Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، صادق گودرزی دارنده ۲ مدال نقره جهان ضمن تبریک سال نو به مردم ایران درباره تعویق المپیک اظهار داشت: این اتفاق برای ما خوب است چرا که ما یکسری جوان داشتیم که نیاز بود حداقل به آن ها یک سال تا یک سال و نیم فرصت بدهیم که خود را بسازند. از سوی دیگر دست کادر فنی در انتخاب نفرات و برنامه ریزی های فنی بازتر می شود و همچنین فرصت بیشتری در اختیار حسن یزدانی و علیرضا کریمی قرار می گیرد تا پس از آسیب دیدگی به مرز آمادگی کامل برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در کشتی فرنگی هم دست محمد بنا بازتر می شود و این زمان به آن ها فرصت می دهد تا بهتر کار کنند. در کل نفرات ما شایستگی کسب مدال طلای المپیک را دارند، اما این مهم نیازمند یک فرصت کافی بود که تعویق یکساله المپیک فرصت خوبی را برای کسب افتخارات بیشتر به آن ها می دهد. 

دارنده مدال نقره المپیک در مورد تفاوت بازی های المپیک با سایر رقابت ها گفت: تا قبل از کسب مدال در المپیک، سه سال پشت سر هم مدال جهانی گرفته بودم اما فضای المپیک واقعا با مسابقات جهانی متفاوت است. کسی در این بازی ها موفق تر است که  بتواند خود را از لحاظ روانی به آن سطحی برساند که فضا و جو المپیک آن را نگیرد و بتواند مسیر خود را راحت طی کند و به مدال برسد.

گودرزی ادامه داد: المپیک جایی است که کشتی گیرانی که بحث آمادگی جسمانی و فنی را به بهترین نحو، به صورت اصولی و با علمی ترین مراحل را طی کنند موفق تر هستند و شاهد این مورد در المپیک ها هستیم و همه ورزشکاران دنیا با آمادگی بالا در این بازی ها حضور پیدا می کنند. اما همانطور که گفتم موضوع اصلی بحث روانی است که ورزشکار بتواند با خودش حل کند و واقعا فضای المپیک فضای متفاوتی است.

وی در مورد وضعیت حال حاضر تیم ملی کشتی آزاد اظهار داشت: در حال حاضر و پس از چند سال، وضعیت خوب شده است و یکسری جوان آمده اند و به تیم ملی اضافه شدند. به نظر من برای برای داشتن یک تیم قوی باید زنجیره صعود کشتی گیران از رده های پایه به رده ی بزرگسالان را کامل کنیم و خدا را شکر در حال حاضر تا حدودی این زنجیره وصل شده و روند کار به شکل خوبی پیش می رود و قطعا جوانانی امثال امیرحسین زارع، محمد نخودی و ... آینده خوبی دارند و می توانند به کشتی کمک کنند و بدنه کشتی ما بعد از المپیک مطمئنا با حضور این جوانان تقویت می شود.

گودرزی در مورد نتیجه گرفتن کشتی ما در برخی موارد تصریح کرد: همیشه کشتی ما همینطور بوده که سه چهار سال خوب بودیم و چند سال افت می کردیم. به نظرم کار ما دیمی و محصولمان هم دیمی است و همه این ها بر می گردد به باشگاه ها و کاری که مربیان سازنده انجام می دهند که در بعضی از سال ها شاهد کشتی گیران خوبی هستیم. بطور مثال در یک دوره امثال اکبر فلاح، علیرضا حیدری و علی دبیر بوده اند که افتخارآفرینی کرده اند و چند سال کشتی افت کرده و چند سال بعد حسن یزدانی، مهدی تقوی و رضا یزدانی خوش درخشیدند و چند سال دوباره افت کردیم.

وی ادامه داد: این موضوع باید از نظر علمی و از نظر پژوهشی پیگیری شود که در آن سال هایی که افت می کنیم ایراد و مشکل از کجاست. عدم نتیجه گیری کشتی گیران یک بحث بسیار مهم است که حتما به یک تحقیق علمی و مفصل نیاز دارد و در این راه باید قهرمانان، مربیان سازنده و افراد دانشگاهی تحقیق کنند تا پس از حصول نتیجه، این خلاء را پر کنیم.

