Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@04:17:51 GMT

۴ روش کاهش تنش در خانواده

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۸۱۴۹

۴ روش کاهش تنش در خانواده

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این روز‌های در خانه ماندن، شاید تنش‌های بیشتری بین اعضای خانواده رخ دهد. با توجه به این ۴ نکته کاربردی می‌توانیم تنش‌ها را به راحتی رفع و دلخوری‌ها را کم‌تر کنیم. با توجه به فشار‌هایی که در این روز‌ها بر اعصاب هر یک از اعضای خانواده وارد می‌شود راه‌هایی را گردآوری کرده است که بیشتر یکدیگر را درک کنیم و در خانه ماندن‌ها را سخت‌تر نکنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱. کنترل تلویزیون را بدهید دست کسی که انتخاب دیگری ندارد

با توجه به کار‌هایی که می‌توانیم در خانه انجام بدهیم و حوصله‌مان هم سر نرود تلویزیون را بگذاریم برای کسی که راه دیگری برایش وجود ندارد مانند کودکان و سالمندان. ما می‌توانیم هر فیلمی را در گوشی، لپ‌تاپ و تبلت نگاه کنیم، کتاب بخوانیم، کار‌هایی مانند نویسندگی و نقاشی انجام دهیم. «ایرنا زندگی» درباره هنر‌هایی که در ۱۵ روز می‌توانید یاد بگیرید مطالبی تهیه کرده است که می‌توانید در ادامه بخوانید. حالا اگر بین سالمندان و کودکان در خانه صلح برقرار نشد ترجیح بر این باشد که کنترل را به دست بزرگ‌تر بدهیم و سر کودک را به یک مورد دیگر گرم کنیم؛ چرا که او بیشتر با تکنولوژی ارتباط برقرار می‌کند. پدربزرگ و مادربزرگ‌های خانه با تکنولوژی راحت نیستند و حوصله‌ای برای درک آن ندارند علاوه بر اینکه به شدت روحیه حساسی دارند و باید مراقب غرور و عزت آن‌ها بود.

۲. به دنبال اخبار منفی نگردید

حدود چند سال پیش صفحه‌ای در روزنامه به نام اخبار حوادث چاپ می‌شد که بعد‌ها از صفحه‌های روزنامه‌ها حذف شد، می‌دانید چرا؟ زیرا میل به خواندن اخبار منفی زیادتر از خواندن اخبار مثبت است و این صفحه بعد از مدتی برای افرادی که به طور مرتب پیگیری می‌کردند اعتیادآور بود و افسردگی به وجود می‌آورد. حالا جدای از این مورد که بعضی‌ها عادت به خواندن اخبار منفی دارند، این اخبار فشار‌های روانی‌ای بر ذهن می‌آورد که ناخودآگاه موجب مشاجرات و دعوا‌های کوچک تا بزرگ می‌شود. خیلی از مشاجرات و بحث‌هایی که خانه صورت می‌گیرد به دلیل ساده لحظه‌ای که آن زمان اتفاق افتاده است بر نمیگردد؛ بلکه پیش زمینه‌ای طولانی در پس ذهن ما دارد. همان عصبانتیت و ناامیدی‌ای که در وجود خود احساس می‌کنیم و نمی‌دانیم از کجا آب می‌خورد.

۳. خانواده دشمنان ما نیستند و خانه زمین جنگ نیست

گاهی اوقات افراد به دنبال راهی می‌گردند که به دیگری ثابت کنند اشتباه می‌کند. حال بیایید درست فکر کنیم، اگر این ثابت کردن در زندگی ۱۰ سال آینده شما اثری دارد به روش درست این کار را انجام دهید و اگر اثری ندارد پس لطفا اوقات خود و دیگران را تلخ نکنید و با کنترل کردن خود، دل کسی را نشکانید. اگر در خانه مشکلات زیادی با اعضای خانواده دارید مطمئن باشید ۵۰ درصد این مشکلات به خود شما بر می‌گردد. پس جواب را در خودتان پیدا کنید و مطمئن باشید اگر چیزی در دنیا ارزش وقت گذاشتن و فکر کردن‌های طولانی و مکرر را داشته باشد، آن تنها خانواده است و این را متوجه نمی‌شویم تا زمانی که از دست‌شان بدهیم. تا قبل از آن که دیر شود به خودمان کمک کنیم.

