Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@01:54:43 GMT

محققان روسی یک داروی جدید برای درمان کرونا کشف کردند

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۸۲۵۸

محققان روسی یک داروی جدید برای درمان کرونا کشف کردند

یک سازمان تحقیقاتی روسی اعلام کرد که محققان این سازمان موفق به کشف داروی جدیدی برای درمان بیماری ناشی از ویروس کرونا (بیماری کووید-۱۹) شده‌اند. ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۵ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، خبرگزاری روسی ریانووستی روز شنبه گزارش داد که محققان روسی یک داروی جدید برای درمان بیماری کووید-19 کشف کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روابط عمومی آژانس فدرال علوم بیومدیکال روسیه اعلام کرده است که محققان این نهاد دولتی به یک داروی جدید برای درمان بیماری کووید-19 (بیماری ناشی از ویروس کرونا) دست یافته‌اند.

حدود 10 روز پیش «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در اظهاراتی امیدوارکننده درباره تلاش‌های دانشمندان علوم پزشکی این کشور برای دست یافتن به دارویی برای درمان بیماری کووید-19 گفته بود: «ما امکانات لازم برای این کار را داریم که در شرایط، دانشمندان ما با کارآیی بالا در این زمینه مشغول به کار هستند. هر چه سریعتر، بهتر خواهد بود.»

شیوع ویروس کرونا (عامل بیماری کووید‌ــ‌19) در 200 کشور و قلمرو در اقصی نقاط جهان باعث شده‌ است که دولت‌ها و همچنین شرکت‌های داروسازی در سراسر جهان به‌دنبال کشف دارویی برای درمان و پیشگیری از این بیماری باشند.

با وجود آزمایش‌های اولیه واکسن‌هایی که ادعا می‌شود برای پیشگیری از شیوع کرونا مؤثر خواهد بود، ورود این واکسن‌ها به بازار و قرار گرفتن آنها در دسترس عموم ممکن است چندین ماه به‌طول بینجامد، به همین دلیل برخی از محققان روی استفاده از داروهای مؤثر در پیشگیری و درمان سایر بیماری‌ها نیز تمرکز کرده‌اند.

بر اساس آخرین آمارهای رسمی منتشر‌شده از سوی منابع دولتی در کشورهای مختلف جهان، تاکنون حدود 615 هزار بیمار مبتلا به ویروس کرونا در اقصی نقاط جهان شناسایی شده‌اند که از این تعداد بیش از 28 هزار نفر جان باخته‌اند.

پیوستن ایران به تیم کارآزمایی بالینی 4 داروی کرونا در WHOموافقت سازمان داروی آمریکا با به‌کارگیری همزمان 2 دارو برای درمان کروناشرکت فرانسوی آزمایش داروی جدید کرونا را آغاز می‌کندکمک مالی 25 میلیون دلاری مالک کلیپرز برای کشف واکسن کروناگفت‌وگوی تلفنی پوتین و ماکرون؛ پیشنهاد روسیه برای کار مشترک روی واکسن کروناانجام تست واکسن کرونا روی داوطلبان در چینورود "ابَررایانه" برای ساخت واکسن ویروس کرونا

انتهای پیام/.

 

R1535/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط بیماری کووید-19 ویروس کرونای جدید ویروس کرونا اخبار "روسیه"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیماری کووید 19 ویروس کرونای جدید ویروس کرونا اخبار روسیه بیماری کووید 19 ویروس کرونای جدید ویروس کرونا اخبار روسیه برای درمان بیماری بیماری کووید 19 ویروس کرونا داروی جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۸۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • دانشمندان واکسنی ساخته‌اند که می‌تواند با هر گونه سویه ویروسی مبارزه کند