دارنده مدال برنز جهان در مورد اینکه چرا در برخی اوزان با خلاء کشتی گیران درجه یک مواجه هستیم، بیان داشت: اگر بخواهیم در وزنی موفق باشیم نیاز به پشتوانه سازی است و باید حداقل در یک وزن ۷ تا ۸ کشتی گیر در اختیار داشته باشیم که در دل هم رقابت کنند و از این رقابت ها می توانیم نفر مدال دار جهانی را پیدا کنیم. اگر یک نفر بدون هیچ خطری عضو تیم ملی شود و هیچ فشاری به او نیاید نمی تواند در مسابقات جهانی هم خوب کشتی بگیرد و یکی از راهکارهای مهم این است که باید در هر وزن حریف تراشی کنیم. در حال حاضر رقابت در وزن ۸۶ زیاد است و در وزن ۹۷ کیلوگرم نیز رقابت در حال شکل گرفتن است. باید برای سایر اوزان نیز فکر چاره ای باشیم، استعدادیابی کنیم و چند نفر از جوانان را هل بدهیم و جلو بیاوریم. بعنوان مثال کادر فنی این کار را در مورد میثم زارع انجام داده و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.

گودرزی در مورد اینکه پس از دوران قهرمانی چه می کند گفت: در یک باشگاه در شهر تهران تمرین می دادیم و چند کشتی گیر ما نیز در تیم های ملی رده های سنی پایه حضور داشته اند، اما به دلیل شیوع کرونا فعلا هیچ فعالیت ورزشی برگزار نمی شود.

وی در مورد شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت مسائل ایمنی و بهداشتی از سوی مردم خاظرنشان کرد: خود من در حال حاضر در خانه نشسته ام و حتی به پدر خود نیز سر نمی زنم چراکه نگران سلامت آن ها هستم. بهرحال ما در قبال جامعه خود نیز مسئولیت داریم و نباید با بیرون آمدن از خانه سلامتی دیگران را نیز به خطر بیاندازیم.

بیشتر بخوانید:

دارنده مدال برنز جهان: تعویق المپیک انگیزه های من را کم نمی کند/ برنامه های تمرینی را از مربی تیم‌ملی می گیرم

مشتاقی: در خانه ما جشن عید تا اردیبهشت ماه ادامه دارد/ استقلالی ام، اما طرفدار تیم ملی هستم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون کشتی اخبار ورزشی حال حاضر کشتی گیران چند سال تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۰۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی ایران هم آسیا را فتح کرد؛ دبل ۲۰۰ امتیازی با ۴طلا/ باخت‌های نگران‌کننده به ژاپن در ۲فینال/ ظهور رقیب برای گرایی در راه المپیک

تیم ملی کشتی فرنگی ایران هم بعداز آزادکاران کشورمان، قهرمان آسیا شد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ شاگردان حسن رنگرز با کسب دو طلا، دو نقره و یک برنز دیگر در پنج وزن دوم و پایانی کشتی فرنگی قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ به میزبانی بیشکک قرقیزستان، بر سکوی قهرمانی تیمی مسابقات ایستادند.

سعید اسماعیلی و محمد هادی ساروی دو طلا به نشان‌های زرین روز اول افزودند تا ایران با چهار طلا قهرمانی خود را مسجل کند.

در روز اول این مسابقات هم ناصر علیزاده و امین میرزازاده در 87 و 130 کیلوگرم به نشان طلا رسیدند، پویا دادمرز در 55 کیلوگرم صاحب نشان نقره شد و ایمان محمدی در 63 کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.

به این ترتیب شاگردان حسن رنگرز با چهار طلای اسماعیلی، علیزاده، ساروی و میرزازاده و سه نقره دادمرز، رستمی و گرمسیری و دو برنز ده‌بزرگی و محمدی و مجموع 9 مدال به کار خود در پیکارهای آسیایی خاتمه دادند.

