Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان برنامه و بودجه کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد، پیرو ادعاهای رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص نقش صندوق بین‌المللی پول در تدوین "چارچوب اصلاح ساختاری بودجه"، ادعای وی کذب محض بوده است. 

به گزارش خبرگزاری شبستان، مرکز اطلاع‌رسانی، روابط عمومی و امور بین‌الملل این سازمان اعلام کرد: پیرو ادعاهای یاسر جبرائیلی رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص نقش صندوق بین‌المللی پول در تدوین "چارچوب اصلاح ساختاری بودجه"، ادعای وی کذب محض بوده و سازمان برنامه‌ و بودجه همان‌طور که به دفعات و به‌طور تفصیلی در مورد چگونگی تدوین طرح اصلاح ساختار بودجه توضیحات لازم را داده، به تکرار یادآور می‌شود که این طرح با تلاش شبانه‌روزی بیش از یک‌سال از ظرفیت کارشناسی این سازمان و گروه‌های متعددی از متخصصان، اندیشمندان و قابلیت‌های موجود در دانشگاه‌ها، پژوهشکده‌های فعال در این حوزه تهیه و به تایید شورای عالی هماهنگی اقتصادی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در این اطلاعیه تصریح شده است: چارچوب اصلاح ساختار بودجه در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا بررسی و تصویب شده است و ادعای تنفیذ نشدن آن از سوی رهبر معظم انقلاب کذب محض است و همان‌طور که قبلا اعلام شده، ایشان اختیار تصمیم‌گیری را به سران سه قوه تفویض کرده بودند.   مرکز اطلاع رسانی سازمان برنامه و بودجه تاکید کرده است: اصلاح قیمت بنزین هیچ ربطی به صندوق بین‌المللی پول نداشته و همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، از مدت‌ها قبل و بنا به توصیه ایشان در خصوص کنترل مصرف در دستور کار دولت قرار داشته است.   سازمان برنامه و بودجه در پایان اطلاعیه خود تصریح کرده است: خوب است این فرد که خود را محقق اقتصاد سیاسی معرفی کرده، بار دیگر بیانات شجاعانه رهبر معظم انقلاب پس از اصلاح قیمت بنزین را مطالعه کند و در این شرایطی که سازمان برنامه و بودجه همه توان خود را صرف مدیریت بهتر بحران کرونا کرده است، افکار و نوشته‌های خود را بسنجد و با طرح مطالب کذب در این شرایط حساس اذهان عمومی را دچار تشویش نکند./ پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: سازمان برنامه ریزی و بودجه سازمان برنامه و بودجه اطلاعیه اطلاع رسانی سازمان برنامه و بودجه صندوق بین المللی پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۹۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد، اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است.

وی متذکر شد: آخرین جلسه مجلس در این مورد در ۱۹ دی ماه سال گذشته برگزار شد که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد. همچنین مقرر شد ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیماران بپردازند که این اتفاق رخ نداده و تقریباً پرداختی از بیمه و بیمار به صورت برابر است.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیشترین اشکال در این زمینه به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بازمی‌گردد، گفت: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تأمین نکرده است.

حاجی‌دلیگانی تاکید کرد: همچنین سازمان برنامه و بودجه ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده و سازمان تأمین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است که باید این موارد رسیدگی شود.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر، گفت: علاوه بر جلسات صحن مجلس، بنده نیز برای بررسی علل کمبود دارو جلسات جداگانه‌ای با مسؤولان بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسؤولیت دارند، تصریح کرد: بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد، اما در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

کد خبر 6086082 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • پیگیر اجرای هدفمندسازی یارانه‌های دانشجویی در سال جدید هستیم
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • اختصاص ۷ همت به طرح دارویار
  • ادعای بی‌اساس گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران تکرار شد
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان
  • تخصیص‌های بودجه‌ پیش از تصویب جداول به صورت علی‌الحساب است
  • طغیانی: اصلاح موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • دارویار ۱۲۰ همت بودجه نیاز دارد
  • دارویار ۱۲۰ همت بودجه نیاز دارد/ ممکن است دچار چالش شویم