Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-19@10:57:26 GMT

راه‌اندازی ۲.۳ میلیارد دلار طرح در بخش معدن

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۸۳۳۹

خرداد: معاون وزیر صنعت گفت: دو میلیارد دلار طرح در بخش معدن و صنایع معدنی که با مشارکت بخش خصوصی سال گذشته راه اندازی شد، اما به دلیل شرایط کرونا در سال ۹۸ افتتاح نشده بود، آماده افتتاح است.
به گزارش خرداد به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، خداداد غریب پور افزود: پارسال ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ میلیارد دلار طرح نیز افتتاح و راه اندازی شد و سال ۱۳۹۷ نیز  ۱۹ طرح در بخش معدن و صنایع معدنی با سرمایه گذاری بیش از دو میلیارد دلاری راه اندازی شده بود. 
به گفته غریب پور، همچنین از ۳۴ هزار میلیارد تومان سود انباشته شرکت های بورسی، بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان متعلق به بخش معدن و صنایع معدنی است که به توسعه و جهش تولید اختصاص می یابد.
رشد تولیدات معدنی و صنایع معدنی
غریب پور گفت: آمار تولید بخش معدن و صنایع معدنی در ۱۱ ماهه پارسال روند رو به رشد را نشان داد که از جمله در زمینه شمش طلا نسبت به ۱۱ ماهه ۹۷ افزایش ۱۴ درصدی را ثبت کرد.
علاوه برآن شمش فولادی با رشد چهار درصدی، کنسانتره سنگ آهن چهار درصد، آهن اسفنجی ۶ درصد و تولیدات فولادی نیز افزایش هفت درصدی در مقایسه با ۱۱ ماهه سال ۹۷ را نشان می دهند.
سازمان ایمیدرو توسعه و افزایش مشارکت بخش خصوصی در اجرای طرح ها را در شمار برنامه های خود قرار داده و به منظور تکمیل طرح های پترولیوم کک، تیتانیوم کهنوج و پتاس خور و بیابانک سرمایه گذار جذب شد و اجرای این طرح ها با حمایت ایمیدور و توسط سرمایه گذار دنبال می شود.
افزایش مساحت اکتشاف 
رییس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد: یک سال و نیم گذشته افزایش مساحت اکتشاف از ۲۷۰ هزار به ۶۵۰ هزار کیلومتر مربع به عنوان برنامه کلیدی بخش معدن محسوب می شود که امسال هم دنبال می شود.
وی افزود:  تاکنون از مساحت اکتشافی، واگذاری ۶۶ هزار کیلومتر مربع به کنسرسیوم بخش خصوصی و شناسایی ۷۵۹ محدوده امید بخش و معرفی آن ها به سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان ها، از گام های اساسی است که در سال گذشته برداشته شد.
فعالیت اکتشافی ایمیدرو در دولت یازدهم با اجرای ۲۵۰ هزار کیلومتر مربع آغاز شد و تا آذر سال ۹۷ این میزان به ۲۷۰ هزار کیلومتر مربع رسید.
معادن کوچک مقیاس 
برنامه احیا و فعال سازی معادن کوچک مقیاس با صدور حکم وزیر صنعت خطاب به رییس هیات عامل ایمیدرو برای این منظور شکل جدی به خود گرفت، به گونه ای که روند فعالیت در این زمینه شتاب پیدا کرد.
غریب پور درباره عملکرد سازمان ایمیدرو در این باره گفت: برپایه طرح فعال سازی معادن کوچک مقیاس تعداد یک هزار و ۴۶۶ معدن مورد پایش قرار گرفت و تا پایان ۹۸ تعداد ۱۴۶ معدن احیا شد.
وی افزود: معادن کوچک به دلیل اشتغال‏زایی و گستردگی در نقاط مختلف کشور، می تواند در ایجاد اشتغال پایدار در بخش معدن و توسعه متوازن کشور نقش بسیار مهمی ایفا کند.
غریب پور تصریح کرد: طرح فعال سازی معادن کوچک و متوسط بخش خصوصی در نقاط مختلف کشور (که به دلیل شرایط داخلی یا بین المللی نیمه فعال و یا تعطیل شده بوند)، از آذر سال ۹۷ تعریف و در سال ۹۸ عملیاتی شد.
مدیریت سود شرکت های بزرگ 
رییس هیات عامل ایمیدرو موضوع مدیریت سود شرکت های بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی را بسیار مهم دانست و گفت: هدایت ۱۵ هزار میلیارد تومان از سود شرکت ها به توسعه و رشد تولید این شرکت ها در سال ۹۸ رقم خورد.
وی اضافه کرد: تکمیل و راه اندازی پروژه های نیمه تمام، تامین پایدار مواد اولیه و تسهیل صادرات از جمله ابزارهای جهش تولید در سال ۹۹ است.
غریب پور خاطرنشان ساخت: امسال هم در چارچوب نامگذاری جهش تولید نیز بیش از ۲.۳ میلیارد دلار طرح جدید در بخش معدن و صنایع معدنی راه اندازی خواهد شد. برچسب ها: معدن

