Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-23@17:27:47 GMT

برخی مبتلایان کرونا علائم گوارشی دارند

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۹۴۲۰

برخی مبتلایان کرونا علائم گوارشی دارند

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم؛ کیانوش جهانپور در گفت‌وگوی ویدئوکنفرانسی با خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا علائم گوارشی نیز می‌‌تواند علامت ابتلا به کرونا باشد، اظهار کرد: ویروس کرونا می‌‌تواند علاوه بر درگیرکردن بافت ریوی، بافت گوارشی را نیز درگیر کند و ممکن است حتی علائم گوارشی مقدم بر علائم تنفسی باشد؛ ممکن است علائم تنفسی و گوارشی همزمان بروز پیدا کنند و حتی ممکن است تنها علائم گوارشی در افراد مبتلا به کرونا دیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: همچنین ممکن است 18 درصد افراد هیچوقت علامت‌‌دار نشوند.

وی در خصوص ساخت واکسن‌‌های متعدد در سراسرجهان علیه کرونا، خاطرنشان کرد: علی‌‌رغم تلاش‌‌هایی که در جهان و کشور ما برای ساخت واکسن انجام می‌‌شود مشخص نیست که آیا واکسنی با ایمنی و مصونیت بالا برای بیماری کرونا تولید خواهد شد یا خیر؛ ممکن است این ویروس مانند ایدز هیچ واکسنی نداشته باشد، ممکن است مشابه آنفلوآنزا واکسنی با مصونیت کمتر تولید شود و ممکن است یک واکسن با ایمنی بالا ساخته شود و امروز نمی‌‌توانیم هیچ ادعایی مبنی بر ساخت واکسن برای کرونا داشته باشیم؛ همچنین هیچ دارویی به صورت اختصاصی برای درمان کرونا تا به حال ساخته نشده است.

استفاده حداکثری از طرفیت داخلی برای مقابله با کرونا

جهانپور با بیان اینکه جهت حرکت آمریکا به سمت حفظ سلطه خود از طریق ایجاد جنگ و فشار بر سایر کشورهاست، تصریح کرد: ایالات متحده از ثروتمندترین کشورهای دنیا و بزرگترین تولیدکننده علم و فناوری در دنیا وقتی در شرایط کرونا قرار گرفته است، خود دچار مشکل شده و نوجوان هفده ساله‌‌اش به‌‌علت عدم دریافت خدمات مورد نیاز فوت می‌‌کند و با این حال سعی می‌‌کند با انکار و فرافکنی به حوزه‌‌های دیگر از جمله تحریم کشور ما متوصل شود. البته ما انتظاری بیش از این نیز نداشتیم و متکی به توان داخلی خود قادر به استفاده حداکثری از ظرفیت داخلی خود هستیم.

وی افزود: امروز همه دنیا بداند که آنچه علیه مردم اعمال شده تحریم غذا، دارو و تجهیزات و ملزومات پزشکی آن هم در سخت‌‌ترین روزهای مقابله با کروناست اما همزمان مردم دنیا ببینند که مردم ما با تمام توان خود و استفاده حداکثری از ظرفیت داخلی خود بیش از این اجازه نخواهند داد این فشارها بر کنترل بیماری تأثیری بگذارد.

فاصله‌‌گذاری اجتماعی تشدید شده است

وی با بیان اینکه در سطح سوم قرنطینه هستیم، تصریح کرد: فاصله‌‌گذاری اجتماعی از روز اول شیوع بیماری در کشور در قالب تعطیلی ادارات و مکان‌‌های تجمعی و دانشگاه‌‌ها و مدارس اجرا شد و این طرح چندروز پیش تشدید و ساماندهی شد. همچنین قرنطینه سطوح مختلفی دارد و به معنی اعمال حکومت نظامی نیست و برخی جاها که در اروپا نیز قرنطینه کامل شده‌‌اند به سطح سوم قرنطینه بازگشته‌‌اند.

هشدار نسبت به مسمومیت‌‌های الکلی

جهانپور در خصوص الکل‌‌های تقلبی خاطرنشان کرد: عده‌‌ای از سودجویان متانول را در بسته‌‌بندی مشابه با یک شرکت فروش اتانول تولید و توزیع کردند و برای ریکال و جمع‌‌آوری آنها هشدارهای لازم داده شد.

وی افزود: همچنین بسیاری از افراد در اثر مصرف آشامیدنی فرآورده‌‌های الکی در بخش‌‌های ICU بستری و یا دچار نابینایی و مشکلات کلیوی شده‌‌اند.