۴. گذشت داشته باشید و مراقب پدر‌ها و مادر‌ها باشید

پدر‌ها و مادر‌ها خود را حافظ خانواده می‌دانند و از منفعل بودن چندان خوش‌شان نمی‌آید. فرقی نمی‌کند که آیا در این ایام سخت در خانه هستند یا مجبور به کار. به هرحال آن‌ها می‌دانند خطری خانواده‌شان را تهدید می‌کند و این بزرگ‌ترین دغدغه هر سرپرست خانواده است. فرقی نمی‌کند چه کسی سرپرست خانواده شماست به هر حال او در حال تحمل چنین استرس‌هایی است. سرپرست خانواده ممکن است مادر، برادر، خواهر یا عمو و دایی باشند. اگر در این دوران مشاجره‌ای صورت گرفت سعی کنید آن‌ها را درک کنید و از ادامه بحث بپرهیزید. این دوران در خانه ماندن تمام و فراموش می‌شود، ولی احترامی که شکسته شده یا دلی که از شما شکسته باشد، ترمیم آن‌ها کار ساده‌ای نیست.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کاهش تنش کاهش اضطراب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۸۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ سومین نشست مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی در سال جدید به منظور هماهنگی برنامه‌های دهه کرامت در سازمان بهزیستی با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده برگزار شد.

در این نشست که با حضور رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت جناب حجه‌الاسلام والمسلمین «خداداده» و جناب حجه‌الاسلام و المسلمین «مشرف» معاون فرهنگی آستان مبارک حضرت معصومه (س) برگزار شد، برنامه‌های ستاد مرکزی دهه کرامت اعلام و مقرر شد برنامه‌های با برش زنانه و با تنظیم برنامه‌ها با محوریت بانوان تصمیم سازی‌هایی انجام شود.

در این نشست ضمن ارائه برنامه‌های پیشنهادی مصوب شورای سیاستگذاری روز دختر با هدف ایجاد هماهنگی و انسجام اجرای برنامه‌ها در سراسر کشور از دستگاه‌های اجرایی خواسته شود برنامه‌های پیشنهادی خود را ارائه دهند.

از جمله برنامه‌های پیشنهادی این شورا می‌توان به دختران مشاور دستگاه‌های اجرایی، برگزاری پویش‌ها، دریافت نقطه نظرات و دیدگاه‌های دختران خطاب به رئیس جمهور، نمایشگاه روایت پیشرفت دختران، در حریم آستان، مراسم پدر دختری و چند ویژه برنامه دیگر که قرار است در ایام ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر برگزار شود.

انسیه خزعلی، از مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی خواستند برنامه‌هایی نظیر تجلیل از دختران شهدای مدافع حرم و تقدیر از نویسندگان کتاب‌هایی که با موضوع دختران و هویت دختران نگارش شده است، نیز مورد توجه قرار گیرد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، از کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده خبر داد و گفت: بعد از خبر تعطیل شدن برخی شیرخوارگاه‌ها و سپردن نوزادان به خانواده‌ها امروز خبر صفر شدن عدد زنان سرپرست خانوار در صف انتظار و مورد حمایت قرار گرفتن همه کسانی که در نوبت بودند، موجب آرامش شد.

دیگر خبرها

  • اسیر صهیونیست: نتانیاهو از خودت خجالت بکش
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • کاهش آمار طلاق در کردستان
  • تکرار قصه ناتمام زن‌کشی/ زیبا؛ زن ارومیه‌ای که تاوان طلاقش را با مرگ داد
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • داریوش ارجمند: تمدن‌ها با کاهش جمعیت از بین می‌روند
  • زندگی با چندفرزند لذت بخش است