منبع: خرداد

کلیدواژه: معدن بخش معدن و صنایع معدنی هزار کیلومتر مربع میلیارد دلار طرح بخش معدن معادن کوچک راه اندازی بخش خصوصی غریب پور شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۸۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از ابتدای سال تاکنون

امتداد - از ابتدای سال تا پایان روز سه‌شنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ بیش از ۲ میلیارد و ۴۸۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طی ۲۸ روز ابتدایی سال جاری، ۵۳۳ میلیون دلار ارز جهت واردات کالاهای اساسی و دارو با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان تامین شد.

 

 



کالاهای تجاری و بازرگانی نیز ۱۳۷۸ میلیون دلار را با میانگین قیمت ۴۱ هزار تومان طی این مدت به خود اختصاص داد و این رقم برای واردات در مقابل صادرات عدد ۴۸۵ میلیون دلار را با نرخ توافقی نشان می دهد.تامین ارز گروه خدمات نیز ۸۸ میلیون دلار بوده است.



شایان ذکر است، در مجموع یک میلیارد و ۸۶۳ میلیون دلار ارز صنایع تامین شده است. تامین ارز صنایع به دو صورت نیمایی و توافقی بوده است. صنایع حمل و نقل و خودرو به ترتیب ۳۰۵ و ۱۵۸ میلیون دلار ارز نیمایی و توافقی دریافت کردند.

همچنین، تامین ارز نیمایی «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک»، «صنایع معدنی»، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» و «منسوجات» به ترتیب معادل ۱۰۶، ۸۸، ۵۹ و ۱۲۶ میلیون دلار صورت گرفته است؛ این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ، ۲۶، ۱۱۱، ۷۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، ۶۹۴ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۱۶ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

این گزارش حاکی است، تاکنون طی ۱۸ حراج شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ایران، ۲۴۶۱ قطعه شمش یک کیلوگرمی با عیار ۹۹۵ در هزار  در تالار  معاملات طلا مورد معامله قرار گرفت.

   

  برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۳۵ کیلومتر شبکه فیبر نوری در تاکستان
  • ساختمان و سازه کارخانه کاغذ سنگ الیگودرز تکمیل شده است
  • پیگیری راه اندازی موزه معدن در کرمان
  • همایش بزرگ سرمایه گذاران استان سمنان آغاز به‌کار کرد
  • اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از ابتدای سال تاکنون
  • آمار تأمین ارز واردات تا ۲۸ فروردین+جدول
  • فراخوان انتخاب برترین‌های صنعتی و معدنی ۱۴۰۳ در چهارمحال و بختیاری
  • جزئیات ارز پرداختی به واردات/ سهم کدام بخش بیشتر بود؟
  • تامین ۲.۲ میلیارد دلار ارز تا پایان ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۳
  • راه‌اندازی بازارچه صنایع دستی در اردبیل