تبعیضی در درمان بیماران قائل نمی‌‌شویم

سخنگوی وزارت بهداشت در پاسخ به اظهارات برخی افراد مبنی بر عدم ارائه خدمات مراقبتی و درمانی به کارگران در کشور، تصریح کرد: متأسفانه اراجیفی در این زمینه منتشر شده است و برخی افراد فکر می‌‌کنند منجی گروه‌‌های مختلف کشور هستند که این اطلاعات تماماً کذب هستند. بیمه بیکاری موقت، حمایت از افراد روزمزد و کارگاه‌‌هایی که متضرر شده‌‌اند در دستور کار دولت قرار دارد و هیچ تفاوتی بین اقشار مختلف جامعه و اتباع خارجی در درمان بیماری کرونا وجود ندارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کیانوش جهانپور کرونا کرونا در ایران علائم گوارشی علائم گوارشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۹۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساعات کار طولانی در جوانی احتمال افسردگی و بیماری در میانسالی را افزایش می‌دهد

ایتنا - پژوهش‌ها نشان می‌دهد ساعات کار نامعقول ممکن است احتمال افسردگی و بیماری مزمن را افزایش دهد.
بر اساس بررسی جدیدی که در پلاس وان (PLOS One) منتشر شده است، پژوهش نشان می‌دهد که کار کردن شب دیروقت و برنامه‌های کاری نامعقول در جوانی ممکن است به افزایش خطر ابتلا به افسردگی و ضعف سلامت در دوره میانسالی منجر شود.

ون جویی هان، استاد دانشگاه نیویورک و نویسنده این پژوهش، پس از سه دهه بررسی برنامه کاری و الگوی خواب ۷۰۰۰ آمریکایی، متوجه شد که فقط یک‌چهارم افراد شرکت‌کننده طی روز و در ساعات منظم کار می‌کردند.

از افراد شرکت‌کننده در پژوهش از سن ۲۲ تا ۵۰ سالگی مصاحبه گرفته شد، و سه‌چهارم جامعه نمونه پژوهش کارگران آمریکایی متولد دهه ۱۹۶۰ بودند. برخلاف کارگرانی که روزکار بودند، کارگرانی که وقتی جوان‌تر بودند شیفت کاری شب یا چرخشی داشتند در نهایت گزارش دادند با مشکل خواب دست‌و‌پنجه نرم می‌کردند و بیشتر احتمال داشت در سن ۵۰ دچار بیماری و افسردگی شوند.

هان پس از دهه‌ها ساعات کاری طولانی و ذهنیت فرهنگ سخت‌کوشی، وقتی ۴۰ ساله بود پزشک به او گفت سن بیولوژیکی‌اش ۶۰ ساله است. این مسئله سبب شد تا تحقیق کند آیا ساعات کار طولانی می‌تواند اثر بلندمدت بر سلامت داشته باشد.

هان در مصاحبه‌ای روی زوم به ان‌پی‌آر (NPR) گفت: «کار دارد ما را بیمار و بیچاره می‌کند. کار قرار است به ما امکان جمع‌آوری منابع بدهد. اما برای بسیاری از افراد، کارشان به آن‌ها اجازه چنین کاری را نمی‌دهد. آن‌ها در واقعا به مرور زمان نزارتر و نزارتر می‌شوند.»

 

هان گفت ابراز امیدواری کرد پژوهش او «منابعی فراهم کند تا به افراد کمک کند وقتی به‌دلیل کار از لحاظ جسمی خسته و از لحاظ احساسی تحلیل رفته‌اند، زندگی شاد و سالمی داشته باشند.»

هان متذکر شد: «می‌توانیم بگوییم که آن‌ها داوطلبانه می‌خواهند ساعات طولانی کار کنند، اما در واقعیت، مسئله ساعات طولانی کار کردن داوطلبانه نیست. آن‌ها احساس می‌کنند که فرهنگ کار از آن‌ها می‌خواهد که ساعات طولانی کار کنند، وگرنه ممکن است مجازات شوند.»

یافته‌های پژوهش او نشان داد کسانی که استراحت مناسب را فدای کار کرده بودند از لحاظ آماری بیشتر احتمال داشت به افسردگی یا مشکلات سلامت دچار شوند.

او گفت: «وقتی کار به یک عامل استرس‌زای روزمره تبدیل می‌شود، پیامدهایش برای سلامت از آن نوعی است که می‌توانید انتظار داشته باشید ۳۰ سال بعد ببینید.»

این پژوهش ممکن است ارتباط شب‌کاری و شیفت‌های چرخشی با کم‌خوابی و ضعف سلامت را نشان دهد، اما نتوانسته است شواهد محکمی بیابد که یکی عامل مستقیم دیگری است. با وجود این، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا متذکر شده است که خواب ناکافی می‌تواند به افزایش احتمال بیماری‌های مزمن از جمله دیابت، بیماری قلبی و چاقی منجر شود.

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • خطر بروز افسردگی در میانسالی در اثر ساعت کار طولانی در جوانی
  • ساعات کار طولانی در جوانی احتمال افسردگی و بیماری در میانسالی را افزایش می‌دهد
  • رایج‌ترین علائم ام اس را بشناسید
  • اختلال اضطراب اجتماعی چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • مهمترین تغییرات بدن زنان پس از ۴۰ سالگی
  • اینفوگرافیک: شایع ترین بیماری‌های گوارشی در کشور