Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت آرمان جستجوگران انرژی نور با استفاده از نانومواد، ماده ضدعفونی‌کننده‌ای موسوم به نانوکلینیا تولید و به بازار عرضه کرده است. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت آرمان جستجوگران انرژی نور با استفاده از نانوذرات نقره و اکسید روی، موفق به ساخت محلول ضدعفونی‌کننده قوی شده است که قابل استفاده برای دست و سطوح مختلف بوده و می‌توان از آن برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های عفونی و رفع آلودگی‌های با منشا باکتری، ویروس و قارچ استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصول علاوه بر گواهی‌نانومقیاس، تاییدیه سازمان غذا و دارو را نیز دریافت کرده است.

این محصول که حاوی نانو مواد نقره، اکسید روی، مواد نگهدارنده و اسانس است، تفاوت بارزی با محلول‌های ضدعفونی‌کننده موجود در بازار دارد. این محصول به دلیل داشتن نانو مواد نقره و اکسید روی علاوه بر اثر روی باکتری برای از بین بردن انواع میکرواورگانیسم‌ها و قارچ‌ها بسیار مفید و قوی عمل می‌کند. این محلول بدون نیاز به آبکشی و خشک کردن، سطوح و دست‌ها را تمیز و ضدعفونی می‌نماید و با وجود ترکیبات مرطوب‌کننده و نرم‌کننده از خشکی پوست جلوگیری می‌کند. ماندگاری محصول بر خلاف سایر ضدعفونی کننده‌ها که اثرات لحظه‌ای دارند، طولانی مدت است.

این ماده ضدعفونی کننده، تنها محصول شرکت آرمان جستجوگران انرژی نور نیست. به گفته محبوبه دولتیاری اسلامی؛ مدیرفنی شرکت آرمان جستجوگران انرژی نور، این شرکت از سال ۱۳۹۳ اقدام به تولید چند نوع نانومواد کرده‌ و در حال حاضر مشتریانی از صنایع مختلف نظیر نساجی، آرایشی و بهداشتی و پلاستیک دارد. در واقع بیشتر مشتریان آرمان جستجوگران انرژی نور شرکت‌های نانویی هستند که از این نانومواد برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر در محصولات خود استفاده می‌کنند.

پیش از این شرکت آرمان جستجوگران انرژی نور نانوذرات سلنیم دی‌سولفات برای استفاده در صنعت شامپو تولید کرده است. کلوئیدی بودن و داشتن ابعاد نانومتری باعث شده تا اثربخشی محلول سلنیوم دی‌سولفات این شرکت افزایش بیشتری نسبت به پودرهای موجود در بازار داشته به‌طوری که میزان مصرف آن در خط تولید به یک پنجم کاهش یابد. این نانوذرات موجب بروز خاصیت ضدشوره و ضد خارش می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نانو فناوری نانوذرات محلول ضد عفونی تولید داخلی ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۸۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ کانون آفت جوانه‌خوار بلوط در جنگل‌های سردشت شناسایی شد

رحمت ابراهیمی رئیس اداره منابع‌طبیعی و آبخیزداری سردشت گفت: در پایش‌های کارشناسان در جنگل‌های این شهرستان، ۳ کانون طغیان آفت جوانه‌خوار بلوط در نزدیکی شهر ربط، ۳ کانون در مسیر سردشت - میرآباد و ۳ کانون دیگر در مسیر جاده آبشار شلماش و منطقه بیوران شناسایی شده است.

وی با اشاره به اینکه امسال محلول‌پاشی با آفت جوانه‌خوار بلوط در جنگل‌های این شهرستان به ۲ شیوه پیمانی و مشارکتی انجام می‌شود، اضافه کرد: هم اکنون محلول‌پاشی ۵۰۰ هکتار به پیمانکار داده شده و ۲ هزار هکتار نیز به صورت مشارکتی با همکاری دهیاران و شورا‌های‌اسلامی شهر انجام می‌شود.

رئیس اداره منابع‌طبیعی و آبخیزداری سردشت گفت: این محلول تنها کرم جوانه‌خوار بلوط را از بین می‌برد و برای سایر حیوانات، پرندگان و گیاهان هیچ گونه خطری ندارد.

وی اظهار کرد: کرم آفت جوانه‌خوار و برگ‌خوار بلوط از قسمتی از برگ‌های درختان بلوط استفاده می‌کند و باعث می‌شود این درختان از نظر رشد سالانه خود عقب افتاده و به‌تدریج در چند سال آینده خشک شود.

ابراهیمی افزود: پروانه جوانه‌خوار بلوط (Tortrix viridana L) که در چند دهه اخیر، گونه‌های مختلف بلوط را مورد حمله قرار داده و آفتی بسیار مخرب است که باعث کاهش رویش چوب، زوال جنگل، تغییر در زادآوری و توالی شده و حتی باعث مرگ‌ومیر درختان می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • ۹ کانون آفت جوانه‌خوار بلوط در جنگل‌های سردشت شناسایی شد
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • تجدید میثاق جامعه کار و تولید کشور با آرمان‌های امام راحل
  • قند خون بالا و چربی خون با افزایش خطر اضطراب و افسردگی مرتبط است
  • بلندترین توربین بادی جهان به ارتفاع ۳۶۵ متر در آلمان