در رده بندی تیمی ایران مقتدرانه و با کسب ۲۰۰ امتیاز، به‌عنوان قهرمانی رسید و تیم‌های قرقیزستان با ۱۴۴ امتیاز و ژاپن با ۱۴۲ امتیاز دوم و سوم شدند.

 

اسماعیلی؛ پدیده تازه فرنگی ایران و رقیب جدی گرایی

فرنگی‌کار وزن ۶۷ کیلوگرم ایران، در مبارزه فینال این وزن موفق شد با نتیجه ۳ بر یک برابر «بیشکیف» نماینده کشور میزبان به پیروزی رسیده و نخستین مدال طلای تیم ملی کشتی فرنگی ایران در ۵ وزن دوم این رقابت‌ها را کسب کند.

سعید اسماعیلی پیش از این در دور نخست با نتیجه یازده بر صفر لی‌لی از چین را مغلوب کرد. او در دور بعد مقابل فیروز میرزارجب‌اف از تاجیکستان به روی تشک رفت و پس از پایان زمان مبارزه با امتیاز عالی هشت بر صفر به برتری رسید و راهی نیمه‌نهایی شد. اسماعیلی در نیمه نهایی نیز با امتیاز عالی ۱۰ بر صفر مقابل روشن آتدایف از ترکمنستان به برتری رسید و راهی فینال شد.

 

بازهم یک باخت شوکه‌کننده به ژاپنی‌ها!

در وزن ۸۲ کیلوگرم این مسابقات رسول گرمسیری برابر حریف ژاپنی شکست خورد و نتوانست به مدال طلا برسد. حریف گرمسیری در فینال این پیکارها، یوشیدا از ژاپن بود که فرنگی کار خوزستانی تیم ملی را با نتیجه ۹ بر صفر و امتیاز عالی شکست داد و نایب قهرمان شد.

در این وزن، رسول گرمسیری پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم سیجین یانگ از کره‌جنوبی را ۸ بر صفر مغلوب کرد و راهی نیمه نهایی شد. گرمسیری در این مرحله و در یک مبارزه پر افت و خیز با نتیجه ۷ بر ۷ از سد بکزات اورونخول اولو از قرقیزستان را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت.

 

شکست رستمی ؛ باز هم یک ژاپنی قلدر

محمدرضا رستمی هم با شکست برابر حریف ژاپنی به مدال نقره رسید تا ضعف کشتی فرنگی ما مقابل حریفان ژاپنی مشهود شود.

رستمی در دیدار نهایی برای کسب مدال طلای به مصاف شینگو هارادا از ژاپن رفت اما با نتیجه ۹ بر پنج نتیجه را به رقیب خود واگذار کرد. رستمی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم جی لنگ از چین را ۵ بر ۳ شکست داد و به نیمه نهایی رفت. رستمی در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر صفر عادیلخان ساتایف از قزاقستان را شکست داده بود.

 

طلای ساروی بعداز دو باخت پیاپی فینال به سامورایی‌ها

بعد از ناکامی دو فینالیست ایرانی اوزان ۷۲ و ۸۲ کیلوگرم، دارنده مدال برنز المپیک ۲۰۲۰ توکیو فینال ۹۷ کیلوگرم قهرمانی آسیا را برد و صاحب چهارمین مدال طلای تیم ملی فرنگی در بیشکک شد.

 محمدهادی ساروی با شکست حریف قزاقستانی‌اش مدال طلای مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی آسیا را از آن خود کرد. او که پیش از این 9 بر صفر بالتمونخ مغول و 8 بر صفر یئول ون از کره جنوبی را برده بود، در فینال وزن 97 کیلوگرم قهرمانی آسیا مقابل یوسوف ماتسی‌اف قزاق قرار گرفت که این کشتی را 9 بر صفر برد و مدال طلای آسیا را از آن خود کرد.

