Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی شیوع موج ویروس کرونا در کشور و به‌تبع آن در شهرستان‌های استان تهران تلاشی همه‌‌جانبه از سوی مسئولان و مردم جهت مقابله با این بیماری فراگیر آغاز شده است. ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۰ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، نخستین نقاهتگاه بیماران مبتلا به کووید 19 با هدف گذراندن دوران نقاهت بیماران مرخص شده از بیمارستان با ظرفیت 70 تخت امروز با حضور مسئولان شهرستان بهارستان افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانوش دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان این مراسم اظهار داشت: این مرکز به عنوان مرکز پشتیبان و نقاهتگاهی توسط فرمانداری، شهرداری گلستان و شبکه بهداشت و درمان بهارستان با تعداد 70 تخت تجهیز شده است.

وی ادامه داد: بیماران مبتلا به ویروس کرونا که از بیمارستان مرخص می‌شوند و یا شرایط حضور در خانه را ندارند به عنوان مکانی مناسب با تجهیزات، امکانات و پرسنل متخصص مورد استفاده قرار گیرد.

برپایی 4 نقاهتگاه در چهارمحال و بختیاری / توزیع 10 هزار لیتر مواد ضدعفونی توسط سپاهاستقرار 700 تخت در نقاهتگاه سپاه در مجتمع یاوران مهدی موعود (عج) جمکران3 مرکز نقاهتگاهی در کهگیلویه و بویراحمد راه اندازی شد

مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان با اشاره به اینکه حضور در این نقاهتگاه برای بیماران بهبود یافته کاملاً رایگان است افزود: افراد بعد از ترخیض از بیمارستان می‌توانند تا 14 روز در این نقاهتگاه استراحت کنند.

دمیریان همچنین تصریح کرد: این نقاهتگاه در ساختمان میدان تره‌وبار شهرک سبزدشت در همجواری بیمارستان امام حسین(ع) راه‌اندازی شده است.

وی در پایان با اشاره به کمک خیرین بهارستان برای خرید لوازم و تجهیزات درمانی و بهداشتی خاطرنشان کرد: مجمع سلامت و خیرین شهرستان بهارستان در اقدامی تحسین‌برانگیز مبلغ 600  میلیون‌ تومان جهت خرید ملزومات برای مقابله با کرونا ویروس برای بیمارستان امام حسین(ع) شهرستان کمک کردند.

هیچ‌گونه کمبودی در عرضه کالاهای اساسی مردم وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، سید مهدی ساداتی فرماندار شمیرانات ضمن تقدیر از کسبه در همکاری با اتاق اصناف اظهار داشت: تقریباً تمام کسبه با درک شرایط موجود در شکست ویروس منحوس کرونا همکاری خوبی با اتاق اصناف داشته و فروشگاه خود را تعطیل کردند.

وی تصریح کرد: البته  موادغذایی، لبنیات، نانوایی‌ها، پمپ بنزین و تعمیرگاه‌های خودرو که کالاهای اساسی مردم را عرضه می‌کنند مشمول فعالیت می‌باشند.

فرماندار شهرستان شمیرانات سپس با تأکید بر پایش اصناف افزود: 12 گشت مشترک روزانه وضعیت عدم فعالیت صنوف را رصد می‌کنند و در صورت تخلف با اعمال قانون با متخلفان برخورد خواهد شد.

ساداتی در پایان با اشاره به تأمین کالاهای اساسی مردم خاطرنشان کرد: تمهیدات لازم برای تأمین کالاهای اساسی مردم برای چندین ماه اندیشیده شده و ذخیره‌سازی در انبارها صورت گرفته است و هیچ‌گونه نگرانی در این رابطه وجود ندارد.

انتهای پیام/ 220/ ع

R7840/P/S6,60/CT11 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا کالاهای اساسی مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۸۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال پیامک ذخیره سازی آب برای شهروندان تهرانی | ماجرا چیست؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، ارسال پیامک ذخیره‌سازی آب به مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان تهران ارتباطی به قطعی و نوبت‌بندی آب در تهران ندارد.

طی روزهای گذشته برای تعدادی از مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان تهران پیامک «ذخیره‌سازی آب» ارسال شد. متن این پیامک این بود که با توجه به مبحث شانزدهم مقررات ملی ساختمان فراهم‌سازی مخزن ذخیره آب با گنجایش حداقل ۷۵ لیتر برای هر نفر الزامی است. لطفاً اقدامات لازم را در این خصوص به عمل‌ آورید. »

آن طور که وزارت نیرو اعلام کرده، واقعیت این است که این پیامک ارتباطی به قطعی و نوبت‌بندی آب در تهران ندارد. از آنجا که سال گذشته بروشور اطلاعیه فوق بین شهروندان توزیع شده بود، مجدداً با آغاز سال جدید، به وسیله پیامک به شهروندان اطلاع‌رسانی شده است.

بعد از بارندگی های اخیر چند درصد سدهای تهران پر شده است؟

ماجرا از این قرار است که همه ساختمان‌ها براساس ابلاغیه مبحث ۱۶ قانون مقررات ملی ساختمان باید نسبت به تجهیز پمپ و مخزن اقدام کنند.

ذکر این نکته ضروری است که برخی ساختمان‌ها به جهت افت فشار آب فقط از پمپ استفاده می‌کنند که این اقدام نه تنها باعث پایمال شدن حقوق دیگر همسایه‌ها می‌شود و بیشترین ظرفیت آب شبکه کوچه و محله را به سمت ساختمان خود هدایت می‌کنند، بلکه تخلف محسوب می‌شود. زیرا نصب و قرار دادن پمپ بعد از کنتور آب غیرقانونی است. بنابراین شهروندان ابتدا با نصب مخزن بعد از کنتور و سپس نصب پمپ، اقدام قانونی، فنی و تأسیساتی انجام داده و باعث پایداری فشار آب می‌شوند.

پیامک پدافند درباره ذخیره سازی آب و غذا واقعیت دارد؟!

لازم به ذکر است با شروع تابستان و استفاده از کولرهای آبی در روزهای گرم، به جهت اینکه ساختمان‌ها دچار افت فشار آب نشوند، پیامک «ذخیره‌سازی آب» ارسال شده است، بحث کمبود و قطعی آب مطرح نیست و در صورت لزوم هرگونه برنامه درخصوص نوبت‌بندی و قطعی آب حتماً از سوی شرکت آبفای تهران اطلاع‌رسانی عمومی خواهد شد.

کد خبر 846912 برچسب‌ها وزارت نیرو خبر مهم آبفا - آب و فاضلاب تهران

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ماجری پیامک ذخیره‌سازی آب چه بود؟
  • ارسال پیامک ذخیره سازی آب برای شهروندان تهرانی | ماجرا چیست؟
  • ذخیره سازی بیش از ۵۲ میلیون مترمکعب آب در پشت سد‌های گرمی
  • اختصاص ۱۳۲ صندوق سیار برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • ذخیره کالا‌های اساسی مردم گیلان
  • فرهنگ سازی و اغنای عمومی در حوزه عفاف حجاب اساسی و ضروری است
  • حکمرانی هوشمند بر پایه بهره وری و اثربخشی در شمیرانات اجرا می شود
  • پروژه جاده جنگل لواسانات افتتاح می شود
  • قیمت کالاهای اساسی افزایش نیافته است