت؟
  • جزئیات تعرفه پزشکان اعلام شد
  • افزایش ۱۲ درصدی مراجعه سرپایی به مراکز درمانی تحت پوشش تأمین اجتماعی زنجان
  • اعلام تعرفه‌های جدید ویزیت پزشکان ۱۴۰۳
  • دولت تعرفه‌های پزشکی را ابلاغ کرد
  • مراجعه سرپایی به مراکز درمانی تحت پوشش تامین اجتماعی زنجان ۱۲ درصد افزایش یافت
  • تعرفه های جدید پزشکی ابلاغ شد
  • اشتغال به کار بیش از هزار و ۶۰۰ زندانی در قم
  • یک‌هزار و ۶۸۲ زندانی در قم مشغول کار هستند