رده بندی نفرات برتر ده وزن کشتی فرنگی قهرمانی آسیا ۲۰۲۴

۵۵ کیلوگرم: ۱- یو چول رو (کره شمالی) ۲- پویا دادمرز (ایران) ۳- یولان موراتبک اولو (قرقیزستان) و سجاد علی البیدهان (عراق)

۶۰ کیلوگرم: ۱- ژولامان شارشنبیکوف (قرقیزسستان) ۲- کایتو اینابا (ژاپن) ۳- لیگیو کائو (چین) و امیررضا ده بزرگی (ایران)

۶۳ کیلوگرم: ۱- یرژت ژارلیکاسین (قزاقستان) ۲- آیاتا سوزوکی (ژاپن) ۳- ایمان محمدی (ایران) و چان کیم (کره شمالی)

۶۷ کیلوگرم: ۱- سعید اسماعیلی (ایران) ۲- رازاک بیشیکیف (قرقیزستان) ۳- لی لی (چین) و هانجائه چونگ (کره جنوبی)

۷۲ کیلوگرم: ۱- شینگو هارادا (ژاپن) ۲- محمدرضا رستمی (ایران) ۳- عبداله علی اف (ازبکستان) و جی لنگ (چین)

۷۷ کیلوگرم: ۱- نائو کوساکا (ژاپن) ۲- آکژول محموداف (قرقیزستان) ۳- ابراگیم ماگومادوف (قزاقستان) و دونیورخان ناکیبوف (ازبکستان) ۵- امیر عبدی (ایران)

۸۲ کیلوگرم: ۱- تایزو یوشیدا (ژاپن) ۲- رسول گرمسیری (ایران) ۳- موخامدکودیر رسول اف (ازبکستان) و بکزات اورانکول اولو (قرقیزستان)

۸۷ کیلوگرم: ۱- ناصر علیزاده (ایران) ۲- نورسلطان تورسینوف (قزاقستان) ۳- رحیم جان اوزوکوف (ازبکستان) و ماساتو سومی (ژاپن)

۹۷ کیلوگرم: ۱- محمدهادی ساروی (ایران) ۲- یوسوف ماتسی اف (قزاقستان) ۳- جئونگ یئول وونگ (کره جنوبی) و هوژی هائو (چین)

۱۳۰ کیلوگرم: ۱- امین میرزازاده (ایران) ۲- مین سئوک کیم (کره جنوبی) ۳- لینگژی منگ (چین) و ارلان مناتبیکوف (قرقیزستان)

رده بندی تیمی

۱- ایران ۲۰۰ امتیاز ۲- قرقیزستان ۱۴۴ امتیاز ۳- ژاپن ۱۴۲ امتیاز ۴- قزاقستان ۱۳۰ امتیاز ۵- کره جنوبی ۱۱۲ امتیاز ۶- ازبکستان ۱۰۶ امتیاز ۷- چین ۹۷ امتیاز ۸- کره شمالی ۵۴ امتیاز ۹- عراق ۳۱ امتیاز ۱۰- مغولستان ۲۸ امتیاز

 

دیگر خبرها

  • اگر به دنبال مدال المپیک هستید کسب سهمیه برایتان راحت‌تر است
  • اگر به دنبال مدال المپیک هستید، کسب سهمیه برایتان راحت تر است
  • تبریک کمیته ملی المپیک به قهرمانی مقتدرانه فرنگی کاران در آسیا
  • کشتی ایران چگونه «آقای» آسیا شد/ امید به درخشش در المپیک با «طلا»
  • استارت خوب کشتی ایران در سال المپیک؛ پیش‌درآمدی برای پاریس
  • ظهور پدیده جدید در کشتی فرنگی و رقیب جدی مرد یخی
  • تبریک کمیته ملی المپیک و وزیر ورزش به فرنگی‌کاران
  • قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی ایرانیان جهان را به وجد آورد
  • کشتی فرنگی ایران هم آسیا را فتح کرد؛ دبل ۲۰۰ امتیازی با ۴طلا/ باخت‌های نگران‌کننده به ژاپن در ۲فینال/ ظهور رقیب برای گرایی در راه المپیک
  • قهرمانی پدیده کشتی فرنگی در آسیا/ اسماعیلی رقیب گرایی برای المپیک شد