Web Analytics Made Easy - Statcounter

تارنمای روسی رگنوم روز شنبه اعلام کرد: توصیه های جدید وزارت بهداشت روسیه چهارمین مجموعه از توصیه های این وزارتخانه در مورد معالجه بیماران کرونایی است که در آن از تجربیات کارشناسان خارجی نیز استفاده شده است.
در توصیه جدید وزارت بهداشت روسیه، فهرست داروهایی که می توان در معالجه بیماران کرونا مورد استفاده قرار داد ارایه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ازجمله داروهایی که در مداوای بیماران کرونایی موثر است خلوروخین، هیدروکسی خلوروخین، لوپیناویر+ ریتوناویر و داروهای خانواده اینترفرون اعلام شده است.
داروهای اومیفنوویر، رمدیسیویر و فاوی پیراویر هم در مرحله آزمایش بالینی برای معالجه بیماری کرونا قرار دارند.
توصیه جدید وزارت بهداشت روسیه برای مداوای افراد مبتلا به بیماری کرونا به همه مناطق روسیه ارسال شده است.
گفتنی است در زمان حاضر ۱۶۶ هزار و ۷۳۹ نفر افراد مشکوک به ابتلا به کرونا در روسیه تحت مراقبت های پزشکی قرار دارند.
تاکنون در روسیه پنج نفر ازجمله چهار روس در مسکو بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخته اند و یک هزار و ۲۶۴ نفر نیز تحت معالجه قرار دارند. 

برچسب‌ها ویروس کرونا روسیه بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا روسیه بهداشت و سلامت روسیه روسیه روسیه روسیه روسیه روسیه ویروس کرونا روسیه بهداشت و سلامت بیماران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۹۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تست آزمایشگاهی در کردستان

 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد : ۱۶ بیمارستان دولتی تابعه دانشگاه دارای آزمایشگاه پیشرفته و مجهز برای ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیصی برای بیماران و مراجعین هستند.

دکتر اسعد فتحی پور گفت: مجموعا ۲۷۵ نفر از همکاران علوم آزمایشگاهی دانشگاه در بخش‌های مراکز درمانی تابعه خدمات آزمایشگاهی ارائه می دهند.

 وی با اشاره به پذیرش بیش از یک میلیون نسخه در این آزمایشگاه‌ها در سال ۱۴۰۲، بیان کرد: در مدت مذکور، ۵ میلیون و هشتصد هزار تست آزمایشگاهی در آزمایشگاه‌های حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان برای بیماران و مراجعین به انجام رسیده است.

کلیه آزمایشگاه‌های بیمارستان‌های تابعه دانشگاه به صورت ۲۴ ساعته فعال بوده و اماده ارائه خدمات تشخیصی و آزمایشگاهی به بیماران هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • درمان سرطان رایگان می‌شود
  • درمان رایگان بیماران بی بضاعت به همت پزشک فارسی + فیلم
  • در نامه ای به وزیر بهداشت: وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • درمان رایگان بیماران بی بضاعت توسط پزشک خیر اندیش
  • بیماران سرطانی گروه هدف پویش ملی سرطان هستند
  • انجام ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تست آزمایشگاهی در کردستان
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد